Sizce?

Esimin telefonunda bir fotograf buldum. Daha dogrusu kendisi ekran resmi almis. Resim de tek gecelik dairelerle alakali. Fiyat ve telefon bilgileri yaziyor. Bu resmi ben yeni gordum. Ama resmin alindigi tarih tam da onun dogum gunune denk geliyor. Resmi gosterip ne oldugunu sordum. Israrla oylesine, bisey icin degil, hatirlamiyorum, yanlislikla cekmisimdir diye cevaplar veriyor. Sizce nedir durum?

Sizcesi var mı ? Sence her şey açık diil mi ? Az sinsi ol adamı yakın takibe al ama çaktırma.

Biraz uyanik davransaydiniz.
O resimin bilgilerini alip esinizin dofum gununde o yere girseydiniz. Dogum gunune kadar telefonu incleseydiniz caktirmadan baska bi yerlerede bakmismi diye. Belki ikiniz icin bir yer ayarlayacakti.
bu gune kadar bi guvensizlik yasamadim ki. Dogum gunu 2015 aralik olan dogum gunu. Resmi de telefonundakileri pc ye aktariyordum o sekilde gordum.

arayıp dairenin sahibine sormak lazım aslında ama tabi oda evet dermi erkek milletide kadınların icindeki ajanlık ruhunu harekete geciriyor sonra yok efendim kadınlar dırdırcı takıntılı kadın yapsa aynısını asarım keserim derler
bir de daire sahibi artık bu işi ticarete döktüyse sanmıyorum çok çetelesini tutacagını da, her gün gelen giden olur, adam da aldıgı paraya bakar

arayıp dairenin sahibine sormak lazım aslında ama tabi oda evet dermi erkek milletide kadınların icindeki ajanlık ruhunu harekete geciriyor sonra yok efendim kadınlar dırdırcı takıntılı kadın yapsa aynısını asarım keserim derler
Aradim.. bilgi veremeyeceklerini soylediler

Sizcesi var mı ? Sence her şey açık diil mi ? Az sinsi ol adamı yakın takibe al ama çaktırma.
Bu soruyu burda sorma amacim su;
Benim paranoya rahatsizligim var. Ve bu konuyla alakali da paranoya mi yapiyorum. Yoksa herkes ayni seyi dusunur mu diye soruyorum.

Bu soruyu burda sorma amacim su;
Benim paranoya rahatsizligim var. Ve bu konuyla alakali da paranoya mi yapiyorum. Yoksa herkes ayni seyi dusunur mu diye soruyorum.

Paranoya yapmıyorsun adam da bir şeyler var bende diyorum olay hiç çıkarma sinsi ol takip et somut kanıtları bulduğun gibi üzerine atlama. Facesi falan varsa güzel rus kızları var o resimlerden sahte face aç adamı ekle hiç konuşma o nasılsa sana yazar buluşma ayarla buluşmaya git mal gibi kalsın.

Paranoya yapmıyorsun adam da bir şeyler var bende diyorum olay hiç çıkarma sinsi ol takip et somut kanıtları bulduğun gibi üzerine atlama. Facesi falan varsa güzel rus kızları var o resimlerden sahte face aç adamı ekle hiç konuşma o nasılsa sana yazar buluşma ayarla buluşmaya git mal gibi kalsın.
bunu yapmalısın konu sahibi :kahve:

Telefonuna takip programi yukledim. Ara ara bakiyorum. Hatta bakmasam da aksam baksam bile progrm gun icinde nerelerde bulunmus soyluyor.
Aralıktan bu güne kadarki telefon dökümüne ulaşın bakın o numarayı aramış mı diyecektim ki şu mesajınızı gördüm.
Bir insan eşinin telefonuna neden takip programı yükler? Demekki kocanız güvenlinizi sarsmış daha önce, dolayısıyla evet yapmıştır.

Belki de sizi götürecekti.
Ama yanlışlıkla çekmişimdir deyince inanmadım şimdi yanlışlıkla nası ekran görüntüsü alınıyo yemedim

Aralıktan bu güne kadarki telefon dökümüne ulaşın bakın o numarayı aramış mı diyecektim ki şu mesajınızı gördüm.
Bir insan eşinin telefonuna neden takip programı yükler? Demekki kocanız güvenlinizi sarsmış daha önce, dolayısıyla evet yapmıştır.
Resmi gordukten sonra yukledim. Oncesinde guvem problemim yoktu.

Resmi gordukten sonra yukledim. Oncesinde guvem problemim yoktu.
O Zaman ilk iş telefon dökümlerine ulaşın. Hem bu numarayı aramış mı , hemde kimlerle görüşüyor öğrenmiş olursunuz. Ama bana hiç masum gelmedi eşiniz. Yanlışlıkla foto çektiyse bile o evi de yanlışlıkla aramış bulmuş olamaz diymi?

bi erkek neden tek gecelik başka bi kadınla hemde daha önce sayısı belli olmayan kez biriyle birlikte olan bi kadınla aynı yataga girmek ister acaba? ışıgı söndürdükten sonra ikisi de aynı şekilde degil mi? anlamıyorumm.

Back
X