Sizce?????

siyahbeyazseningibibiraz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
124
42
23
35
Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen

Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
geçmişle şimdi arasına kuvvetli bir çizik attıysa sıkıntı yok bence
hata, günah, yanlış, tecrübe bunlar insanlar için ve sadece ilişki yaşayanlar değil başkalarıda bunlarıda yapabiliyor.
yani kimseyle bişey yaşamamış ama başka türlü hataları olabilir , ayyy anlatabildimmiki o_O

eskileri düşünüyor mudur diye düşünürsen ohoooo işin o kadar zor ki bu değil hiç kimse ile düzgün bişey yaşayamazsın.ayrıca milyonda bir bulursun bu devirde ilk olmayı eğer yaşın küçük değilse.kendine eziyet etme böyle yaşanmaz.ya tadını çıkar ilişkinin ya da hiiç başlama.karşıdakinin de senin için bazı endişeleri olabilir.dile getirirsen o da dile getirir ve işin için çıkılmaz bir hal alır.

Asik oldugu biriyle bir seyler yasamis olsa, uzulsem de kabullebilirdim sanirim.
ama fahiselerle faaln düşüp kalkmissa iste o cok fena

hata, günah, yanlış, tecrübe bunlar insanlar için ve sadece ilişki yaşayanlar değil başkalarıda bunlarıda yapabiliyor.
yani kimseyle bişey yaşamamış ama başka türlü hataları olabilir , ayyy anlatabildimmiki o_O
Hayat öyle acımasız ki hiç beklemediğiniz yerden vurabiliyor.İnşallah tek derdiniz ilk olmamak olur.Allah başka dert vermez.

Kendimce kaç gündür bunu sorun ediyorum. Acaba aklına geliyormudur önceki yaşadığı şeyler yada karşılaştırıyormudur diye düşünüyorum yada çok fena saçmalıyorum bilmiyorum ??
valla ben olsam ben de düşünürüm karşılaştırılıyor muyum diye
ama yaşamayan erkek de yok diyorlar
bilemiyorum o yüzden..

Sözlüyüm 2 senelik arkadaşlığın ardından. Daha önce hiç sorun etmedim aklıma gelmedi ama şuan acaba acaba diyorum. Konusu çok açılmaz pek konuşmayız geçmişinde kimle ne yaşamış sonuçta o geçmiş.. herkesin kendine ait bir geçmişi vardır. Geçmişinde fazla sayıda kişilerle bir şeyler yaşamış bunu biliyorum . Şimdi kendi kendime acaba bana dokunduğunda önceleri aklına geliyormudur ? Yada benim için o ilk olacak o ilk heyecanı acaba yada meraklar var kendisi daha önce yaşadığı için ondada olur mu ? Yoksa bunların hiçbiri birşey ifade etmiyor mu?

k.bakmayın kendimi belki de çok iyi ifade edemiyorumdur turkcel çok iyi değil

Anlatabildiniz hemde çok iyi hiç boyle düşünmemiştim teşekkür ederim

Sözlüyüm 2 senelik arkadaşlığın ardından. Daha önce hiç sorun etmedim aklıma gelmedi ama şuan acaba acaba diyorum. Konusu çok açılmaz pek konuşmayız geçmişinde kimle ne yaşamış sonuçta o geçmiş.. herkesin kendine ait bir geçmişi vardır. Geçmişinde fazla sayıda kişilerle bir şeyler yaşamış bunu biliyorum . Şimdi kendi kendime acaba bana dokunduğunda önceleri aklına geliyormudur ? Yada benim için o ilk olacak o ilk heyecanı acaba yada meraklar var kendisi daha önce yaşadığı için ondada olur mu ? Yoksa bunların hiçbiri birşey ifade etmiyor mu?

k.bakmayın kendimi belki de çok iyi ifade edemiyorumdur turkcel çok iyi değil
senin kaygıların varda , bi erkeğin ilk kadını olanlarında başka sorunları oluyor çevremde duydum, keyşe başkasıyla daha önce beraber olsaydı kıymetimi bilirdi yada biraz kibarlaşırdı falan diyenleri

Bir şeyler yasamis mi derken? Bundan kastiniz nedir mesela? Aşk mi cinsellik mi?
Aşksa herkes yasamistir. Sorun unutup unutmamasi.
Ama cinsellik yasamasini kabul etmezdim.
Kabul etmeyecegin biriyle de bir seyler yaşama bence.

Eşimden önce sevgililerim oldu. Ama hiç birini bir diğeriyle, eşimi de eskilerle kıyaslamadım. Başkaları da gelmedi aklıma eşime dokunurken. Bu yüzden eşimin eskileri de kafamı hiç karıştırmadı. Kapanmış sayfaları kafaya takmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

Sephora pro oldum ne haber? :KK53::KK53::KK53:

Back
X