Çünkü ikili ilişkiler hep üzücü oluyor benim başıma geldi. Sadece benim için geçerli değil aşk sevgi bunlar çok can yakan durumlar. Şuan 28 yaşındayım ve hayatıma hiç kimseyi almıyorum. Sadece kendimi seviyorum ve bu şekilde çok mutluyumNiye oyle diyorsunuz
ilişkiyle evlilik aynı şey değil ki.Sizin kendinizi sevmeniz niye yetmiyor ki ? Bir adam sevince evleniyorsun ve bir anda (kendi akrabalarından yaka silkmişken) koskocaman yabancı bir ailenin içine düşüyorsunuz . Edisi büdüsü derken bir sürü laf dedikodusonrasında çocuk oluyor haydi bakalım buyur burdan yak . Gazıydı dişiydi bezi kreşiydi derken çocuk evlense bile sorumluluğu bitmeyen bir şey oluyor . Ha bir çocuk yetmiyor ikinci muhakkak yapılıyor .
Abartma canim neden kendini kapadinÇünkü ikili ilişkiler hep üzücü oluyor benim başıma geldi. Sadece benim için geçerli değil aşk sevgi bunlar çok can yakan durumlar. Şuan 28 yaşındayım ve hayatıma hiç kimseyi almıyorum. Sadece kendimi seviyorum ve bu şekilde çok mutluyum
SıkıldımSen kendinden sıkılmadın mı Rainyy
Üzümlü kekim rainyy!Kizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
rainy gel ben ücretsiz sana danışan olayımKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Seansların yüzyüze olması gerektiğini düşünüyorum telefonla olabilecek iş değil bence. Eğer görüşeceksen telefonla yapmaKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Ortalama 40 dakıka zaten seans süresi ama. telefondan olması tuhaf geldi.Kizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Telefondan daha uygun goruntulu 150 tlOrtalama 40 dakıka zaten seans süresi ama. telefondan olması tuhaf geldi.
Yok erkekle konusmamUmarm piskolog erkek değildir
Mezun musun, çalışıyor musun orada arkadaş ortamın nasıl rainyciğim?Kizlar psikologla konustum arkadasimin olmamasindan kaynakli bu kadar istiyor musum
Bundan benim haberim var mıBiz seni seviyoruz rainyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?