Tesettürlü değilim.. Ama severim öyle olanları özellikle peçeli çarşaflı olanlara ayrı bir imrenirim.. Neyse konu aslında şu;
Diğer konularımı okuyanlar bilirler. Sevdiğimin(eski sevgilimin) aklındaki kızda kapalı.. Hani zamane kapalılarından ama kapalı yani.
Ben ve biri hariç çıktığı tüm kızlar kapalıydı.. Mesela şiir yazdığım için facede takip edenim v.s çok... Bazen dertleştiğim kişiler oluyor sevdikleri kavusamadıkları kızı anlatıyorlar.. Fotoğrafını gösteriyorlar çoğu kapalı.. Ya denk geliyor... Yada bizim ülkemizde erkekler sevmek,değer vermek için genelde kapalı kızları tercih ediyorlar.. Onları daha namuslu görüyorlar.. Sizcede öylemi ? Düşüncem çokmu saçma ?
yalnız herkes neden celallendi onu anlamadım :44: bence açığı kapalısı herkes insan yani..
çevremde açıklarıda kötüleyen erkekler var kapalılarıda..
ama mesela açık bir arkadaşım var herkes ondan cinsel yönde faydalanmaya çalışıyo..
kapalı bi arkadaşım var, 3 senedir çıkıyolarmış çocuk öpmemiş bile..
beni bu düşündürüyo
yalnız herkes neden celallendi onu anlamadım :44: bence açığı kapalısı herkes insan yani..
ama mesela açık bir arkadaşım var herkes ondan cinsel yönde faydalanmaya çalışıyo..
beni bu düşündürüyo
evet o benimSanki bayağı saçma gibi, din için örtünen insana saygım sonsuz ama erkekler sana değer versin diye örtünülmez ki, hem çevreden çevreye değişir bu durum, bu da doğru bir örnek değil ama benim bir tanıdığım eşi kapandı diye ayrılmıştı ondan.
Bir de sen eski sevgiline tarih tarih iliski çetelesi tutup yayınlanan kızmısın? Eğer oysan az çok hatırlıyorum konunu, onu daha fazla düşünme nasıl yapsam daha iyi olurdu diye, olmazdı işte, boşuna kullandıkta kendini daha fazla çık yeni bir sevgili bul kendine, mutlu ol, sev sevil
beni bu düşündürüyo
beni bu düşündürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?