Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan profilden güzel duruyor ama önden henüz yüzümle bütünleşmiş değil.Burun ucum çok şiş ve ödemli.Umarım bu yüzden uzun duruyordur.yoksa kıkırdak eklenip uzatılmışsa çok kötü dururBurnun çok güzel duruyor bende yeni oldum bir hafta çok şiş seninki gibi kavisli güzel durmuyor
Bence çok çok güzel olmuş, Hiç kafanıza takmayınYan profilden güzel duruyor ama önden henüz yüzümle bütünleşmiş değil.Burun ucum çok şiş ve ödemli.Umarım bu yüzden uzun duruyordur.yoksa kıkırdak eklenip uzatılmışsa çok kötü durur
Çok beğendim sağlıkla inşallah. Burnunuz kalkık ve güzel duruyor hiç canınızı sıkmayın ayrıca doğalda olmuş. Zaten henüz şişlik var gibi 22 gün için bence harika bi sonuç. Doktorunuz kim ve hangi şehirde acaba?Eskidende burun ucumu pek beğenmiyordum ama sizcede burun ucum fazla uzamamışmı..üstelik küçük bi yüzüm var.Henüz 22 günlük burnum..Bu sadece şişlik olabilirmi?
Yandan öyle duruyor ama önden çok kalın duruyor malesef..%20 si 30 unun inmesi gerekiyor. Beklemekten başka çare yok.Bence çok çok güzel olmuş, Hiç kafanıza takmayın
doktorumu özelden yazayım size..evet yandan öne nispeten daha güzel duruyor ama henüz şişlikler geçmedi..kalın duruyor ve yüzüme göre büyük.Umarım zamanla küçülürÇok beğendim sağlıkla inşallah. Burnunuz kalkık ve güzel duruyor hiç canınızı sıkmayın ayrıca doğalda olmuş. Zaten henüz şişlik var gibi 22 gün için bence harika bi sonuç. Doktorunuz kim ve hangi şehirde acaba?
Evet burun ucum çok sert ve şiş şuan ama yinede ya geçmezse diye tedirgin oluyor insan..burun şekli ne kadar güzel olursa olsun yüze göre uzun olursa yine güzel olmayacak..Bugün 25. gün umarım küçülür ve o uzunluk gider.özelden yazayım sizede doktorumuBiraz uzun gözüküyor evet ama şişlik olduğunu düşünüyorum...alçıdan ilk çıktığında patlıcan gibi oluyor ve 3 aydan sonra iyice inmeye başlıyor...gerçi bazıları çok ince derili oluyor 1 ayda bile şişlik kalmıyor...bna da doktorunuzun ismini yazar mısınız özelden?bence doğal ve hoş görünüyor... Fakat sizi hatırlıyorum çok uzun zamandır doktor arıyordunuz
Burun ucum çok sert şuanda %20 si küçülse bana kâfi aslında..bu zor süreçten sonra 2. bi operasyon geçirmek istemiyorum.Ama 6 ayın sonunda yüzüme göre uzun bi burun olursa beğenmezsem mecburen düşünürüm sanırım..İnşallah korktuğum olmazÇok doğal olmuş. Çaprazdan normal duruyor da yandan azcık uzun. Bir görüntü kirliliği yok ama insan o kadar para verip ameliyat olmuşken düzgün bir şey bekliyor tabi. Şişliği ne kadar inerse insin senin beklentini karşılamayacak bence. Böyle durumlarda doktor ücret almadan yeniden müdahale ediyor mu?
Burun deliklerim küçültülmedi öncedende küçüktü zaten.Burun ucum biraz genişti asimetrilik vardı onu düzeltirken doktor yeni kıkırdak eklemiş ve haliyle eskisinden uzun duruyor..Yani bazen burna yeni şekil verirken yüzle uyumu kaybolabiliyor..Mesela sanıyordumki burun kemerim sadece törpülenecek..ama orası hem törpülenmiş hemde yeniden kıkırdak koyulup yükseltilmiş.Bu soru işareti oluşturuyor bende..Yeni teknikleri okuyorum varolanı bozmadan düzeltme yapanlarda var.6 ay geçmeden kesin bişeyde demek istemiyorum.Tek avantajım gerçekten doğal durması..yeni gören biri burnu estetikli demez sanırımNerdeyse ayni durumdayiz.. benim burnum da suan cok sis duruyor. Burun ucum ise boyle sis.. bence burun deliklerinizi kucultmus doktorunuz. O yuzden orda islem yapildigi icin orasi simdilik sis vaziyette.. dr ismini burdan da yazabilirsiniz.herkes yaziyor zaten :) ozelden goruselimmi.. ben de 13. Gunumdeyim ve burnumun bi tarafi daha fazla şiş duruyor.. 25. Gundeymissiniz siz. Sizde de var miydi bu tip durumlar