- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çöp ile işaret ettiğim yer pipisi oluyor canım, doktorumun dediğin gibi.Ben resmi çözemedim canım ya neresi bu
İki oğlu var ve onların ultrason resimleri ile kıyas ediyor ama sonuçta her bebek farklı. Ve ayrıca 18. Haftada ise gayet net olmalıyengen uzman mı
Evet ki resim de de gayet net bence18. haftada doktorun erkek diyorsa erkektir yani.
Dr erkek diyorsa erkektir benim de erkek hamileliklerim oldu ıkı tane farklıydı evet ama baktığı açıdan kaynaklıdırİki oğlu var ve onların ultrason resimleri ile kıyas ediyor ama sonuçta her bebek farklı. Ve ayrıca 18. Haftada ise gayet net olmalı
:) bu resim alttan canım yani sırf alt kısmı.a ama sende haklısın, her göz farklı görür:)O görüntü deki kola benzio sanki :)
Evet bencede :)Dr erkek diyorsa erkektir benim de erkek hamileliklerim oldu ıkı tane farklıydı evet ama baktığı açıdan kaynaklıdır
Canim benim bana göre doktorunun dediğine inanmalısınız, yani şöyle, tabi o da yanılabilir ama kolu komşun veya her hangi biri sadece söyler ama bilemez:) doktorun en azından ultrasonda görüp de diyor ama bizim hanımlar karnımıza yüzümüze vs bakarak bu tespitte bulunuyorlar. Bir dahaki terminini bekle :)Kızlar bana doktorum 3 aylıkken kız dedi sonra bir daha ben sormadim cinsiyetini şimdi kimi görsem bana senin oğlun olacak diyor herkes erkek bebeğin diyor geçen. Gittim doktora bacakları kapalı dedi
Bakalim canım tekrardan gideceğim doktora soracağım.bakalimCanim benim bana göre doktorunun dediğine inanmalısınız, yani şöyle, tabi o da yanılabilir ama kolu komşun veya her hangi biri sadece söyler ama bilemez:) doktorun en azından ultrasonda görüp de diyor ama bizim hanımlar karnımıza yüzümüze vs bakarak bu tespitte bulunuyorlar. Bir dahaki terminini bekle :)