Şimdi geldim iyigecelerden sonra yazmarı mı bir şeyHanımlar iyi geceler, Yaklaşık 10 gün evvel bir beyle tanıştım internet üzerinden.. ins. Üzerinden yazıştık çok oralı olmuyordum esasında. Kibirli titiz bir görüntüsü vardı. Bugün için yüzyüze görüşme teklifine evet dedim ve akşam yemek yedik. Ben adamı çok beğendim. O bir yorum yapmadı ama görüşme süresini uzattı epey,hemen ayrılmak istemedi. Eve gelince sallamadığım zamanlardaki yazışmaları tekrar okudum. Yazışmalarda iyi geceler canım vs mevcut. Kelimeler arasında canım kullanmış. Ancak bu akşam onu uğurlayınca içime bir kurt düştü.. kimbilir neyime takıldı bakalım gidince belli olur dedim. Sonra varma saatine yakın VARDIN MI? Diye yazdım. Gelen cevap ''evet şimdi geldim'' "iyi geceler"... şaşırdım açıkçası. Soğuk ve kapalı bir cümle değil mi? Sanırım kafasına oturmayan bir yanım oldu.. Sizin yorumunuz nedir merak ettim,adamı baya beğenince beklenti oluştu şimdi.Ama hayal kırıklığına uğratılacağımı hissettim. Sizin hisleriniz neler söyler bu akışa acaba?
Hiç gidesi yoktu,o bana çelişkili geldi..yemekten sonra başka bir semte kahve içmeye gideriz diye düşünmüştüm falan dedi.. Gitme isteği sezsem ya da beğenmeme,asla yazmazdım. Çok çelişkili geldi..Anlaşılan bu görüşme onun için iyi gitmemiş. Kendi haline bırakın üstüne gitmeyin ve umut beslemeyin çok olumlu görünmüyor tavrı
Kesinlikle zoru oynaAcele etme derim biraz bekle .. erkeklerde mekanizma genelde kaçan kovalanır hesabı siz kovalarsanız o kaçar bırakın sessiz kalın o yazarsa yazın o kovalasın
Uzun yoldan gelmişti ya ne biliyim o kadar da odun olmiyim dedim. Sormaz olaydım,çok mu salaklık oldu kızlar yaaOf. Erkegın sorması gereken soruyu neden siz soruyorsunuz, vardın mı nedir?
Tövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..Bence artık o yazmadan yazmayın, bekleyin derim.
Hiç gidesi yoktu demek ne demekHiç gidesi yoktu,o bana çelişkili geldi..yemekten sonra başka bir semte kahve içmeye gideriz diye düşünmüştüm falan dedi.. Gitme isteği sezsem ya da beğenmeme,asla yazmazdım. Çok çelişkili geldi..
Sebep?Tövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..
kafasında başka bir şey kurup karşılık görememişte olabilir. çoğu erkek günlük ilişkiler kurabilmek için yakınlaşma çabasına girebiliyor. İstediğini alamayınca hayal kırıklığına da uğramış olabilir. O yüzden umut etmeden bekleyin atacaksa adımı o atsınHiç gidesi yoktu,o bana çelişkili geldi..yemekten sonra başka bir semte kahve içmeye gideriz diye düşünmüştüm falan dedi.. Gitme isteği sezsem ya da beğenmeme,asla yazmazdım. Çok çelişkili geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?