- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onca yol geldim sohbette idare eder hava da guzel oturayım eve gitsem napıcam ki dıye dusunmus olamaz mi, ıkı saat oturdu dıye senı cok begendı anlamını nasıl cıkardın?Ya tamam beğenmesin ona da eyvallah (beğenilmicek biri değilim ama zevk meselesi bunu kabul ederim) ancak yanımdan ayrılmak istemedi uzun uzun oturmak isteyen oydu,ben arabaya yönelince dedi ki "gidiyormuyuz,hemen beni göndermeyemi çalışıosun?
Yaa bu anlattigindan bile niyeti farkliymis gibi geldi. Hoslandigindan kalmak istemek değil bu. Umdugunu bulamayinca yazmamis gibi.Ya tamam beğenmesin ona da eyvallah (beğenilmicek biri değilim ama zevk meselesi bunu kabul ederim) ancak yanımdan ayrılmak istemedi uzun uzun oturmak isteyen oydu,ben arabaya yönelince dedi ki "gidiyormuyuz,hemen beni göndermeyemi çalışıosun?
Aynen bu.Yaa bu anlattigindan bile niyeti farkliymis gibi geldi. Hoslandigindan kalmak istemek değil bu. Umdugunu bulamayinca yazmamis gibi.
O kadar yol geldim bari bir sevişek cümlesi bu.Aynen bu.
yok onu yapmayın işte, bu sefer de siz hiç hoşlanmamış gibi olursunuz, yapmayın, sakince bekleyin. telefonunuz da açık kalsın, başka odaya koyun telefonuTövbeee yazmam daha.. numarasını silsem? Resmim görünmese? Wp de..
Anlam çıkaramadım ki zaten çıkarsam buraya yazmam..Anlamaya çalıştığım için buraya yazdım. Beni çok beğendiğini düşündüğümü söylediğimi hatırlamıyorum.Onca yol geldim sohbette idare eder hava da guzel oturayım eve gitsem napıcam ki dıye dusunmus olamaz mi, ıkı saat oturdu dıye senı cok begendı anlamını nasıl cıkardın?
Vurgulaya Vurgulaya oturdu yanımdan gıtmek istemedi dıyınce sen uc dort kere, bende bunu ima ettıgını dusundum. Senın adına sevindim boyle dusunmemene yanı.Anlam çıkaramadım ki zaten çıkarsam buraya yazmam..Anlamaya çalıştığım için buraya yazdım. Beni çok beğendiğini düşündüğümü söylediğimi hatırlamıyorum.
Bence beni beğenmedi zaten. Sohbetimi sevdi. Neden dersen,normalde insanlar buluşunca mutlaka beğendiklerini söyler.. Beğenmeyen taraf susar. Tecrübelerim böyle. Bu adam hiç tanışmamızla ilgili ya da görselliğimle ilgili zerre yorum yapmadı..Vurgulaya Vurgulaya oturdu yanımdan gıtmek istemedi dıyınce sen uc dort kere, bende bunu ima ettıgını dusundum. Senın adına sevindim boyle dusunmemene yanı.
Cunku yanından gitmek istemese bısey hissetse gece hakkında uc dort cumle yazısırdı senınle.
İyi geceler dılemıs sadece.
Kac yasındasınız ikiniz?Bence beni beğenmedi zaten. Sohbetimi sevdi. Neden dersen,normalde insanlar buluşunca mutlaka beğendiklerini söyler.. Beğenmeyen taraf susar. Tecrübelerim böyle. Bu adam hiç tanışmamızla ilgili ya da görselliğimle ilgili zerre yorum yapmadı..
39Kac yasındasınız ikiniz?
Hıc evlenmıs mi?
Evlenmiş ayrılmış. 3 yıl evli kalmış ikimizinde 10 yaş çocuğu var.Hıc evlenmıs mi?
Ayrılma sebebini sordun muEvlenmiş ayrılmış. 3 yıl evli kalmış ikimizinde 10 yaş çocuğu var.
Klasik anlaşamadık cevabı...Ayrılma sebebini sordun mu
Yalan.Klasik anlaşamadık cevabı...
O beni değil ben onu reddetmiş olayım diye:))) ayol napim kuyruğu düzeltmem lazım:)
Aslına bakarsan problemli bir karakter. Kendini beğenmiş kibirli biri. Süper falan değildi o da. Çırpı bacaklarını sevmedim mesela,öne eğik yürüyüşünü. Sadece gülüşünü sevdiğim insana bir sempati duyuyorum bu da benim zaafım sanırım. Güzel ama kibirli gülüşü var. Ondan bana hiçbirşey olmaz. İçimdeki hisler böyle.Hani kıl kılçık insan derler ya,işte bu o. Dediğin gibi kadına kimbilir naptı. Boşanan adamlar hep sorunlu yaaYalan.
Kimbılır naptı kadına.
Ben bosanan erkeklere 'kadına kim bilir naptı' gozuyle bakıyorum.
Kadınlara ise 'kimbılır ne yasadı'.
Sakın yazma ve bısey sorma su saatten sonra.
Kendını bunun ıcınde asla uzme.
Gencecik kadınsın, o gider baskası gelir.