• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce

violettttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
6
-4
1
29
Kızlar sevgilimle konuşurken bana senin karakterin dış görünüşünden daha güzel dedi ben de buna takıldım dış görünüşüm güzel değil mi dedim o da güzel ama karakterin dış görünüşünden daha üstün dedi bu dediğine çok takıldım moralim bozuk beni yetrrncr beğenmedini düşünüyorum size böyle söylenilse ne hissedersiniz

İstemeden de olsa kötü hissederdim. Aynı şeyi ben de kendisi için düşündüğümü söylerdim.

Bence yanlış bir durum yok bunda. Yüzün guzel ama karekterin daha güzel demiş. Bence bu çok kıymetli bir söz. Seni çirkin buluyorum karekterin olmasa istemezdim dememiş ki. Dış görünüşünün güzelliğini de söylemiş.

Kızlar sevgilimle konuşurken bana senin karakterin dış görünüşünden daha güzel dedi ben de buna takıldım dış görünüşüm güzel değil mi dedim o da güzel ama karakterin dış görünüşünden daha üstün dedi bu dediğine çok takıldım moralim bozuk beni yetrrncr beğenmedini düşünüyorum size böyle söylenilse ne hissedersiniz
Bence güzel bir şey demiş

Hanı yüz güzelliğine doyulur ama huy güzelliğine doyulmaz manasın da

Çok kaba olmuş.İltifat etmeye mi çalıştı acaba

Bence bunu durup dururken söylememistir. Basi sonu nasildi acaba konusmanin? Kelime kelime takilmayin genele bakin bence. Cok buyuturseniz gercek fikirlerini soylemeye hep cekinecek.

Önemli olan içinin güzelliği demiş

Ya iltifat edeyim derken azıcık batırmış takmayın.
Karakterin de dış görünüşün kadar güzel deseymis iyiyimis.

Bende eşime böyle diyorum :D
Ki hala aynı düşünüyorum içi dışından güzel . Neden mi evlendim ? BİLMİYORUM :D
Şaka bir yana erkekler şuursuz oluyor çoğu zaman. Emin ol söylerken o buraya varacağını bilmeden söylemiştir.

Ben bi emin olamadım. Şurda yerimi alayım da sanki birazdan "sizce çirkin miyim, bi bakın?" fotosu gelir gibi geldi :KK8::KK8:

sen kendini yeterince beğeniyorsan onun seni beğenmemesi zaten onun sorunu. so,problem?

Bende eşime böyle diyorum :KK70:
Ki hala aynı düşünüyorum içi dışından güzel . Neden mi evlendim ? BİLMİYORUM :KK70:
Şaka bir yana erkekler şuursuz oluyor çoğu zaman. Emin ol söylerken o buraya varacağını bilmeden söylemiştir.

ay aynen erkekler inanılmaz sığlar bunu söylerken ben de asla düşündüğünü sanmıyorum.0.1 saniye bile:işsiz:

ay aynen erkekler inanılmaz sığlar bunu söylerken ben de asla düşündüğünü sanmıyorum.0.1 saniye bile:işsiz:
Eşimle yemeğe çıkacaktık, nasıl olmuşdum dedim.
O KADAR DA KÖTÜ DEĞİLSİN DEDİ :D
Ne kadar kötü olduğumu asla öğrenemedim :D

Neye emin olamadınız anlamadım
sizin fake hesap mı, yoksa gerçek bir dert sahibi mi olup olmadığınıza. Şahsi algılamayın, Bu şekilde konular açıp sonra sahte çıkan çok. Eğer gerçek bir hesap olarak, gerçekten kafanıza takıldığı için yazdıysanız da özürümü de şimdiden buraya bırakayım.
Ama yani ben karakteri güzellikten daha önemli ve kalıcı bulurum, adam da size çirkinsiniz dememiş, sizi sadece bir görüntüden ibaret görmüyor, kılıfınıza değil içinize ilgi duyuyor demek ki, ki böylesi çok daha sağlam.

Back
X