Sizce ????

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Aralık ayında iki sene olacak. .bosanamadk. .para vermemek için iki avukat tutmuş. .

Nasıl karaktersiz biriymis nasıl diyorum. .sonra boşver diyorum düşünme. .değmez bu insan musvettesi icin üzülmeye. .

Dilekçe yazıp hak talep etmeyeceğim galiba. .Henüz kesinlestrmedim bu dusuncemi ama böyle biri tamamn gitsin bitsin istiyorum hayatımda. .

Rabbim onun düştüğünü dünya gözüyle göstersin bana inşallah ..tek temennim bu..bn ona biraktm. .

Sizce ne yapmalıym. .?Böyle biri sizce mutlu olabilir mi? ..Davaya devam etsem mi yoksa hiçbir seyine tenezzül etmeyip defolmasini mi istesem?

Uzunca yazın okudukça rahatliyorm. Ozellikle benim yasadiklarma bnzer seyler yasamis ve ilahi adaletin yerini bulduguna sahit olanlar ve de kapılarında pisman olup kul kole olanlara sahitlik etmis olanlar yazarsa cok sevinirm ..inanılmaz rahatliyorm..simdidnn cok cok tşk ederim. .

Size yapılanlar yenilir yutulur şeyler değildi. İki sene sabretmişsiniz biraz daha dayanın bence. Yanına kalmasın o adamın, belki içiniz soğur bir nebze.

Güzellikle ayrılmadığınız için bence hukuki tüm haklarını kullan. Ama diğer yandan da ona bağımlı kalma tabi, çalış, kendi kendine bak.

Cekismeli bosanma çok zor..Yipranirsin..Ama tazminat alsan iyi olurdu.

İki avukatı tutma amacı..Size bir şey vermemek için mi?yoksa boşanmayın diyemi???Eger yıllarca kadınlık yaptıgınız bu adam birşey vermemek için yapıyorsa;sizde pes etmeyin;sonuna kadar haklarınızı arayın.

Vazgeçme sakın. Dilekçe verip haklarindan feragat etme sanki sen suclusun gibi. Yapma.

Bırak ilgilenme. Avukatın ilgilenir.

Zaten yanlis hatirlamiyor isem 3 yil sonunda eger birliktelik saglanamamis ise hakim bosanmayi ongoruyor.Bu kadaar sabretmissiniz biraz daha sabredin bence

İki Avukat tutmakta ki amacı para vermemek. .bn de sabredecegim biraz daha. .sonra pişman olmaktan korkuyorm bir şey talep etmeyip.

Back
X