Sizce?????

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Yasadiklarini yaşarken sen hayatındamiydin ? Hayir.. Her insanin özeli ve yasadiklari vardır ne deşip bos yere huzursuzluk yarat ne kafana takip boşuna stres yarat. Geçmişe değil daima önüne bak. Seni sadece seninle geçirdiği günleri ilgilendirir gerisi fasa fiso..

Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen

senin ilk aşkın mı olacak evleneceğin kişi????

Siz nasıl birini istiyorsunuz daha önce hiç bir kızla çıkmamış ve birşey yaşamamış toy ve bakir eline kız eli değmemiş bir erkek mi üzgünüm ama böyle bir erkek bulma olasılığınız çok az illa bir erkek birşey yaşamıştır yaşamayan erkek çok azdır yani bunu sorun edip de ayrılacaksanız o zaman kimseyle birlikte olamazsınız. Geçmişinden size ne sizi sizinle olduğu dönem ilgilendiriyor erkek arkadaşınız sizin geçmişinizi sorun etse hoşunuza gider mi? siz ilk defa bu erkekle mi çıkacaksınız ya da anlaşamadınız ayrıldınız diğer çıktığın kişi ilkin olmayacak erkek arkadaşın bunu sorun etse?

Normal birliktelikse sevgililik yani senden önce sonuçta yapcak bişey yok, birini severken hoşlanırken benden önce başkası varmıydı diye sorup ondan vazgeçemezsin.. Amma cinsellik boyutunda bişeyler yaşamışlarsa o biraz hassas bi konu ben istemezdim açıkçası.. Her erkekte söylermi o da muamma tabi.. Eğer sadece sevgililerim oldu derse de deşme derim, adını öğrenmek resmini görmek onla ilgili hikayeler dinlemek yaranı deşecektir senin aklında kuruntulara sebep olcaktır.. Sadece sor ne boyuttaydı ilişkiniz devamını detayına girme bence..

i
Normal birliktelikse sevgililik yani senden önce sonuçta yapcak bişey yok, birini severken hoşlanırken benden önce başkası varmıydı diye sorup ondan vazgeçemezsin.. Amma cinsellik boyutunda bişeyler yaşamışlarsa o biraz hassas bi konu ben istemezdim açıkçası.. Her erkekte söylermi o da muamma tabi.. Eğer sadece sevgililerim oldu derse de deşme derim, adını öğrenmek resmini görmek onla ilgili hikayeler dinlemek yaranı deşecektir senin aklında kuruntulara sebep olcaktır.. Sadece sor ne boyuttaydı ilişkiniz devamını detayına girme bence..

İlişkilerinde hiç aşkla sevgiyle yaşamamış cinselliği oyle diyelim yani pek ilişkisi olmamış ama cinselliği fazlasıyla yaşamış neyazıkki..

peki sen hissediyomusun gercekten pismanmi sana gore?

Kesinlikle evet keşke olmasaydı diyen biri. Yani konusunu bile konuşmayı sevmez,utanır. 3 seneye yaklaştı ilişkimiz belki 1 belki de 2 defa bu konu açıldı. Tabiki merak ediyorum sordum ama kimle ne hikayesi olduğunu değil oraları hiç karıştırmadım.

Kesinlikle evet keşke olmasaydı diyen biri. Yani konusunu bile konuşmayı sevmez,utanır. 3 seneye yaklaştı ilişkimiz belki 1 belki de 2 defa bu konu açıldı. Tabiki merak ediyorum sordum ama kimle ne hikayesi olduğunu değil oraları hiç karıştırmadım.

yakinlastiginizda senden ne gibi seyler ister?
3 sene olmus birlikteliginize.
Sizden buyuk istekleri oldumu cinsellik konusunda?
Duskunmu sence cinsellige?

yakinlastiginizda senden ne gibi seyler ister?
3 sene olmus birlikteliginize.
Sizden buyuk istekleri oldumu cinsellik konusunda?
Duskunmu sence cinsellige?

Biz hiç ileriye gitmedik zaten kendisi de 8 aydır askerde. Bana göre değil , şuan askerde olduğundan dolayı biraz daha dile getiriyor ama sanki.. Kendisi istemiyor değil bunu biliyorum ama kadınım helalım diyeceğim kadına elimi süremem diyor. Ona göre AŞK dokunmaya kıyamamaktır. Oyuzden diyorum hiç aşkla sevgiyle dokunmamış önceden yaşadığı cinselliklerde. ( boyle anlatınca ne iğrenç )

Biz hiç ileriye gitmedik zaten kendisi de 8 aydır askerde. Bana göre değil , şuan askerde olduğundan dolayı biraz daha dile getiriyor ama sanki.. Kendisi istemiyor değil bunu biliyorum ama kadınım helalım diyeceğim kadına elimi süremem diyor. Ona göre AŞK dokunmaya kıyamamaktır. Oyuzden diyorum hiç aşkla sevgiyle dokunmamış önceden yaşadığı cinselliklerde. ( boyle anlatınca ne iğrenç )

bunuda eklemek istedim : istese bile olamiyacağına iyi biliyor evlilik öncesi cinselliğe karşıyım çok hassasımdır o konuda çok iyi biliyor bunu

Ay işte ben böyle bir adamla yaşayamazdım kusura bakma da!
Çok kötü bir şey ama bu kadınları da ilişkileri de nasıl basit görüyor.
Zaten oldum olası sevişme ve seks diye ayrım yapan erkeklere sinir oldum.
Yok çok severse helali olurmuş dokunmaya "kıyamazmış" ama para karşılığı satın alabilirmiş.
Kusura bakmasın da asıl o çok kötü bir şey.
Bir insan sevmediği yada en azından hoşlanmadığı bir insana nasıl gidebilir. Para karşılığı nasıl dokunabilir sevmediği birine. Nasıl bir midesizliktir bu ya. Hadi ergenlikte bir kere böyle pis yerlere gitsin hoş görülür belki ama bunu devam ettiren erkek de midem almaz yani asıl ahlaksızlık olanı da bu!
Ve en önemlisi böyle yerlerde her türlü hastalığı da kapabilirler.
Ve kendisi yine her tür haltı yemiş ama kadından hala masumiyet bekleyen erkeklerden de ekstra iğreniyorum. Kendisi para karşılığı kadını mal gibi görüp, mekanik seks peşinde bir erkek masumiyet arayamaz.
Eskiden sevmiş hoşlanmış ve sevgilisiyle sevişmiş erkeğe lafım yok saygı duyarım sevmiş sevişmiş. Ama fahişelere gitmiş midesiz ve iradesiz erkek benden uzak olsun!

Back
X