- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 90.704
- Puanlar
- 598
Erkek diye diye bir hal oldun da alıcaksın başına belayı en sonunda. Tedavi ol tedavi. İşin gücn birisini bulmak 7/24 buna takıksın. Sonun iyi değilKizlar evlenememekten evde kalmaktan korkuyorum. Birde biriyle tanismaktan flört etmekten de çekiniyorum zaten oyle bir durumum olmadı. Ne yapmali bu durumlarda?
Bir gece masali' ndaki gibi mağaradaki suda abdest alıp bir gecelikle uzanKizlar evlenememekten evde kalmaktan korkuyorum. Birde biriyle tanismaktan flört etmekten de çekiniyorum zaten oyle bir durumum olmadı. Ne yapmali bu durumlarda?
İlk defa evlenememe korkusu yaşayıp gerçekten evlenemedim diyen birini duyuyorum.Beni de sarmıştı evlenememe korkusu ve bilin bakalım ne oldu evlenemedim
Bence belli bir yaştan sonra evlenmenin zorlaştığı doğru, 20 yaşında şartlar müsait olsa sadece duygular üzerine evlenebilirdim ama şimdi hem sevgi hem mantık arıyorum ve sadece aşık oldum diye evlenmediğim için şükrediyorum
Yat uyu yarın da psikiyatriye git bir ativan verir ıyı gelir.Kizlar evlenememekten evde kalmaktan korkuyorum. Birde biriyle tanismaktan flört etmekten de çekiniyorum zaten oyle bir durumum olmadı. Ne yapmali bu durumlarda?
Ben evleneceğime “evde kalsaydım da” bu zulmü yaşamasaydım boşanıcam şimdi. Evde kalmak ne çirkin bi tabir ayrıca? Davulun sesi uzaktan hoş gelirEvlenemeyen işte.