Sizcede erkek mi?

Biricikmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
149
41
98
35
Bana göre erkek, yengem ise ikiside olabilir diyor bu haftada. 18. Haftadan bu resim. Anlayacağınız kafamı epey karıştırdı. Doktorum da erkek diyor. Kimde böyleydi ve kesin erkek?

Eklentiler

• 20160910_131907.webp
    20160910_131907.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 168
Ayrıca erkek bebek kendini daha önceden belli edermiş, doktorun erkek diyosa erkektir kuzum :)

Kızlar bana doktorum 3 aylıkken kız dedi sonra bir daha ben sormadim cinsiyetini şimdi kimi görsem bana senin oğlun olacak diyor herkes erkek bebeğin diyor geçen. Gittim doktora bacakları kapalı dedi

İki oğlu var ve onların ultrason resimleri ile kıyas ediyor ama sonuçta her bebek farklı. Ve ayrıca 18. Haftada ise gayet net olmalı
Dr erkek diyorsa erkektir benim de erkek hamileliklerim oldu ıkı tane farklıydı evet ama baktığı açıdan kaynaklıdır

Kızlar bana doktorum 3 aylıkken kız dedi sonra bir daha ben sormadim cinsiyetini şimdi kimi görsem bana senin oğlun olacak diyor herkes erkek bebeğin diyor geçen. Gittim doktora bacakları kapalı dedi
Canim benim bana göre doktorunun dediğine inanmalısınız, yani şöyle, tabi o da yanılabilir ama kolu komşun veya her hangi biri sadece söyler ama bilemez:) doktorun en azından ultrasonda görüp de diyor ama bizim hanımlar karnımıza yüzümüze vs bakarak bu tespitte bulunuyorlar. Bir dahaki terminini bekle :)

Canim benim anladigim kadariyla burda bebegin ayaklari asagi dogru usg de genital bolgesi gorunmuyor
Dr 18.haftada yanilma payi dusuktur erkek dediyse erkektir ben ilk oglumuda ikinciyice 12.haftada ogrendim
Yengeniz neye gore kizdir diyir kiziniz olsun mu istiyordu acaba

Valla bi arkadaşım var bebeği Doğana kadar herkes kız dedi çünkü hem kız belirtisi yaşıyordu hemde yüzüde kıza hamile gibiydi karnıda.. Bi tek ultrasonda doktor 20.haftada net bi şekilde erkek demişti.. Yani yüze, karına, belirtiye bakarak kız erkek ayırt edilemiyor.. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin miniklerimize :KK68:

Canim benim bana göre doktorunun dediğine inanmalısınız, yani şöyle, tabi o da yanılabilir ama kolu komşun veya her hangi biri sadece söyler ama bilemez:) doktorun en azından ultrasonda görüp de diyor ama bizim hanımlar karnımıza yüzümüze vs bakarak bu tespitte bulunuyorlar. Bir dahaki terminini bekle :)
Bakalim canım tekrardan gideceğim doktora soracağım.bakalim

Back
X