Sizce?

Aşk mi mantık mi dersen ben aşk istiyorum. Boyle mantiksiz mantiksiz gezeyim. Kör topal yuvarlanıp gidelim derdindeyim de topal kayıp🤣

Siz sirf çevrenize göre mükemmel diye lutfen birine evet demeyin. Muhim olan sizsiniz. O yatağa siz gireceksiniz. O sohbet ikinizin arasinda... Sevmek güzel ya...Sevelim sevilelim😍😍😍

Aşık gibi konuştum. Leyla mi oldum🤣
😄daha görmedim kendisini ama

Bir ayda hiçbir şey hissetmediniz mi? Hiç heyecan hissetmiyor sadece cevreye mantıklı geliyor diye düşünüyorsanız çok zorlamaya gerek yok bence.
Görcem inşallah gelirse yakın bi tarihte

Eger mantıktan bahsediyorsaniz bence bu ilişkiye hiç baslamayin.Allah bağışlasın tabiki ama onun bir cocugu var ve sizin yok ..Bu durum ileride sizin açınızdan sorunlar yaratabilir.Bence sartlar olarak denginizi bulunuz .Bu ilişki sizi zorlar.Hakkinizda hayirlisi olsun İnsallah AMİN
🤲

Tamam aşk güzel şey önceki aklım olsa bende bunu savunurdum.Ama inanın işin iç yüzü öyle olmuyor.

Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için🙏🏻💕
Eski eşini sevdiğin halde tahammül edememiştim buna nasıl edeceksin?

Bu gencecik yaşınızda coluklu çocuklu yaşça büyük adamı yakıştıran akrabaya ne demeli?
Bosandiysaniz ne olmuş yani? Çoğu insan sevgilisiyle aynı evde karıkoca hayatı yaşıyor, ayrılıyor,yeni - dengi birilerini bulup evleniyorlar. Böyle bir devirde sırf bu birlikteliğinizi aileye belediyeye bildirdiniz ama sonra bosandiniz diye bir anda değeriniz mi yitti de bekâr olsanız yanınıza yakistirmayacaklari insanlarla tanismanizi istiyorlar??
İstediği kadar iyi insan olsun, ben bana böyle yakistirmayi yapana da haddini bildirirdim. Kendiniz güvenip sevip devam etmek isteseniz yaşı daha büyük olsun,bir değil iki çocuğu olsun, çocukları onunla yaşasın vs o da önemli degil. Eminseniz evlenirsiniz. Ama böylesi çok cirkin

Eger mantıktan bahsediyorsaniz bence bu ilişkiye hiç baslamayin.Allah bağışlasın tabiki ama onun bir cocugu var ve sizin yok ..Bu durum ileride sizin açınızdan sorunlar yaratabilir.Bence sartlar olarak denginizi bulunuz .Bu ilişki sizi zorlar.Hakkinizda hayirlisi olsun İnsallah AMİN
🤲
Teşekkürederim güzel dualrın için.kesin olcak diye bakmıyorum allahtan hayırlısı olsun tatlım

Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için🙏🏻💕
İkinci evlilikte aşk da olsa iyi olur ama oncelik mantık olması gerekir görüşün deneyin ama siz istiyorsanız birileri ısrar ediyor diye değil

Nasıl birisi peki? Kişiliği nasıl? Size değer veriyor mu? Adam iyi biriyse bence hemen kestirip atmayın, bir şans verin. Belki de çok mutlu olacağınız bir ilişki olacaktır.

Bu gencecik yaşınızda coluklu çocuklu yaşça büyük adamı yakıştıran akrabaya ne demeli?
Bosandiysaniz ne olmuş yani? Çoğu insan sevgilisiyle aynı evde karıkoca hayatı yaşıyor, ayrılıyor,yeni - dengi birilerini bulup evleniyorlar. Böyle bir devirde sırf bu birlikteliğinizi aileye belediyeye bildirdiniz ama sonra bosandiniz diye bir anda değeriniz mi yitti de bekâr olsanız yanınıza yakistirmayacaklari insanlarla tanismanizi istiyorlar??
İstediği kadar iyi insan olsun, ben bana böyle yakistirmayi yapana da haddini bildirirdim. Kendiniz güvenip sevip devam etmek isteseniz yaşı daha büyük olsun,bir değil iki çocuğu olsun, çocukları onunla yaşasın vs o da önemli degil. Eminseniz evlenirsiniz. Ama böylesi çok cirkin
Kafam karma karışık inan ki çok kötü bi evlilik yaşadım sevgi aşk adı altında şimdi sudan çıkmış balık misaliyim

Nasıl birisi peki? Kişiliği nasıl? Size değer veriyor mu? Adam iyi biriyse bence hemen kestirip atmayın, bir şans verin. Belki de çok mutlu olacağınız bir ilişki olacaktır.
Çok iyi birisi bence haksızlık yapamam.değer veriyo oturaklı ama işte yaş farkı biraz düşündürüyo oğlunu geçtin sorun değil bemim için

Eğer birini seviyorsanız çocuk riskini alın ama mantık evliliği yapacagım deyip, çocuklu biriyle evlenmenize anlam veremedim.

Teşekkürederim güzel dualrın için.kesin olcak diye bakmıyorum allahtan hayırlısı olsun tatlım
Allah yinede hayırlısını versin Tabiki gönlünüze göre olur herşey inşallah..
Ama size net soyluyorum kesin olcak diye bakmıyorum diyorsunuz ya bence kesin olmayacak gözüyle bakın .olmuyor çünkü .Uzulmessiniz umarım .

Görücü usulü kötü değil ki? Ailelerin tanıştırmasıyla arkadaşların tanıştırması arasında bir fark yok bana göre. Tanıştınız diye hemen evlenmek zorunda değilsiniz. Eski usul düğün günü görmüyorsunuz sonuçta. Bir süre görüşür birbirinizi tanımaya çalışırsınız. Beğenmezseniz bitirirsiniz. Yaş farkı çok değil. Ama çocuk detayı önemli. En çok mal paylaşımı konusunda endişelerim olurdu sanırım benim. Bir de yaşınız çok genç. Boşanalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yakın zamandaysa biraz kendinize zaman tanıyın. Ben 30 yaşında evlendim. Hayata geç kalmış gibi düşünmeyin sakın. Tadını çıkarın bekarlığın :)
Ay evet biraz bekar kalmakta istiyorum da bırakmıyo kendisi☺️

Back
X