yengeç burcuyum ben aynen oda boga burcu
aslında çokk uyumlusunuzz :)) canım bu boğalar böyle malesef..
1-aynı şeyi düşünürken bile, durup sen bu adama: aa ben bunu hiç düşünemedim senin dediğini yapıyım ozaman falan desen müthiş mutlu edersin..:)))
2- yani boğaların her dediğini yapıyo imajı verip, her halukarda onun sözüne uyacak görüntüsü çizersen dünyayı önüne serer :))...mesela senin kocan yerinde benim odunum olsa: tamam hayatım senin istediğin gibi olsun derim başta..ama her fırsatta da hüznümü surat asmadan belli edip : sen bilirsin canım ama gitsem şöyle güzel olur vs derdim ve aslında gitmediğim için çok üzüldüğümü ama sırf ona itaat ettiğim için gitmeyeceğimi hissettirirdim..:)) yani kısacası küçük sevimli mağduru oynardım :))
3-bide boğalar gazla çalışır canım ve insanların görüşleri onlar için çok önemlidir..mesela ben gitmeyi kafaya koyduysam: canım bizimkilere ne desem bahane olarak, çünkü onlar kesinlikle senin izin vermediğini düşünmezler (böyle bişeye ihtimal bile vermezler, onların gözündeki konumunu düşürme demek oluyo bu :)), çocuk da şuan riskli dönemde değil, ayıp olcak şimdi naapsak ki??

deyip inatlaşmak yerine onun seni ödüllendirmesine fırsat vermeyi dene canım :))
4-sonra da aslında sen gitmek istediğin için gitmiyosun da sanki o senin gitmeni istediği için görevini yerine getiriyo moduna girdin mi bu iş tamaaamm :))
mesela ben memlekete gitmek istediğimde : canım bizimkileri çok özledim ama sen çok yoğunsun sana kıyamıyorum yollarda direksiyon sallıycan okadar..falan desem..olurmu öyle oraya gitmek evlat olarak senin vazifen der,en geç 2 haftaya memlekette oluruz ve ben kocamın benden istediği vazifeyi yerine getiriyo modunda giderim..o da havalara uçarr :))