Sizce?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhaba arkadaşlar benim burnunda bir kemer var ama çok küçük. Onun dışında burnumda sorun yok çok şükür. O kemer beni çok rahatsız ediyor fakat hem ameliyattan kokuyorum hem de değişmekten. Ameliyattan korkum sonrasında ya kötü olursa ya çok belli olursa ya çökerse vs. Size sorum siz olsanız ne yaparsınız? Hiç doğallığı bozmamak en iyisi mi? Lütfen linçlemeyin anlayışlı cevaplarınızı bekliyorum

Niye lincleyelim kendinizi nasil iyi hissedecekseniz öyle yapın guvenilir ve isinde iyi bir doktor bulursaniz yaptirin korkmayin ama iyice arastirmadan böyle bir ise kalkışmayın sevgiler...

Dolgu yaptırabilirsiniz, hem doğal olur hem cerrahi müdahale olmaz hem de beğenmezseniz erir gider zaten
Hem niye linçleyelim bunun için yahu

Eğer ciddi takıntı yaptıysanız düzeltin, belki operasyona gerek kalmadan dolgu veya herhangi bir basit estetik müdahaleyle düzeltilebilir. Ama ben sizin yerinizde olsam hiç ellemem, çok umursamam. Burun karakteristik bir organ, bazı müdahaleler sonrası çok yapay görünebiliyor.

Kac yasindasin bilmiyorum ama yuzumde 20li yaslarda beni cok rahatsiz eden seyler simdi hic umrumda degil. Hatta ustune dogum lekeleri eklendi yine umrumda degil. Bunlari ameliyat olma diye soylemiyorum. Nasıl mutlu hissedeceksen oyle yap. Tavsiyem 18-28 yas araligindaysan biraz beklemen olur. Yok illa ameliyat olmak istiyorum dersen de işinde iyi bir doktor butun korkularini yenmene yardim eder❤❤😊

Merhaba arkadaşlar benim burnunda bir kemer var ama çok küçük. Onun dışında burnumda sorun yok çok şükür. O kemer beni çok rahatsız ediyor fakat hem ameliyattan kokuyorum hem de değişmekten. Ameliyattan korkum sonrasında ya kötü olursa ya çok belli olursa ya çökerse vs. Size sorum siz olsanız ne yaparsınız? Hiç doğallığı bozmamak en iyisi mi? Lütfen linçlemeyin anlayışlı cevaplarınızı bekliyorum
İnstangramda bi reklam görmüştüm ameliyatsız burun şekli düzeltme diye bi araştırın derim

Kac yasindasin bilmiyorum ama yuzumde 20li yaslarda beni cok rahatsiz eden seyler simdi hic umrumda degil. Hatta ustune dogum lekeleri eklendi yine umrumda degil. Bunlari ameliyat olma diye soylemiyorum. Nasıl mutlu hissedeceksen oyle yap. Tavsiyem 18-28 yas araligindaysan biraz beklemen olur. Yok illa ameliyat olmak istiyorum dersen de işinde iyi bir doktor butun korkularini yenmene yardim eder❤❤😊

Bende sizin gibi düşünüyorum ilerki yıllarda çok gözüme batmayacağını biliyorum hatta. Şuan 22 yaşındayım çok teşekkür ederim

Eğer ciddi takıntı yaptıysanız düzeltin, belki operasyona gerek kalmadan dolgu veya herhangi bir basit estetik müdahaleyle düzeltilebilir. Ama ben sizin yerinizde olsam hiç ellemem, çok umursamam. Burun karakteristik bir organ, bazı müdahaleler sonrası çok yapay görünebiliyor.

Evet dolguyu bende düşündüm fakat bunun araştırmasını iyi yapıp gerçekten iyi bir doktora yaptırınca ve 8 ay kalıcı olduğunu düşününce ömür boyu kalıcı olan ameliyat daha mantıklı geldi. Teşekkürler

Şahsi fikrim, doğallığını hiç bozma, etrafımda birkaç başarısız burun ameliyatı gördüm, gerçekten görünce ne olmuş buna diye irkiliyorsun o denli yani ve kimseye de önermiyorum, eminim ki kendi burnun yüzüne çok yakışıyodur.

Başıma bir iş gelmeyecekse ben kemerli burunları çok seviyorum, çok karakteristik buluyorum. Hele ki tornadan çıkmış gibi görünen burunlara kıyasla.

Ben de burun estetiği yaptiracaktim. Cogu kisi ilk bir yıl yorumlar için cok guzel cok beğendim diye yorumlar yapmış ancak 1 yildan sonra çöktü diye yazmışlar vs vs o yuzden vazgeçtim gibi

Bendede var aynisindan bende azicik rahatsiz olurdum
Bi kere kulak iltihabi gecirdim dr. Gittim ve burnuma bakmasiyla ameliyat olman lazim demesi bir oldu
Bende cok korkuyorum ama olursamda o kemeri kaldirtcam oradan
10 gune kendine geliyormussun birtek sisliklerin inmesi zaman aliyormus

Back
X