Sizce?

Niye oyle diyorsunuz
Çünkü ikili ilişkiler hep üzücü oluyor benim başıma geldi. Sadece benim için geçerli değil aşk sevgi bunlar çok can yakan durumlar. Şuan 28 yaşındayım ve hayatıma hiç kimseyi almıyorum. Sadece kendimi seviyorum ve bu şekilde çok mutluyum

ilişkiyle evlilik aynı şey değil ki.

Abartma canim neden kendini kapadin

Başka bişey yok mu senin hayatında gülüm yeter artık, evet sevilmek çok güzel de biri seni sevene kadar burda sizce severler mi diye konu mu açacaksın. 130 TL iyimiş bu arada ama daha fazlasını ver yüz yüze git

Kizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Seansların yüzyüze olması gerektiğini düşünüyorum telefonla olabilecek iş değil bence. Eğer görüşeceksen telefonla yapma

Kizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Ortalama 40 dakıka zaten seans süresi ama. telefondan olması tuhaf geldi.

Psikologlar çok güzel videolar çekiyor kanallarında önce onları takip edin zamanla parasal durumunuz el verince psikoloğa da gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…