slm arkadaslar bu sitenın böyle içini dökmek için bir yerı oldugunu bılmıyordum. iki gündür kafam bır seye takıldı..bız ev aldık düğünde takılan blezıklerı satıp üstüne kredı cekip 2+1.6 yıl kredı borcumuz var..taksıtlerı bır ay kayınvalıdem bır ay kayınpederım bır ay bız öduyoruz..onlar istedı zaten ev alınmasını.ve ben işimden cıkıp gelıp yerlestım bu sehre ev var dıye.çok ıyı bır işim vardı.neyse..kayınvalıdemın oturdugu evde kendısının 3+1 bızım evın nerdeyse 2 katı ve denız kenarında.2 oğlu var..o evıde şimdiden diğer oğlunun üstüne yapacak.o ölünce onlar oturacakmış.ama bu durum benıı bıraz rahatsız ettı.neden dersenız bedavan ev sahıbı oldular. onlar altınlarıyla araba alırken,benımkıler eve gıttı.ve daha bu ev hıpoteklı bızım olacagı kesın bıle degıl..şimdiden o evı dıger oğluna yapması...
içim içimi kerımırıyor...mal mülk para meselesı degıl ama o evle bu evi aynı degerde görmesı..ha oturdugu evı satıp onada 2+1 alsa ve dıger oğluna verse gıkımı cıkarmam.
sizce ben bu konuyu kayınvalıdeme söylıyım mı içimdekılerı yoksa susup oturayımmı..
şimdiye kadar hiç bir sorunumuz olmadı...çok şükür..ama haksızlıga tahammül edemıyorum..
aynı seyı benım aılem yapsa bundan daha sert bır tavır gösterırdım..
içim içimi kerımırıyor...mal mülk para meselesı degıl ama o evle bu evi aynı degerde görmesı..ha oturdugu evı satıp onada 2+1 alsa ve dıger oğluna verse gıkımı cıkarmam.
sizce ben bu konuyu kayınvalıdeme söylıyım mı içimdekılerı yoksa susup oturayımmı..
şimdiye kadar hiç bir sorunumuz olmadı...çok şükür..ama haksızlıga tahammül edemıyorum..
aynı seyı benım aılem yapsa bundan daha sert bır tavır gösterırdım..