• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce?????

Hemen hamile kalakcasin diye bir garanti yok elinde canim.
Benim cevremde ki cocuklu arkadaslarimda neredeyse hepsi kirada oturuyorlar.
Yani engel degilmis demek ki :)
Allahim aratmadan versin insaAllah :)

Ben mi yanlış anladım bilemiyorum.

Annesi ev alın demiş, borcunuz bitsin dememiş ki? O yüzden kimsenin 10 yıl beklemesine gerek yok.

Havaya gidecek bir para yerine (kira) evlerinin kredisini ödeyecekler.

10 yıl kirada olsa sıfıra sıfır ama 10 yıl kredi ödese ev sahibi olacak.

Annesi ev alın demiş, borcunuz bitsin dememiş ki? O yüzden kimsenin 10 yıl beklemesine gerek yok.

Annesi kirada çocuk yapma ev alın öyle demiş. Borcun bitsin dememiş ki.

Dolayısıyla 10 yıl beklemek, 5 yıl beklemek gibi birşey yok.

aynen cnm kira vermemizi hiç istemiyor 850 lira ev alın sonra olur çocuk masrafı çıkmadan ev alın bir an önce die

Merhaba ,
Esinde sende gençsiniz ,en güzel yillarinizi yasiyorsunuz . Degerini bilin inanin geri gelmiyor .Cocuk dünyadaki en büyük hazinendir ama bakmasini bilmeli,yemesi,içmesi,doktoru,okulu,dersanesi telefonu ,bilgisayari etc. her yeni jenerasiyon yeni ek masraf getiriyor düsünün bundan 30 yil önce tek masraf okul önlügü ile kitaplardi idi, simdi ise say say bitmiyor ,gelelim 10 yil sonra ne olacagini simdidien kestiremiyorsun.Ben ilk evimi aldigimda kocamin maasinin tûmû krediye gidiyordu ,aradan 5 yil geçtikten sonra zaamlarla kocamin yarim maasi kadar oldu. simdi ise ev kredisi maasinin 4/1 oldu simdiki masindan geri kalan parayi baska bir krediyi ödüyorum. Ama su var! Evin borcu,çocugun masraflari,fatura derken hizli yiprandim vede çok seyden mahrum kaldim . Simdide gerçekten ona yanarim.
Bugün 40 yasinda bile anne olanlar genç duruyor.Gençken is varken parayi degerlendir.
Hayata bir kez geliyorsunuz doya doya yasayin .....

Son düzenleme:
Back
X