• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
149
0
46
Ankara
Arkadaşlar,

Çok kısa bir sorum olacak. Eşiniz size kavga esnasında " ben senin işyerinde gizli gizli ne yaptığını, ne haltlar yediğini biliyorum" derse ne demek istiyordur. Parmak uçlarıma kadar kin ve nefret doldum. Siz de benim anladığım şekilde mi anlıyorsunuz acaba merak ediyorum!Açıkla ne demek istediğini diyorum sus pus! Bu ne demektir!!! Aşağılık bir laf değilmidir. Bir erkek eşine bunu diyorsa ne demek istediğini açıklamalı, ıspatlamalı ve anında boşanmalıdır. Haksız mıyım?!

Ne kastettiği apaçık ortada bence. Madem biliyor boşansın o zaman.

Arkadaşlar,

Çok kısa bir sorum olacak. Eşiniz size kavga esnasında " ben senin işyerinde gizli gizli ne yaptığını, ne haltlar yediğini biliyorum" derse ne demek istiyordur. Parmak uçlarıma kadar kin ve nefret doldum. Siz de benim anladığım şekilde mi anlıyorsunuz acaba merak ediyorum!Açıkla ne demek istediğini diyorum sus pus! Bu ne demektir!!! Aşağılık bir laf değilmidir. Bir erkek eşine bunu diyorsa ne demek istediğini açıklamalı, ıspatlamalı ve anında boşanmalıdır. Haksız mıyım?!

kendinizi eşinize burada yazdığınız kadar net ifade ettiniz mi?

Arkadaşlar,

valla ne yalan söliyim arkadaşım.. senin anladığın şekilde anladım :(
o ne biçim bi laf öyle yaaa.. haddini bilsin..
aklıma şu geldi var mı ailesinde çevrenizde seni çekemeyen sevmeyen biri? doldurmuş olmasınlar..

kendinizi eşinize burada yazdığınız kadar net ifade ettiniz mi?

Aynen ifade ettim. Açıklayacaksın bunu dedim. Bu belden aşağı vurmaktır dedim. Bana bunu diyorsan beni karın olarak tutmayacaksın dedim... Herşeyi dedim. Bu çok ama çok adice bir laf.

O laf birkere o ağızdan çıktı.Kızlar çok kötüyüm. Bunu bir erkek karısına nasıl söyler. Ki bayan erkek beni işyerimde herkes bilir. herkesle mesafeliyimdir. Giyimime dikkat ederim....Bu nasıl bir laftır çıldırıcam.

Haddini asan bir laf, kendi namusuna kendi dil uzatiyor, sineye cekilecek bir durum degil.Kiskanc mi esiniz, asiri kiskancliklarda boyle kuruntulari duyuyoruz.

Arkadaşlar,

Bence kızgınlık anında ağzında kaçırmış olduğu bir sözdür,erkekler kızdıklarında manyaklaşıyorlar,Bunda birşey çıkarma,rahat ol eşindir yıllardır seni zaten tanıyor için rahat olsun.

Aynen ifade ettim. Açıklayacaksın bunu dedim. Bu belden aşağı vurmaktır dedim. Bana bunu diyorsan beni karın olarak tutmayacaksın dedim... Herşeyi dedim. Bu çok ama çok adice bir laf.

aranızdaki seviye düşmüş sanırım ,eşiniz aynada kendini görüyor olmasın ...

valla siz üstünüze düşeni yapmışsınız. nasıl olacak bilmiyorum ama işleri toparlama sırası eşinizde. suçlu gibi "ama ben şöyleyim / böyle namusluyum" vs açıklamalara girmeyin derim. tavrınızı koyun, peşinizde dolansın....

Kıskançlığı yerin dibine batsın. Biz çok şey yaşadık. hepsi unutuldu sineye çekildi. Bu lafı hazmedemicem. Hiçbir gerekçe kabul edilir değil. Yok artık ya. Evlilik dedim kolay kurulmuyor dedim hepsini yuttum. Ha ben çok iyi bir eş değilimdir o ayrı. Ben de kızınca bağırırım çaığırırım. Olabilir bende de hatalar vardır. Ama bu laf yenilir yutulur değil. Bu kadar da gurursuz değilim artık. Bu kadar ucuz olmamalı insanın dili ya...

bu ne biçim bir cümle
size çok kötü şeyler demiş
ama ağzından çıkanın farkında değil herhalde
sus pus oturuyorsa söylediği sözün nereye gittiğini anlamış ve
açıklayamamıştır
öyle çirkin bir ifadenin aslı olduğunu düşünse
erkek milleti tependen inmezdi
dünyayı dar ederdi sana
diye düşünüyorum
patavatsızlığından öfkesinden söylemiş

kötü bir cümle ama boşan ya da boşanalım aşamasına getirme
bence sinirden dedi.
öncesi ve sonrası ile düşünmelisin

Bazı insanların ağzından çıkan kulaklarına ulaşmaz ve saçmalamanın zirvesinde olurlar.
Eşinizde bu sınıfa dahil sanırım.
Öylesine saçmalanmış bir laf gibi.
Aksi olsa şu an size çoktan boşanma davası açmış olmalıydı.

Ne hakkında konuşuyordunuz da böyle bir cümle kurdu?

Ne hakkında konuşuyordunuz da böyle bir cümle kurdu?

Çok çok alakasız bir konu idi.İkimiz de çalışıyoruz. Akşam yemekten sonra çayı kahvesi pastası neyse, ne yapmışsam hazırlar önüne getiririm. 1. Çayıyını verdim pastasıyla birlikte oturdum. Çayı bitince 2. bardağını doldurmadığım ve çay isteyince yorgunum sen alsan kendi çayını dediğim için "saygısız bir eş" olduğumu söyledi. Tartışma başladı.Budur. Bu tartışmanın ortasında bu ucuz laf edilir mi Ha ilk konu da ayrı bir komedi. Ben saygısızım çünkü köle gibi hizmet etmiyorum beyimize!

herşeyden önce bu forum süper...neler duyup öğreniyoruz iyide oluyor bu fikir alışverişi...
arkadaşım kesinlikle arana mesafe koy,yani kolay unutturma.benimde eşim dengesizce konuşur bazen ne demek istedin desem susar,konuşamazda.
o kesin ailesinden bunu görmüştür,ve üste çıkma taktiğidir onun..

ya bazı erkekler mahalle karısı tipli çeneli olurlar,herşeye cevapları vardır birde...bir bardak çay için saygısız deyip kalbi kırmaya ne gerek var..kaç yaşında eşin?

Çok çok alakasız bir konu idi.İkimiz de çalışıyoruz. Akşam yemekten sonra çayı kahvesi pastası neyse, ne yapmışsam hazırlar önüne getiririm. 1. Çayıyını verdim pastasıyla birlikte oturdum. Çayı bitince 2. bardağını doldurmadığım ve çay isteyince yorgunum sen alsan kendi çayını dediğim için "saygısız bir eş" olduğumu söyledi. Tartışma başladı.Budur. Bu tartışmanın ortasında bu ucuz laf edilir mi Ha ilk konu da ayrı bir komedi. Ben saygısızım çünkü köle gibi hizmet etmiyorum beyimize!

Dimi keşke pipetle de icirebilseydin. Tabi ki söylediği seyler hicbir konusmanın icinde gecmemeli fakat merak ettim yine de.

Eski konularını da biliyorum ben, zor günler yasadınız, bosanmanın eşiğinden döndünüz ama görüyorum ki toparlanamıyorsunuz.

Dimi keşke pipetle de icirebilseydin. Tabi ki söylediği seyler hicbir konusmanın icinde gecmemeli fakat merak ettim yine de.

Eski konularını da biliyorum ben, zor günler yasadınız, bosanmanın eşiğinden döndünüz ama görüyorum ki toparlanamıyorsunuz.

Evet maalesef toparlanamıyoruz. Çok şey yaşadık 2 defa boşanmanın eşiğinden döndük. Belki boşanmayı oyuncak haline getirdiğim düşünülebilir. Değil. Evi ayırdım sonra tekrar şans, geri dönüldü davalardan. Çok şey uzun hikaye. Ama hep evlilik bu kurmak zor yıkmak kolay deyip bi şans daha bi şans daha. Bu yüzden şimdi bu lafı duyunca da çok şaşırmamalı aslında. Kendim ettim kendim buldum. Nasıl olsa su akar yolunu bulur diye düşünüyordur.

Back
X