- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
siz bence zor olanı yapmışsınız kolaydan kaçıyorsunz..78 çok iyi bir puan ve bunu alıp halen özel sektör düşünmeniz bana çok yanlış geldi. Arkadaşlarımdan biri 75 biri 76 aldı her ikisi de şimdi kurum sınavlarına çalışıyor 10 güne ankarada sınavları var.2013 de 76 alan arkadaşım şuan istanbulda ve sanırım daha 6 ay bile olmadı..Bence siz ya güvendiğiniz bir hocanızla dertleşin ya da bir psikologla görüşüp rahatlayın.. Tek sorununuz ders çalışma isteğinizi kaybetmiş olmanız gibi geldi bana. Bence bu çok da rahat aşılabilecek bir durum. Bundan kaçıp farklı şeylere yönelmekten vazgeçin.Anlık size iyi gelecek şeylerle kafanızı bulandırmayın bir yola çıkıp yolunuzu binlerce parçaya bölmeyin bu sizin için üzgünüm hiç iyi olmaz. Nacizane düşüncelerim bunlar.Umarım herşey gönlünce olur.
Artik hocam bana nasihat vermekten catladi da dinleyen yok iste... Bir gun tamam ders caliscam diyorum diğer gün is bulacagm diyorum....
Ama şuan yazinizdan da anladim benim bir psikologa gitmem gerek.. Koltukta oturup tüm gün kendimle savasiyorum.. Bu gidişle bu puanı hic edeceğim zaten..
Yaziniz için çok çok tesekkur ederim... Umarim her şey sizin de gonlunuzce olur:)