sürekli nişanlılıktan beri böyle diyor alttan aldığımda bu sefer suçlu olduğmu kabul edip alttan aldığımı söylüyor dahaçok üste çıkıyor.napsam yaranamıyorum halbuki ben evde huzursuzluk küslük olmasın diye böyle yapıyorum
canım bunu ona söyle o zaman ben sadece küslük olmasın diye barıştım, küs kalmaktan sıkıldığım için de, yoksa tabii ki haklıyım de. bence inatçı olan eşin, sende bundan sonra bu yaftayı ona yapıştır bakalım empati yapmayı öğrenir belki
canım bunu ona söyle o zaman ben sadece küslük olmasın diye barıştım, küs kalmaktan sıkıldığım için de, yoksa tabii ki haklıyım de. bence inatçı olan eşin, sende bundan sonra bu yaftayı ona yapıştır bakalım empati yapmayı öğrenir belki
kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim
adın çıkmış 9 a inmez 8 e OLMUŞ
malesef
beyne böyle yer edince birdaha değişmesi zor olur
ama şuda varkı
aksi de olsan
o seni böyle kabul etmiş birkere
çok konuşmasın onun için
:)
böyle söylersin
kızlar eşimle nişanlılıktan beri sorunlarımız var.eşimin gözünde aksi inatçının tekiyim tamam nişanlıyken böyleydim biraz ama şimdi öyle değilim.ne yapsam hep inattan aksilikten yaptığımı düşünüyor.evlenince bu huyumu çok törpüledim ama bitürlü görmüyor.gözünde bunu nasıl değiştirebilirim
adın çıkmış 9 a inmez 8 e OLMUŞ
malesef
beyne böyle yer edince birdaha değişmesi zor olur
ama şuda varkı
aksi de olsan
o seni böyle kabul etmiş birkere
çok konuşmasın onun için
:)
böyle söylersin
esini taniyan sensin.. takintili biri ise cok zor.. yalniz su da var, insanlar kolay kolay degismez.. sen gercekten degistin mi? esin buna inanmiyor olabilir..