Sizcede burun ucum çok uzatılmamışmı? Fotoğraf paylaştım.

Mağzur görün beni evdi okuldu ikizlerdi yemekti temizlikti derken kafam karma karışık oldu sirke çarptı bugünde :KK70:

hahhahah az mutfaktan çık yahu sende fırıncımısın ahcımısın nesin o kadar işin arasındada hem özel yazışma telleşme hem gruba laf yetiştirme eee maşallah karıştırman olağan bacım

Mağzur görün beni evdi okuldu ikizlerdi yemekti temizlikti derken kafam karma karışık oldu sirke çarptı bugünde :KK70:
Aha ben de anladım sayende zuzu FAZLANAZLI FAZLANAZLI amelyat olmuş bende valla aylardır saglıkla ilgli sıkıntı amelyatlarla ugraşıorm hiç girip de takip bile etmiorm burayı keyifsizlikten cok geçmiş olsun FAZLANAZLI FAZLANAZLI resim koymuşsun heralde ama göremedm inş istediiin gibidir

canım çok sağ ol benim estetik kaygım yoktu nefes problemim vardı nazal valv darlığı septum deviasyon falan oldum bitti bile morluk yok ağrı yok maşallah diyeyim kendime. bandajı çıkarttım bile sadece tampon var

ömrümde ilk kez bu kadar çabuk bir şeye karar verdim eski dr uman memnun olsaydım ona olabilirdim ama yaptığı burunları canlı gördüğüm için beğenmiyorum

size foto ekliyim bakın bakalım nasıl olmuş doğallığının asla bozulmamasını karakterinin değişmemesini istedim
Eki Görüntüle 1893821
Buldum fotoyu cok güzel görünüo cok begendim ben gerçekten güle güle kullan

Geçmiş olsun neyin var?
Sagol nulguncm valla zincirleme dr dr gezdim 3 aydır bagırsaklarımda sorun var bikaç şey çıktı orda polip alındı falan patolojisi temiz cıkmadı ama sonucta bagırsaktan temizlendi denildi sonrada içerde bagırsaklara dogru lezyonlar cıktı onlar alındı amelyatla şimdi yine cıktı yine amelyat olabilir onun takibi ve tedavisindeym yani

Sagol nulguncm valla zincirleme dr dr gezdim 3 aydır bagırsaklarımda sorun var bikaç şey çıktı orda polip alındı falan patolojisi temiz cıkmadı ama sonucta bagırsaktan temizlendi denildi sonrada içerde bagırsaklara dogru lezyonlar cıktı onlar alındı amelyatla şimdi yine cıktı yine amelyat olabilir onun takibi ve tedavisindeym yani

hep o kaydıraktan kayman sebep bunlara çok kahkaha attın ondan :)))) sağlıkla atlat herşeyi inşallah düzelecek herşey yoluna girecek

hep o kaydıraktan kayman sebep bunlara çok kahkaha attın ondan :)))) sağlıkla atlat herşeyi inşallah düzelecek herşey yoluna girecek
Ama şimdi gece gece o kaydıragı niye hatırlatıon :D uzun süredir hiç o kadar gülmemiştim valla zaten bu hastalıkların da sebebi stres sıkıntı üzüntüymüş son 2 yıldır ben cok yıprandım zaten sonuc ortada evet hepsi düzelcek inşallah

Ama şimdi gece gece o kaydıragı niye hatırlatıon :KK70: uzun süredir hiç o kadar gülmemiştim valla zaten bu hastalıkların da sebebi stres sıkıntı üzüntüymüş son 2 yıldır ben cok yıprandım zaten sonuc ortada evet hepsi düzelcek inşallah

ahhahah ben izlediğimden beri hiç unutmadım kii o sahneyi ahahhahah

takma kafana tokadan başka bişey hayat kısa sağlık herşeyden önce unutma

zuzu53 zuzu53 tboz tboz çok teşekkür ederim kızlar bazen çok düşünmeye gelmiyor instagramdan bulup iletişime geçtim hop aldım oldum

tbozcum sanada çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın netim yavaş öpüyorum muck muck :*

zuzu53 zuzu53 tboz tboz çok teşekkür ederim kızlar bazen çok düşünmeye gelmiyor instagramdan bulup iletişime geçtim hop aldım oldum

tbozcum sanada çok geçmiş olsun tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın netim yavaş öpüyorum muck muck :*
Kestane kebap acele cevap gibi olmuş senin operasyon :) mutluysan gerisi çokta mühim değil hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına bu listeye önce tboz tboz u koyuyorum muhakkak olacak bir ameliyat bulur kendisine ❤️

Kestane kebap acele cevap gibi olmuş senin operasyon :) mutluysan gerisi çokta mühim değil hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına bu listeye önce tboz tboz u koyuyorum muhakkak olacak bir ameliyat bulur kendisine ❤️
Ayıp.. cok ayıp :lülülü: hangisini olsam ki ikisi bi arada mı yapsam acaba :KK53:

Dur tahmin edeyim kesin onden avatara benziyosundur.benimde iki ay oldu.kendimi avatara benzetiyodum.burun ucumda dustu doktor sislikler insin toparlar dedi bekliyorum hala toparlasin diye...
Merhaba benim de 49 gun oldu.. Yani elbette ufaldi ama hala cok ufalmasi gerekiyor.. Nedir sizde durum

canım çok sağ ol benim estetik kaygım yoktu nefes problemim vardı nazal valv darlığı septum deviasyon falan oldum bitti bile morluk yok ağrı yok maşallah diyeyim kendime. bandajı çıkarttım bile sadece tampon var

ömrümde ilk kez bu kadar çabuk bir şeye karar verdim eski dr uman memnun olsaydım ona olabilirdim ama yaptığı burunları canlı gördüğüm için beğenmiyorum

size foto ekliyim bakın bakalım nasıl olmuş doğallığının asla bozulmamasını karakterinin değişmemesini istedim
Eki Görüntüle 1893821
FAZLANAZLI FAZLANAZLI çok geçmiş olsun.sorunsuz iyileşirsin inşallah

Canım benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun bağırsak hastalıkları tamamen strese bağlıymış lütfen kendini üzmemeye çalış değerli olan sensin allah beterinden korusun bunlar geçici hastalıklar hiç canını sıkma

Back
X