Sizce?

Sksngnd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
11
1
1
36
Esimin telefonunda bir fotograf buldum. Daha dogrusu kendisi ekran resmi almis. Resim de tek gecelik dairelerle alakali. Fiyat ve telefon bilgileri yaziyor. Bu resmi ben yeni gordum. Ama resmin alindigi tarih tam da onun dogum gunune denk geliyor. Resmi gosterip ne oldugunu sordum. Israrla oylesine, bisey icin degil, hatirlamiyorum, yanlislikla cekmisimdir diye cevaplar veriyor. Sizce nedir durum?

Esimin telefonunda bir fotograf buldum. Daha dogrusu kendisi ekran resmi almis. Resim de tek gecelik dairelerle alakali. Fiyat ve telefon bilgileri yaziyor. Bu resmi ben yeni gordum. Ama resmin alindigi tarih tam da onun dogum gunune denk geliyor. Resmi gosterip ne oldugunu sordum. Israrla oylesine, bisey icin degil, hatirlamiyorum, yanlislikla cekmisimdir diye cevaplar veriyor. Sizce nedir durum?
Bariz belli kendine hediye vermekmis amaci ama hayret klise erkek yalani uyduramamis sanirim bu konuda beceriksiz

Dogum gununde annesinin cagirdigini oraya gidecegini gecikecegini soyledi. Bir iki saat gec geldi o gece evdeydi.

Biraz uyanik davransaydiniz.
O resimin bilgilerini alip esinizin dofum gununde o yere girseydiniz. Dogum gunune kadar telefonu incleseydiniz caktirmadan baska bi yerlerede bakmismi diye. Belki ikiniz icin bir yer ayarlayacakti.

screenshot dogum gununde alınmış olabilir ama acaba ne zaman ihtiyac duydu da kullandı bunu bilemeyiz ki. tesadüfen de o gun cekmis olabilir.

dogum gununden sonra da hic dikkatinizi ceken, suphe uyandıran bir gec gelme veya yalan yakalama gibi vs bir durumunuz oldu mu onu dusunmek lazım

arayıp dairenin sahibine sormak lazım aslında ama tabi oda evet dermi erkek milletide kadınların icindeki ajanlık ruhunu harekete geciriyor sonra yok efendim kadınlar dırdırcı takıntılı kadın yapsa aynısını asarım keserim derler

Back
X