Doğuma Hazırlık Sizce ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi ?

• Yağmur

OY: 15 65,2%
  • Yağmur Ada

OY: 8 34,8%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
27 haftalık hamileyim ve bi kızımız olacak Allah'ın izniyle....

kızımın adı belli aslında...Yağmur :)

eşimle ikimizin ortak kararı...

ama ben yanına "Ada" eklemek istiyorum bir de...

Yağmur Ada.....yani ille de olacak demiyorum ama böyle kulağıma daha hoş geliyor sanki....sonuçta Yağmur'u kullanacağız ama eşim 2 isim istemiyor...

dün konuştuk yine,yok diyor istemiyor ama benim çok istediğimi üzüldüğümü görünce de en son bakarız düşünürüz dedi...

sizin fikriniz nedir?

sadece Yağmur mu?

Yağmur Ada mı?

ankete de oy kullanırsanız sevinirim :)

ben iki isme kesinlikle karşıyım
tercih meselesi tabi isteyen koyabilir...ama bu benim tercihim olamaz..
şöyle ki çevremde gözlemlediğim kadarıyla 2 isimli kişiler hep isimlerinden birini kullanıyor.
onları yeni tanıyan veya tanımayan biri kullanmadığı ismi söylediğnde,bu öğretmeni yada arkadaşları olabilir,çelişkiye kapılıyorlar.diğer ismimi söyleseler dönüp bakmam, diyen 2 isimli arkadaşlarım var..
bir de kızsa ilerde evlediğinde babasının soyadını kullanmak isterse 4 ismi olur kızcağızın...

eşim de benzer düşüncede aslında...

sadece Ada olursa olur diyor ya da sadece Yağmur ki Yağmur'u beğeniyor o da...

ben de aynı şekilde Yağmur'u seviyorum yani sadece Ada tercihim olmaz ama ikisi bir arada da hoşuma gidiyor...kararsızım ben de aslında :31:

teşekkür ederim fikirleriniz için...

kendi soyadını da kullanma olayında da haklısınız aslında...puff ne yapsam bilemiyorum...

Ben de 2 isimden pek yana değilim.Ancak anne babanın her ikisinin de istediği ayrı isimler varsa ve ileride çocuğa da tercih şansı verebileceğinden niye olmasın.Yağmurun anlamı muhteşem ama insan ismi olarak söylenişi bana hep zor ,kulağıma da sert gelir.(neyseki azınlığım sanırım :) Yağmur Ada benim kulağıma daha hoş yumuşak geldi.

teşekkürler arkadaşlar...ben de sanırım sadece yağmur da karar kılıcam...hala emin olmamakla birlikte :)))

Back
X