kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim
hayır çok değiştim törpüledim herkes gördü birtek o göremediFarkında olmadan hala devam ediyosunuzdur belki . azıcık değişin sizde .
inat etmediğin bi konuda bak artık o huyumdan vazgeçtim deyip gözüne sokhayır çok değiştim törpüledim herkes gördü birtek o göremedi
ama çok uzuyor üzülüyorum inat ediyor elalemin yanıda küs duruyoruzZamanla anlayacaktır..
Eğer gerçekten düzelttiyseniz..
kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim
normal bişey yada anormal bişey ne yapsam inat diyor.mesela annem rahatsız oraya gidip geliyorum birgün öncesinden çok basit bişey yüzünden kavga ettik ağladım ağladım ama benim eşim taş kesildi hiç ilgilenmedi benimle suçlu olduğu halde gelip bir özür bile dilemedi.haklı olduğum için konuşmadım arayıp sormadım bunu haklı olduğum için değil inat için yaptığımı düşünüyorbir örnek ver mesela niye inat etmişsin ona göre en son
belkide normal bişeye inat gösterdin
diyorum eski firarim olsa böyle mi olurdu diyordu yok anlamıyor benimle sidik yarıştırma diyor sürekli ego savaşında benimle sürekliörnek verin sürekli başına kakın.
bak normalde inat yapardım ama yapmıyorum diye gözüne sokun sürekli :)
normal bişey yada anormal bişey ne yapsam inat diyor.mesela annem rahatsız oraya gidip geliyorum birgün öncesinden çok basit bişey yüzünden kavga ettik ağladım ağladım ama benim eşim taş kesildi hiç ilgilenmedi benimle suçlu olduğu halde gelip bir özür bile dilemedi.haklı olduğum için konuşmadım arayıp sormadım bunu haklı olduğum için değil inat için yaptığımı düşünüyor
sürekli nişanlılıktan beri böyle diyor alttan aldığımda bu sefer suçlu olduğmu kabul edip alttan aldığımı söylüyor dahaçok üste çıkıyor.napsam yaranamıyorum halbuki ben evde huzursuzluk küslük olmasın diye böyle yapıyorumsen neden inatçı olduğunu kabullendin ki geçmişte, erkekler böyle işte eline koz verdin mi hep aynı kozu kullanıp vurmaya çalır, kavga ettiyseniz haklıysan aramazsın tabii kimse aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?