• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ???

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
günaydın bugün moralim çok bozuk napmam lazım bilemedim hamileyim üvey abimin düğünün var gitmeyi çok istiyorum ama eşim göndermiyor başka bir ilde olacak düğün çünkü bu yuzden dün cok kavga ettik tartıştık ve bugün onun doğum günü 2 hafta öncede evlilik yıldönümümüzdü o günde tartıştık eşim yüzünden bugün içimden doğum gününü kutlamak hiç gelmiyor :(

evet bişey olur diye galiba 4 buçuk aylık

Benim kuzenimin eşi 4.5 aylık hamile ve şehir şehir geziyorlar :44:
Eşinizin bu kadar pimpirikli olmasına gerek yok ki hamile olmak hayattan kopmak değildir

Doğum gününü çok şaşalı şeyler yapmadan kutlayın yine de
Hem belki ikna olur böylece

Not: doğum günü bitmiş ya naptınız kutladınz mı

Son düzenleme:
Benim kuzenimin eşi 4.5 aylık hamile ve şehir şehir geziyorlar :44:
Eşinizin bu kadar pimpirikli olmasına gerek yok ki hamile olmak hayattan kopmak değildir

Doğum gününü çok şaşalı şeyler yapmadan kutlayın yine de
Hem belki ikna olur böylece

Not: doğum günü bitmiş ya naptınız kutladınz mı

kendi pastasını kendi almış annesigille kutladık bişey olursa geri gelme diyor bana git ama bişe olursa gelme bende korkuyorum :(

Hm baya uzunmuş eğer arabayla gidilecekse
Eşiniz çok net bir şekilde hayır diyor
Bana gidemeyecekmişiniz gibi görünüyor
Bir de bir şey olursa geri gelme demiş
Sanırım yapacak bir şey yok
Bebek ve sizin için çok endişeleniyor sanırım
Galiba oyle.çok sıkıntlym 2 gundn beri knuşmyorz dogru dzgun gdersen gelme dyo sebep sóylese geçerli bi sebebide yok halbuki

14 saat normal insan için bile uzun ki hamilelikde şişiyosun vs zor olur. Bence eşinizi bu konuda kırmayın.
Tatil için bile 3-4 saatlik yol gidiyoruz da kendimize gelemiyoruz.
Çok ısrarcı olmayın, olmıycağı varsada olur sonra sizi vicdanınızla savaştırır dururlar ömür boyu

günaydın bugün moralim çok bozuk napmam lazım bilemedim hamileyim üvey abimin düğünün var gitmeyi çok istiyorum ama eşim göndermiyor başka bir ilde olacak düğün çünkü bu yuzden dün cok kavga ettik tartıştık ve bugün onun doğum günü 2 hafta öncede evlilik yıldönümümüzdü o günde tartıştık eşim yüzünden bugün içimden doğum gününü kutlamak hiç gelmiyor :(

canım tam diğer açtığın konuya cevap verecekken bu konuyu gördüm ve zihnimde daha da netleşti bazı şeyler..sizin eşiniz de benimki gibi evde hakimiyetin tam anlamıyla kendinde olduğunu ona hissettirmenizi isteyen tipik bir boğa burcu..gerçi bir çok erkek bunu ister ama şunu bilin bir boğa burcu erkeği inatçı bir yöneticidir..sizin burcunuz ne çok merak ettim :))?? ona göre yorum yapcam..

canım tam diğer açtığın konuya cevap verecekken bu konuyu gördüm ve zihnimde daha da netleşti bazı şeyler..sizin eşiniz de benimki gibi evde hakimiyetin tam anlamıyla kendinde olduğunu ona hissettirmenizi isteyen tipik bir boğa burcu..gerçi bir çok erkek bunu ister ama şunu bilin bir boğa burcu erkeği inatçı bir yöneticidir..sizin burcunuz ne çok merak ettim :))?? ona göre yorum yapcam..
yengeç burcuyum ben aynen oda boga burcu

yengeç burcuyum ben aynen oda boga burcu

aslında çokk uyumlusunuzz :)) canım bu boğalar böyle malesef..
1-aynı şeyi düşünürken bile, durup sen bu adama: aa ben bunu hiç düşünemedim senin dediğini yapıyım ozaman falan desen müthiş mutlu edersin..:)))

2- yani boğaların her dediğini yapıyo imajı verip, her halukarda onun sözüne uyacak görüntüsü çizersen dünyayı önüne serer :))...mesela senin kocan yerinde benim odunum olsa: tamam hayatım senin istediğin gibi olsun derim başta..ama her fırsatta da hüznümü surat asmadan belli edip : sen bilirsin canım ama gitsem şöyle güzel olur vs derdim ve aslında gitmediğim için çok üzüldüğümü ama sırf ona itaat ettiğim için gitmeyeceğimi hissettirirdim..:)) yani kısacası küçük sevimli mağduru oynardım :))

3-bide boğalar gazla çalışır canım ve insanların görüşleri onlar için çok önemlidir..mesela ben gitmeyi kafaya koyduysam: canım bizimkilere ne desem bahane olarak, çünkü onlar kesinlikle senin izin vermediğini düşünmezler (böyle bişeye ihtimal bile vermezler, onların gözündeki konumunu düşürme demek oluyo bu :)), çocuk da şuan riskli dönemde değil, ayıp olcak şimdi naapsak ki?? :P deyip inatlaşmak yerine onun seni ödüllendirmesine fırsat vermeyi dene canım :))

4-sonra da aslında sen gitmek istediğin için gitmiyosun da sanki o senin gitmeni istediği için görevini yerine getiriyo moduna girdin mi bu iş tamaaamm :))
mesela ben memlekete gitmek istediğimde : canım bizimkileri çok özledim ama sen çok yoğunsun sana kıyamıyorum yollarda direksiyon sallıycan okadar..falan desem..olurmu öyle oraya gitmek evlat olarak senin vazifen der,en geç 2 haftaya memlekette oluruz ve ben kocamın benden istediği vazifeyi yerine getiriyo modunda giderim..o da havalara uçarr :))

Back
X