Sizcede burun ucum çok uzatılmamışmı? Fotoğraf paylaştım.

Kestane kebap acele cevap gibi olmuş senin operasyon :) mutluysan gerisi çokta mühim değil hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına bu listeye önce tboz tboz u koyuyorum muhakkak olacak bir ameliyat bulur kendisine ❤️
çorlu dan istanbula gelecektim gerek kalmamış oldu iyi oldu manyak nefes alıyorum boşuna beklemişim şimdiye kadar
tboz un ihtiyacı yok artık bir şeye fıstık gibi

çorlu dan istanbula gelecektim gerek kalmamış oldu iyi oldu manyak nefes alıyorum boşuna beklemişim şimdiye kadar
tboz un ihtiyacı yok artık bir şeye fıstık gibi
Bana görede gerek yok desemde dinlemiyor bir türlü ablasını :)) dilimde tüh bitti unut artık bu işleri limitini doldurdun diyorum :D nefes almana sevindim tatlım geçmiş olsun

Canım benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun bağırsak hastalıkları tamamen strese bağlıymış lütfen kendini üzmemeye çalış değerli olan sensin allah beterinden korusun bunlar geçici hastalıklar hiç canını sıkma
Cok sagol canım aynen dediin gibi son 2 senede cok aşırı stres gereksiz üzüntüler yaşadım sonu böyle oldu inş düzelcek herşey

Eskidende burun ucumu pek beğenmiyordum ama sizcede burun ucum fazla uzamamışmı..üstelik küçük bi yüzüm var.Henüz 22 günlük burnum..Bu sadece şişlik olabilirmi?
Geçmiş lsun arkadaşım. Gayet güzel görünüyor. Sağlıkla kullan.
Başta aklına takılan ne varsa şişler inince hepten gözünde büyüyor. Şişler inmesi de minimum 1 yılı buluyor. Ben 2. yılımı doldurdum. İlk 6 ay her gün 50 farklı açıdan 50 kere fotoğraf çekiyordum:KK45: Sonra sonra vazgeçtim tabi. Moralini bozmak istemem ama ilk başlardaki burnum daha güzeldi. Şişler indikçe kusurlar ortaya çıkıyor ve revizyon için doktor aramaya başlıyorsun :skandal: İnşallah senin ki benim gibi olmaz. Şu an ki hali çok güzel. Benim ki daha da kötüydü alçı açıldığında. İçin rahat olsun ama ben kötü bir doktor seçmişim. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Bi de şu var ki özellikle forumlarda gezindikçe fark ettim: İnsan dediğin doyumsuz. Estetik ameliyat olunca hele istiyor ki kalemle çizilmiş gibi olsun. Bence doktorlardan da fazla şey bekliyoruz kimi zaman. Doktor seçimi tabi ki hayati önemli ama sonuçta onların da insan olduğunu unutmamak lazım. Ben burda en popüler doktorlardan en adı bilinmeyenlere kadar herkesin şikayet edildiğini okudum. Burun ameliyatı biraz şans sanırım. :super:

Back
X