inşallah ama korkuyorum okuduklarımın çoğu beğenmemiş ya bende öyle olursam diye vazgeçiyorumEvet olursa daha iyi olur ve daha mutlu hissedersin
Zaten sorun şu bizim forumda ameliyat olana kadar burdalar. olup sonuctan memnun olanlar bidaha ugramıyor. Bizde hep sorunlular sanıyoruz onlarda cözüme ulaşana kadar burdalar tabi. cok az kişi var öyle yardımcı olan Allah razı olsun onlardan. Canım sonuctan memnun insanlarda var. öncelikle bütcen ne kadar müsait ona bakıcaksın sonra ona göre doktor arayışına gireceksin. emin olana kadarda kesinlikle ameliyat olmayacaksın.inşallah ama korkuyorum okuduklarımın çoğu beğenmemiş ya bende öyle olursam diye vazgeçiyorum
Kararımı verdim artık olmalıyım hem nefes almada hem de dış görünümde sorunum var, bütçem hazır doktorda hazır birtek gün alması kaldı. Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için :)Zaten sorun şu bizim forumda ameliyat olana kadar burdalar. olup sonuctan memnun olanlar bidaha ugramıyor. Bizde hep sorunlular sanıyoruz onlarda cözüme ulaşana kadar burdalar tabi. cok az kişi var öyle yardımcı olan Allah razı olsun onlardan. Canım sonuctan memnun insanlarda var. öncelikle bütcen ne kadar müsait ona bakıcaksın sonra ona göre doktor arayışına gireceksin. emin olana kadarda kesinlikle ameliyat olmayacaksın.
Halit urgan samsunda olucam :) teşekkür ederim bu arada :)bence estetik açıdan çok ihtiyacınız yok...evet burnunuz büyük biraz ama kötü bir görüntü ya da güzelliği engelleyici bi durum yok bence..sağlık probleminiz varsa o ayrı olun tabii..dr kime karar verdiniz?
Halit urgan samsunda olucam :) teşekkür ederim bu arada :)
ne demek canım benim. Sen kararını verdiysen zaten eninde sonunda yaptırırsın. inşallah sorunsuz gecer sürecin seninde.Kararımı verdim artık olmalıyım hem nefes almada hem de dış görünümde sorunum var, bütçem hazır doktorda hazır birtek gün alması kaldı. Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için :)
şimdiden geçmiş olsun o zaman :) İnşallah bir ay sonra hepimiz minicik burunlarla fotoğraf atarız :))hakkınızda hayırlısı o zaman en zoru dr araştırmak ve karar vermek bence ..si zor kısmı geçmişsiniz ben de bu ayın 30 unda olacağım kısmetse..
Çok sağolun inşallah :)ne demek canım benim. Sen kararını verdiysen zaten eninde sonunda yaptırırsın. inşallah sorunsuz gecer sürecin seninde.
şimdiden geçmiş olsun o zaman :) İnşallah bir ay sonra hepimiz minicik burunlarla fotoğraf atarız :))
canm bencede olursan kendini daha iyi hissedersin. benm burnumda seninkine benziyordu kemer vardı. ama ben asırı rahatsızdım yani acaba olmasam mı die düşünmedim bile. pat diye karar verdm ve oldum. sonuctanda mutluyum aynaya baktıgımda kendimi daha rahat hissediyorum. doktor ve hastane seçiminde dikkatli davranırsan sorun yaşayacagını sanmıyorum.selam arkadaslar öncelikle 3 senedir burun amelıyatı istiyordum ama hep bir engel çıkıyordu. Artık kararımı verdim bu ay içinde gün alıp olucam ama kafamda hep bir korku var acaba kötü olurmu, yüzüme yakışırmı, beğenirlermi nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. Resmimi ekledim şimdiki burnumu sizcede olmam gerekirmi
bencede olmalıyım karar verdim artık olucam yani aynaya yan bakamıyorum biriyle konuşurken yan bakamıyorum fotograf cekınemıyorum cok kotu tum ozguven kırılıyocanm bencede olursan kendini daha iyi hissedersin. benm burnumda seninkine benziyordu kemer vardı. ama ben asırı rahatsızdım yani acaba olmasam mı die düşünmedim bile. pat diye karar verdm ve oldum. sonuctanda mutluyum aynaya baktıgımda kendimi daha rahat hissediyorum. doktor ve hastane seçiminde dikkatli davranırsan sorun yaşayacagını sanmıyorum.
seni çok iyi anlıyorum. özellikle sacımı bagladıgımda cok huzursuz olurdum.bencede olmalıyım karar verdim artık olucam yani aynaya yan bakamıyorum biriyle konuşurken yan bakamıyorum fotograf cekınemıyorum cok kotu tum ozguven kırılıyo
bende ev dışında bağlamam. İnşallah bende senin gibi iyiki yaptırmışım derim :)seni çok iyi anlıyorum. özellikle sacımı bagladıgımda cok huzursuz olurdum.
olursan çok güzel olcakselam arkadaslar öncelikle 3 senedir burun amelıyatı istiyordum ama hep bir engel çıkıyordu. Artık kararımı verdim bu ay içinde gün alıp olucam ama kafamda hep bir korku var acaba kötü olurmu, yüzüme yakışırmı, beğenirlermi nasıl aşıcam bunu bilmiyorum. Resmimi ekledim şimdiki burnumu sizcede olmam gerekirmi
inşallah böyle diyerek korkumu yenmeye çalışıyorum Allahın izniyle bir hhafta sonra olucamolursan çok güzel olcak
hangi doktorda olcaksınız ?inşallah böyle diyerek korkumu yenmeye çalışıyorum Allahın izniyle bir hhafta sonra olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?