Sizce?

Cledyana

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
7.400
33.401
Kızlar merahabalar...
Size bir şey danışmak istiyorum. Yaklaşık iki aydır görüştüğüm biri vardı. Aynı yerde çalışıyorduk. O şekilde tanıştık. Gayet tıkırında konuşuyorduk. Konuşmalarımız genelde mesajlaşma şeklindeydi. Buluşup,konuştuk da. Tatil olunca o memleketine gitti. Bu yaz askere gidecek diye tahmin ediyorduk. Çıkmamış Ekimde gidecekmiş. Sonra araya mesafe koydu. Askerden önce bir şey düşünmediğini,bana da farklı hissettirmek istemediğini söyledi. Olursa askerden sonra olsun dedi.Ara ara yazmaya başladı. İlk başta fazla konuştuğumuzu falan söyledi. Biraz mesafeli olalım daha sonra çok vaktimiz olur dedi. Ben de tepki gösterdim istemiyorsan direkt söyleyebilirsin,ben de hemen bi ilişkimiz olsun demiyorum dedim. Ne söylesem farklı anlıyorsun,alınıyorsun dedi.
Şimdi sizce? Askerlikten dolayı kafa karışıklığı mı, geride birini bırakmama korkusu falan mı?yoksa duygulardaki eksiklik mi? Askerlik psikolojisi nasıldır bilmiyorum. Belki çok sıkıntı yapıyordur. Anlatmadı bana hiç.

Insallah sag salim gider gelir.
Bence de su an etraf karisik bu sebeple sana kendisini baglamak istemiyor olabilir..

Ben biraz tepki gösterdim. O da olabilir mi bilmiyorum. Şu an ikimiz de susuyoruz.
Bosver cok da uzerinde durmana degmez
Belki o gidince hayatinda baska birileri olur bilemezsin ki yani kimseye kendini bos yere baglama nisanlin degil sozlun degil verilen soz yok birsey yok o oyledavraniyorsasen de oyle davran

Olurunu bırak canım. Oldu ki asker beklemek kolay değil. Hele ki ülkemizn içinde bulunduğu olaylardan ötürü..

Bence doğru olanı yapiyor sorgulayip ustune gitme sen beklersin yada beklemessin sana kalmis ama gider ayak bu kadar muhabbetlenmek istememesi cok doğal

Askere gitmeden ciddilesmesin falan istiyor olabilir. Ama hic degilse nasil hissettigini soylemeli ve seni kaybetmetmekten korkmaliydi bence. Yani demek istedigim askere gidecek gelecek ama senden neden ve nasil sevgilin bile olmayan bi adami beklemeni isteyebilir ki?

Canm genelde eğer yeni bi ilişkiye falan askere giderken arkalarinda birini bırakmak istemiyor erkekler. Ben eşimi beklemistim ama ondan önce askere gitmeden yani iki buçuk sene falan beraberdik ondan dolayi bizde bi sıkıntı yaşanmadı allaha şükür kişiden kişiyi değişiyor durum sonra eşimin arkadaşı vardı kız çocuk askerken ayrıldı bunları etraftan duyup bundan korkan ne o bağlansin ne ben ona diyen. Yada donebilcekmiyim diye düşünüyordur.
Çok farklı bi psikoloji yani üstüne gitme canm hem arkadaşımın dediği gibi söz nisan yada ciddi bu beraberlik yok ortada daha baslamaya çalışıyorsunuz.
Biraz onada hak ver canm hakkınızda hayırlısı olsun insiallah

Askere gitmeden ciddilesmesin falan istiyor olabilir. Ama hic degilse nasil hissettigini soylemeli ve seni kaybetmetmekten korkmaliydi bence. Yani demek istedigim askere gidecek gelecek ama senden neden ve nasil sevgilin bile olmayan bi adami beklemeni isteyebilir ki?
Beklememi istemiyor zaten sanırım. Normal konuşuruz daha sonra olursa olur dedi. Yukarda bi arkadasında bahsettiği gibi arkadas gibi ara ara konuşmaya devam.

Askere gideceğini bildiği halde baştan öyle davrandı. Bana da hak verdi tepkim konusunda da.

Tamamda sonrada soyle dusunmus olabilir umutlanirsin veya aranizda biseyler olur beklersin onca ay ama askerden geldiginde fikirleri vs degisebilir onun altında kalmak istemiyordur yani bekletip bekletip sonra ayrilma durumu hoş degil bunun acıklamasi bu yani nolur nolmaz diye boyle yapiyor oyuzden uzatilmamasi gerek

Canm genelde eğer yeni bi ilişkiye falan askere giderken arkalarinda birini bırakmak istemiyor erkekler. Ben eşimi beklemistim ama ondan önce askere gitmeden yani iki buçuk sene falan beraberdik ondan dolayi bizde bi sıkıntı yaşanmadı allaha şükür kişiden kişiyi değişiyor durum sonra eşimin arkadaşı vardı kız çocuk askerken ayrıldı bunları etraftan duyup bundan korkan ne o bağlansin ne ben ona diyen. Yada donebilcekmiyim diye düşünüyordur.
Çok farklı bi psikoloji yani üstüne gitme canm hem arkadaşımın dediği gibi söz nisan yada ciddi bu beraberlik yok ortada daha baslamaya çalışıyorsunuz.
Biraz onada hak ver canm hakkınızda hayırlısı olsun insiallah
Hmm. Ben biraz fevriyim ve hızlı tepki veriyorum. O öyle muallakta bırakınca duygularla ilgili bir şey sandım hemen.

bence anlayış göstermelisiniz
askerliğin çok farklı bir psikoloji olduğunu düşünüyorum ülkemizin bu şartlarında
tabi ki empati kurmamız çok zor bu konuda
kafası karışıktır ve bunun tek sebebi askerliktir diye düşünüyorum

Gerçekten yogun hisleri olsaydı bu konuşmayı yapmazdı. Hatta askere gidecek sizi burada bırakacak diye huzursuzlanip aranızda bir bağ oluşturacak girişimlerde bulunurdu .duyguları yeterli değil bence.

X