- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Niye banlandı ki ya polemiğe de girmemişti kimseyle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığa bakınca bi an Rainy sandım.Ay bu nurmuymusnicke bak ya. Kociskosunun prensesi daha cok yakisirmis
![]()
Başlığa bakınca bi an Rainy sandım.
Şu an dua ediyor.Hah simdi birazdan damlar. Bir iki gundur yok hasta falan mi acaba? Sizce sevgilim olur mu diye sormayinca ben cok endiseleniyorum. Zorunlunun nisanlisinin abisi kardesi yok mu acep ya? Rainynin elinden tutsa elti olsalar ne guzel olur. Sonra bir de umutsuzu eklesinler Allah ne guzel olur ya.
Şu an dua ediyor.
Barbie olduğuna iknasın yani.Senin kenin yok beni çıldırtmak mı istiyorsun senin KENİN YOKK.
Senin kenin yok beni çıldırtmak mı istiyorsun senin KENİN YOKK.
Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.
I’m a nuriş girl in the nuriş world. Life of kaynana I hate my görümce.Barbie olduğuna iknasın yani.
Exin kuzeninin eşi de varI’m a nuriş girl in the nuriş world. Life of kaynana I hate my görümce.
Orijinalinden daha iyi coverI’m a nuriş girl in the nuriş world. Life of kaynana I hate my görümce.
Come on nuriş let’s go düğün. A a a yeahOrijinalinden daha iyi cover![]()
Ya havzhsbahsjs müthiş!Come on nuriş let’s go düğün. A a a yeah
Come on nuriş let’s go düğün. Uuuu uuuuu
Anka kuşuyla ilgili diye düşünmüştüm kendime çok güldüm.Nuran denmesinden hoslanmadigim için adımı değiştirdim.Nur benim adım Anka Ankara'dan yaptım.
Ben de hep Faruk Ka gibi Nuran Ka sanıyordum.Anka kuşuyla ilgili diye düşünmüştüm kendime çok güldüm.
Ahmet deseler ne olur, Süleyman deseler ne olur ki, gizlilik önemli. Mahmut nickli üye var misal. Bu ara bana da nick değiştirme perisi geldi ne yapsam acaba.
Değiştirdiğimde beni kimse tanımaz ama![]()
Jxjhxhdhhdjdjdjjdjd hönkürdüm normal degilsin. NxjjxjxjxCome on nuriş let’s go düğün. A a a yeah
Come on nuriş let’s go düğün. Uuuu uuuuu