- 5 Ağustos 2015
- 96
- 1.046
- 18
- 30
- Konu Sahibi bebekasigi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu resim olarak verdim bilgisi olan yardimci olabilir miSizce ameliyat gereklimidir.
Yillardir bebek sahibi olmaya calisiyoruz bende bi sorun yok diye sevinirken esimde varikosel oldugunu ogrendik. Sizce ameliyat gerekir mi. Henuz doktorumuzla sonuc hakkinda konusamadik.
Bence de doktorunuzla konuşun.Size en sağlıklı bilgiyi o verecektir.Sağlık konularında kulaktan dolma bilgiler almak iyi bir
Alakasi yok cnm ya doktora gidocez elbet rabdevu aldik fakat basina gelen bilgisi olan varsa basindan gecenleri paylassin die acdim bu konuyu bilgisiolmayanin yazmasina luzum yok kendiniz yaz ak zorunda hissetmeyin. Yani anlamiyorum sadece yorum yapmak icin yapmayin bilginiz yoksa esgecin sizin demenzle anelyat olucak degl byle seyleri yasayan insanlarin fikrini merak ediyorumBizce gerekli dersek eşiniz varikosrl ameliyatını olacak mı?her işi uzmanına danışmak doğru olan değil mi?
Ne biliyorsunuz derdinizden anlamadığımı?çok uzun zorlu tedavi sonucu anne olmuş biriyim.kaç tane ameliyat geçirdim,tüplerin alındı,miyom vardı o alındı,lazerle yara yakıldı ve bir dünya iğne ilaç sayamadığım daha bir sürü acı verici şeyle mücadele ede ede hiç umutsuzluğa kapılmadan geçirdim bu süreci.iyi niyetle yapılmış yorumdu.internetten sağlık tavsiyesi alınmaması gerektiğine inanırım.Insanin uzerine gelmeyin ya. Kimse kimsenin derdinden anlamaz zaten basina gelmeyen anlamaz. Kmse sizin demenzle burda bseyler yapmio ayni seyi paylasan insanlar birbirlerine akil veriyo teselli ediyo kimse kimseyi de yonetmiyo burda gecenin yarisi bunun yuzunden uykum kacdi ve bende benim gibi olanlar vardir belki die paylasmak istedm neler yasadklarni ogrenmek istedm okadr!!!!!!
Tesekkurler..Ne biliyorsunuz derdinizden anlamadığımı?çok uzun zorlu tedavi sonucu anne olmuş biriyim.kaç tane ameliyat geçirdim,tüplerin alındı,miyim alındı,lazerle yara yakıldı ve bir dünya iğne ilaç sayamadığım daha bir sürü acı verici şeyle mücadele ede ede hiç umutsuzluğa kapılmadan geçirdim bu süreci.iyi niyetle yapılmış yorumdu.internetten sağlık tavsiyesi alınmaması gerektiğine inanırım.
Neyse size geçmiş olsun alınganlık yapmayın boş yere.hakkınızda hayırlısı olsun.