Sizce?

mutlumelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.741
En iyi cevaplar
1
3.176
133
Hanımlar iyi geceler, Yaklaşık 10 gün evvel bir beyle tanıştım internet üzerinden.. ins. Üzerinden yazıştık çok oralı olmuyordum esasında. Kibirli titiz bir görüntüsü vardı. Bugün için yüzyüze görüşme teklifine evet dedim ve akşam yemek yedik. Ben adamı çok beğendim. O bir yorum yapmadı ama görüşme süresini uzattı epey,hemen ayrılmak istemedi. Eve gelince sallamadığım zamanlardaki yazışmaları tekrar okudum. Yazışmalarda iyi geceler canım vs mevcut. Kelimeler arasında canım kullanmış. Ancak bu akşam onu uğurlayınca içime bir kurt düştü.. kimbilir neyime takıldı bakalım gidince belli olur dedim. Sonra varma saatine yakın VARDIN MI? Diye yazdım. Gelen cevap ''evet şimdi geldim'' "iyi geceler"... şaşırdım açıkçası. Soğuk ve kapalı bir cümle değil mi? Sanırım kafasına oturmayan bir yanım oldu.. Sizin yorumunuz nedir merak ettim,adamı baya beğenince beklenti oluştu şimdi.Ama hayal kırıklığına uğratılacağımı hissettim. Sizin hisleriniz neler söyler bu akışa acaba?

Şimdi geldim iyigecelerden sonra yazmarı mı bir şey

Ilk yüz yüze görüşme sonrası ben olsam görüşme ile ilgili biraz sohbet etmeden uyumazdım, yani görüşümü belli eden bir kaç cümle söylerdim. Garip geldi öyle yapması, olumsuz bir şey söylemekten mi kaçınıyor acaba diye düşündüm. Ama belki da baska bir sey olmuştur, yorgundur vs. Bir kaç gün bekleyin derim.

Anlaşılan bu görüşme onun için iyi gitmemiş. Kendi haline bırakın üstüne gitmeyin ve umut beslemeyin çok olumlu görünmüyor tavrı
Hiç gidesi yoktu,o bana çelişkili geldi..yemekten sonra başka bir semte kahve içmeye gideriz diye düşünmüştüm falan dedi.. Gitme isteği sezsem ya da beğenmeme,asla yazmazdım. Çok çelişkili geldi..

Hiç gidesi yoktu,o bana çelişkili geldi..yemekten sonra başka bir semte kahve içmeye gideriz diye düşünmüştüm falan dedi.. Gitme isteği sezsem ya da beğenmeme,asla yazmazdım. Çok çelişkili geldi..
Hiç gidesi yoktu demek ne demek 3 yıllık ilişkimin son günü yemek ısmarlayıp yemek sırasında ayrılalım lafını yemiş biriyim, seni çoook seviyorum ama ayrılmak istiyorum, var sen hesap et, keşke dememk için sakın zayıf görükme kendisi bilir ararsa açarsın yazarsa yazarsın sorarsa söylersin

kafasında başka bir şey kurup karşılık görememişte olabilir. çoğu erkek günlük ilişkiler kurabilmek için yakınlaşma çabasına girebiliyor. İstediğini alamayınca hayal kırıklığına da uğramış olabilir. O yüzden umut etmeden bekleyin atacaksa adımı o atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…