- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
Bence buna gerek yok. Umursamazdan gelin.Tövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence buna gerek yok. Umursamazdan gelin.Tövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..
O beni değil ben onu reddetmiş olayım diye:))) ayol napim kuyruğu düzeltmem lazım:)Sebep?
Salaklık demeyelim de gereksiz.Uzun yoldan gelmişti ya ne biliyim o kadar da odun olmiyim dedim. Sormaz olaydım,çok mu salaklık oldu kızlar yaa(
Adam red mi ettiO beni değil ben onu reddetmiş olayım diye:))) ayol napim kuyruğu düzeltmem lazım:)
Duyguları bu derece uc larda yasamak sana zarar ben dıyım.Tövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..
İki saat oturduğun adamın cinsellik beklemediğinı nasıl anladın.Adamda cinsellik beklentisi falan yok hiç o havada değil. Sıradan bir erkekten bahsetmediğimi size nasıl anlatırım bilemedim ama amacı o değildi zaten.
Bişey diyim mi insan çok etkilenince yaş 15 e falan düşüyor.. Normalde kontrolsüz biri değilimdir. Yarası olan gocunur modundayım:)Neden tezcanlısınız akışına bırakın, yaş kaç sizin,numara silsem fotom görükmese felan?
adamı sosyal medyadan 10 gün önce tanımışsınız. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Soluklanın ve insanlara bu kadar körü körüne güvenmeyin biraz şüpheci olmak hayat kurtarırAdamda cinsellik beklentisi falan yok hiç o havada değil. Sıradan bir erkekten bahsetmediğimi size nasıl anlatırım bilemedim ama amacı o değildi zaten.
İki saat oturduğun adamın cinsellik beklemediğinı nasıl anladın.
Konusma arasında, sevısme taraftarı degılım mı dedi?
Yara değil de tecrübe diyelim biz ona, neticede fikir almak için yazmışsın bir şeyler, yaş küçük yada büyğk farketmez ama en azından ona göre fikir söylenir, daha anlaşılacak dilden, o yaş ile empati yaparakBişey diyim mi insan çok etkilenince yaş 15 e falan düşüyor.. Normalde kontrolsüz biri değilimdir. Yarası olan gocunur modundayım:)
Seni iki gun icinde yatağa atmayi planliyorum diyecek değil zaten.O kadarınıda anlayalım yahu..konuşmalar farklı eksenlerde idi.. Zaten öncesinde de bu konuşulmuştu beklentilerimizin saçma sapan olmadığı daha ciddi bir mevzu düşündüğümüzü falan filan konuşmuştuk önceden.
Ya tamam beğenmesin ona da eyvallah (beğenilmicek biri değilim ama zevk meselesi bunu kabul ederim) ancak yanımdan ayrılmak istemedi uzun uzun oturmak isteyen oydu,ben arabaya yönelince dedi ki "gidiyormuyuz,hemen beni göndermeyemi çalışıosun?Sanırım siz onu beğenmişsiniz ama o sizi begenmemiş olabilir karşılıklı olmamış beğeni, beklenti Yoksa mutlaka size yazardı bi erkek konuşmak isterdi.
Of. İlk bulusmada ınsanlar birbirini tanırO kadarınıda anlayalım yahu..konuşmalar farklı eksenlerde idi.. Zaten öncesinde de bu konuşulmuştu beklentilerimizin saçma sapan olmadığı daha ciddi bir mevzu düşündüğümüzü falan filan konuşmuştuk önceden.
10 günde mi ciddi mevzu üzerinde yoğunlaştınız Vallahi bu ciddiyetle siz Mars a Elon Musktan önce gidersinizO kadarınıda anlayalım yahu..konuşmalar farklı eksenlerde idi.. Zaten öncesinde de bu konuşulmuştu beklentilerimizin saçma sapan olmadığı daha ciddi bir mevzu düşündüğümüzü falan filan konuşmuştuk önceden.