Sizce ?

-Haziran-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
1.384
3.322
333
Kızlar biliyorum bdv konusu değil ama daha hızlı cevap alabilmek için buraya yazıyorum lütfen konumu hemen kapatmayın.
Bugün klomene başlıyorum. Doktor klomeni kullan iğneyi ol sonra kontrole gel dedi. Pek içime sinmedi açıkcası , ilk çocuğumda da klomenle hamile kalmıştım doktor klomenden sonra kontrole çağırmıştı yumurtaların durumunaa göre iğne veririz demişti. Şimdiki doktor vurun gel dedi diye kararsız kaldım.
Ne diyorusunuz ne yapsam Yumurta kendiliğinden çatlar belki veya büyümemiştir çatlatmanın anlamı olmaz arada kaldım.

Bende klomen ile hamile kaldın dediğin Gibi ilaçtan ilaçtan sonra yumurta kontrolüne gittim gelde iki kere sonra iğne vuruldum

Sizce diye sormamın sebebi aynı durumu yaşayanlar, klomen kullananlar nasıl bir yol izlediler fikir almak için. Teşekkürler yorum için

öyle şey mi olur klomen belkı sende 5 gunde etkı edecek bende atıyorum 9 gunde etkı edecek ıkı uc gune bır kontrole cagırıp yumurtanın buyuklugune gore ıgnenı yapmanı soylemesı gerekır

Sizce diye sormamın sebebi aynı durumu yaşayanlar, klomen kullananlar nasıl bir yol izlediler fikir almak için. Teşekkürler yorum için
Merhaba canım bende adetin 3. Günü klomen başladım 5 gün kullandım adetin 10. Günü gittim yumurtam 15mm büyümüş sol tarafta bana pazartesi tekrar gel büyürse iğne yapcam dedi tekrar gittim 21 mm olmuş ve öğlen 12 de catlatma iğnesi vuruldum 2 gündür ilişki oldu ve 2 gündür sol tarafta ince sızı şeklinde ağrı oluyor bakalım inşallah bu ay tutar bebişimiz

inşallah Benimde içim rahat etmedi zaten , klomen bugün bitiyor yarın kontrole gideceğim. Benim doktor 3 iğne vermişti , bakalım yine 3 tane mi diyecek

Bir de size klomenden sonra hemen gel dememş 10. gün demiş, benimki klomeni kullan peşine hemen iğneyi ol öyle gel dedi. Anlamadım ki araştırmıştım sevilen beğenilen bir doktor ama ne bileyim . Hayırlısı artık yarın kontrolden sonra daha netleşir ne yapacağım

Herkesin yumurtlama sistemi farklı mesela ben klomendensonra gidip 18 'le 24 mm arası yumurtası büyüyen insanları okudum ama ben gittiğimde 15mm büyümüş deyince üzüldüm pazartesi ye kadar büyümesi lazım yoksa iğne olamazsın demişti çok şükür büyüdü 21mm oldu yani daha erkende olabilir senin

ilk kızımda benimde öyle oldu. Klomenden sonra kontrollerde büyümemişti doktor bu ay olmaz bi daha ki ay deneriz demişti, ama geç döllenme olmuş adetim 10 gün geçtikten sonra öğrendim gebeliğimi , daha önce görünmedi.
İnşallah hayırlısı yarın kontrole gidip öğrencez bakalım.
Tez vakitte seninde bebiş tutunur inşallah

Aminn inşallah beni haberdar et merak ediyorum sonucunu inşallah sende sevinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…