• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Başlığa bakınca bi an Rainy sandım.

Hah simdi birazdan damlar. Bir iki gundur yok hasta falan mi acaba? Sizce sevgilim olur mu diye sormayinca ben cok endiseleniyorum. Zorunlunun nisanlisinin abisi kardesi yok mu acep ya? Rainynin elinden tutsa elti olsalar ne guzel olur. Sonra bir de umutsuzu eklesinler Allah ne guzel olur ya.

Hah simdi birazdan damlar. Bir iki gundur yok hasta falan mi acaba? Sizce sevgilim olur mu diye sormayinca ben cok endiseleniyorum. Zorunlunun nisanlisinin abisi kardesi yok mu acep ya? Rainynin elinden tutsa elti olsalar ne guzel olur. Sonra bir de umutsuzu eklesinler Allah ne guzel olur ya.
Şu an dua ediyor.

Nuran denmesinden hoslanmadigim için adımı değiştirdim.Nur benim adım Anka Ankara'dan yaptım.
Anka kuşuyla ilgili diye düşünmüştüm kendime çok güldüm.
Ahmet deseler ne olur, Süleyman deseler ne olur ki, gizlilik önemli. Mahmut nickli üye var misal. Bu ara bana da nick değiştirme perisi geldi ne yapsam acaba.
Değiştirdiğimde beni kimse tanımaz ama 😐

Anka kuşuyla ilgili diye düşünmüştüm kendime çok güldüm.
Ahmet deseler ne olur, Süleyman deseler ne olur ki, gizlilik önemli. Mahmut nickli üye var misal. Bu ara bana da nick değiştirme perisi geldi ne yapsam acaba.
Değiştirdiğimde beni kimse tanımaz ama 😐
Ben de hep Faruk Ka gibi Nuran Ka sanıyordum.

Back
X