Sizce?

Uzun yoldan gelmişti ya ne biliyim o kadar da odun olmiyim dedim. Sormaz olaydım,çok mu salaklık oldu kızlar yaa(
Salaklık demeyelim de gereksiz.
Hele de ıcınde suphe varken olumsuz olduguna dair ne dıye yazarsın.
Bekle o yazsın.
Kolay elde edilen seylere insanlar malesef cop gozuyle bakıyor. Kıymet bilmek yerine onemsızlestırıyor o insanı.
Bunu yapma kendine.
Artık yazma.
Ondan bekle.
Benı begendın mı gıbı sorular asla sorma.

Adamda cinsellik beklentisi falan yok hiç o havada değil. Sıradan bir erkekten bahsetmediğimi size nasıl anlatırım bilemedim ama amacı o değildi zaten.

Beklentiye girmek için çok erken.. Görüşme öncesi haline dönmen daha iyi olur.. O zaman nasılsa şimdi de öyle davran..

Konuşmak istememiş belki uymadı kafa yapısı sana o yüzden böyle
Senden etkilenmiş olsaydı kesin buluşmanızla ilgili bişeyler söylerdi

Adamda cinsellik beklentisi falan yok hiç o havada değil. Sıradan bir erkekten bahsetmediğimi size nasıl anlatırım bilemedim ama amacı o değildi zaten.
İki saat oturduğun adamın cinsellik beklemediğinı nasıl anladın.
Konusma arasında, sevısme taraftarı degılım mı dedi?

adamı sosyal medyadan 10 gün önce tanımışsınız. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Soluklanın ve insanlara bu kadar körü körüne güvenmeyin biraz şüpheci olmak hayat kurtarır

Sanırım siz onu beğenmişsiniz ama o sizi begenmemiş olabilir karşılıklı olmamış beğeni, beklenti Yoksa mutlaka size yazardı bi erkek konuşmak isterdi.

İki saat oturduğun adamın cinsellik beklemediğinı nasıl anladın.
Konusma arasında, sevısme taraftarı degılım mı dedi?

O kadarınıda anlayalım yahu..konuşmalar farklı eksenlerde idi.. Zaten öncesinde de bu konuşulmuştu beklentilerimizin saçma sapan olmadığı daha ciddi bir mevzu düşündüğümüzü falan filan konuşmuştuk önceden.

Bişey diyim mi insan çok etkilenince yaş 15 e falan düşüyor.. Normalde kontrolsüz biri değilimdir. Yarası olan gocunur modundayım:)
Yara değil de tecrübe diyelim biz ona, neticede fikir almak için yazmışsın bir şeyler, yaş küçük yada büyğk farketmez ama en azından ona göre fikir söylenir, daha anlaşılacak dilden, o yaş ile empati yaparak

Seni iki gun icinde yatağa atmayi planliyorum diyecek değil zaten.
Ne tez cozmussunuz adami.

Sanırım siz onu beğenmişsiniz ama o sizi begenmemiş olabilir karşılıklı olmamış beğeni, beklenti Yoksa mutlaka size yazardı bi erkek konuşmak isterdi.
Ya tamam beğenmesin ona da eyvallah (beğenilmicek biri değilim ama zevk meselesi bunu kabul ederim) ancak yanımdan ayrılmak istemedi uzun uzun oturmak isteyen oydu,ben arabaya yönelince dedi ki "gidiyormuyuz,hemen beni göndermeyemi çalışıosun?

Of. İlk bulusmada ınsanlar birbirini tanır
yemek yer kahve ıcer, islerinden ailelerinden kendilerinden hayattan bahsederler. O kadarını anlayamazsın ilk bulusmada.
Ayrıca iki insan birbirinden etkilendiğinde sevısır de. Sevısmek istemezse anormaldır.
Kac yasındasın konu sahıbı?

10 günde mi ciddi mevzu üzerinde yoğunlaştınız Vallahi bu ciddiyetle siz Mars a Elon Musktan önce gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…