Doğuma Hazırlık Sizcede erkek mi?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
12. Haftada yanılma payı bence yüksek benimm bebişin çıkıntısı olduğu gibi ortada devlet doktoru kız olabilir(anatomik tarama için de orda muayene ediyorlar sonra randevu veriyorlar yoksa başka doktora hayatta gitmem) dedi kendi doktorum erkek dedi bende şaşkınlıkla kala kaldım ve biz 17.haftada gittik :)) ama attığın ultrason resminde erkek gibi duruyor bizim bebişin son resmi bu bak. Birde ben rüyamda hep oğlan gördüm sanki kız olacakmış gibime gelsede seslenirken istemsiz oğlan çocuğuuymuş gibi seslendim hep. Anne hisseder diyorlar ama ben tam hissedemedim :) sadece oğlan bir tık daha ağır basıyordu. Sağlıkla gelsinler inşallah
Aaaevet erkek gibi pipidir o aradaki galiba varsa bana 12. Hafta ultrason çıktısını aranılır misiniz etiketleyip.saglıcakla gelsin inşallah bebişler

Aaaevet erkek gibi pipidir o aradaki galiba varsa bana 12. Hafta ultrason çıktısını aranılır misiniz etiketleyip.saglıcakla gelsin inşallah bebişler
Kaçıncı hafta hatırlamıyorum ama ekleyeyim cinsiyetini göstermeden önceki ultrasonu muhtemel 13.haftalıktık 12+4 filan olması lazım

Eklentiler

• A767AE84-25B1-418D-A7C9-9891DBF6840B.webp
    A767AE84-25B1-418D-A7C9-9891DBF6840B.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 49
Kaçıncı hafta hatırlamıyorum ama ekleyeyim cinsiyetini göstermeden önceki ultrasonu muhtemel 13.haftalıktık 12+4 filan olması lazım
Teşekkür ederim hayırlı olssun Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin hepimiz e

13+3müş canım sol alt köşede yazıyor bak
Hiç bakmadım alta :D daha öncesi yok zaten 20 gün öncesi var orda hiç belli değil sanırım yani artık pipili pıstıklı ne gelirse şansımıza canımız olcak sağlıkla gelsinler hepsi inşallaah

Back
X