- Konu Sahibi siyahbeyazseningibibiraz
Amannnn başkasıyka yatmış kalkmış bananee, asıl yapmadıysa sıkıntı...
Bir erkek sana doymuş gelmelii doymuşşş .....
Bir erkek sana doymuş gelmelii doymuşşş .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu anlayamazsın çok çok aşırı güvenebilmen ölse yapmaz demen lazım bunu anlamak çok zorPeki nasıl?
Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
senin ilk aşkın mı olacak evleneceğin kişi????
Hmm bu zor bir soru.. Genelde birşeye karar verirken ortak düşüncemiz oluyor yani ama tabiki her zaman son noktayı o kuyuyor
o diyosun, hmm.
peki pismanmi o gunlerden? o konuya gelince laf nasil bi tavir sergiliyor neler diyor sana?
Normal birliktelikse sevgililik yani senden önce sonuçta yapcak bişey yok, birini severken hoşlanırken benden önce başkası varmıydı diye sorup ondan vazgeçemezsin.. Amma cinsellik boyutunda bişeyler yaşamışlarsa o biraz hassas bi konu ben istemezdim açıkçası.. Her erkekte söylermi o da muamma tabi.. Eğer sadece sevgililerim oldu derse de deşme derim, adını öğrenmek resmini görmek onla ilgili hikayeler dinlemek yaranı deşecektir senin aklında kuruntulara sebep olcaktır.. Sadece sor ne boyuttaydı ilişkiniz devamını detayına girme bence..
Kendisi pek o konuları konuşmayı sevmez hatta kız kardeşinden duydum keşke geçmişim boyle olmasaydı demiş ..Kendisine göre hissis duygusuz şeyler senin elini bile tutmaya değişmem der..
peki sen hissediyomusun gercekten pismanmi sana gore?
Kesinlikle evet keşke olmasaydı diyen biri. Yani konusunu bile konuşmayı sevmez,utanır. 3 seneye yaklaştı ilişkimiz belki 1 belki de 2 defa bu konu açıldı. Tabiki merak ediyorum sordum ama kimle ne hikayesi olduğunu değil oraları hiç karıştırmadım.
yakinlastiginizda senden ne gibi seyler ister?
3 sene olmus birlikteliginize.
Sizden buyuk istekleri oldumu cinsellik konusunda?
Duskunmu sence cinsellige?
Biz hiç ileriye gitmedik zaten kendisi de 8 aydır askerde. Bana göre değil , şuan askerde olduğundan dolayı biraz daha dile getiriyor ama sanki.. Kendisi istemiyor değil bunu biliyorum ama kadınım helalım diyeceğim kadına elimi süremem diyor. Ona göre AŞK dokunmaya kıyamamaktır. Oyuzden diyorum hiç aşkla sevgiyle dokunmamış önceden yaşadığı cinselliklerde. ( boyle anlatınca ne iğrenç )
tatlım erkeklerin % 90 ı o yaşa gelmeden çokk şey yaşıyor bir gariplik yok bunda..ben 24 o 25 yaşında
Biz hiç ileriye gitmedik zaten kendisi de 8 aydır askerde. Bana göre değil , şuan askerde olduğundan dolayı biraz daha dile getiriyor ama sanki.. Kendisi istemiyor değil bunu biliyorum ama kadınım helalım diyeceğim kadına elimi süremem diyor. Ona göre AŞK dokunmaya kıyamamaktır. Oyuzden diyorum hiç aşkla sevgiyle dokunmamış önceden yaşadığı cinselliklerde. ( boyle anlatınca ne iğrenç )