sizcede sinir bozucu değilmi?

Bence çok kafana takma. Hatta ikiniz için zevkli hale getir. Birlikte bakın, birlikte karar verin. Sonuç olarak birlikte yaşıyorsunuz aynı evde. Ben nişanlımla kıyafet alışverişlerine bile birlikte çıkıyorum. Çoğu erkeğin aksine seviyor benimle dolaşmayı. Kime kıyafet allırsak alalım, fikir veriyoruz. Bunun şurası yakışmadı, bu rengi daha güzel falan diye. Ev için aldığımız eşyalarda da durum aynı. Çok da zevkli oluyor.

tabiki zaman zaman zevkli oluyor ama sürekli beğendiğin şey üzerine olumsuz yorumlar yapılınca durum farklılaşıyor zamanla, sürekli benim zevkime cok güvendigini söyleyen adam tüm kıyafetlerini bana seçtiren adam üstüne vazife olmayan şeylerde benim zevkime müdehale ediyor ona bozuluyorum..

Eve alınan her elektronik alete yorumum vardır, eşyalara da yorum yapmasını isterim. Sizin eşiniz sizi fazla bunaltmış tabi ama burda konular var "sanki o evde tek ben yaşayacağım hiç yorum yapmıyor alınan eşyalara" diye. Yani kadınları mutlu etmek imkansız. Eğer dediğim dedik, benim istediğim olsun demiyorsa yorum yapmasında sakınca yok bence. Ve hatta onun da oturacağı yaşayacağı alan hakkında yorum yapması en doğal hakkı.

aslında doğru söylüyorsun diğer türlüsüde canımı sıkabilirdi :)) ama ikisinin arası bişey olmalı ya fikrini söylemesini tabiki isterim ama bu artık herşeye burununu sokuyor gibi gelmeye başladı bana ya haklısın bunaldım galiba ben ...

bak dikkat et babasıda öyledir annesinin her aldığına yorum yapıyordur.Adam kısmıda biraz geride durmalı benim eşimde öyle sıkıyo insanı herşeye yorum yapıo sen bence yetki alanlarınızı belirle senin alanına girmesin

Aslinda bunu keyifli hale getirebilirsiniz , madem oda fikrini soylemek istiyor bu onun en dogal hakki am orta
yerde bulusmaniz gerekiyor yoksa cekilmez hale gelir durum.

Ama tabiki bazilarida vardirki , kendi begendiginden baska hicbiseyi begenmez..
bende bunalirim oyle seyden...

aksine babasını abisini ben örnek gösteriyorum onlar gibi olsana diyorum, erkekler bu tip konulara cok karışmaz diyorum ama yok zaten konuşmayıda fazlasıyla sevdiği için bol bol yorum yapar.. işte o yetki alanlarını belirleme konusunda başarısızım ben anlaması için onu ilgilendiren alışverişlerde sen daha iyi bilirsin diyorum geri çekiyorum kendimi ki oda görsün aynısını bana yapsın diye ama faydasız işte..

Anlıyorum seni. eşim yumuşatıcının kokusunu beğenmedi ve alışık olduğu kokuyu istedi. Ben de bi atar yaptım sen karışma diye ama sonra ne gereği var dedim ve onun istediği kokuya döndük. Üstüne vazife olmayan şeyler dersen yarın öbür gün sen de alınacak televizyonla ilgili bir şey dersin, ne biliyim lg'nin 3dsi iyi değilmiş samsung mu alsak falan dersin. Sen sus ne anlarsın der. Üzülürsün. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi yapma eşine.

ikimizde beğendiklerimiz konusunda pek taviz vermiyoruz işte böyle oluncada durum zorlaşıyor.. ama kadın zevki kadın bilgisi gerektiren şeylerde bari geride durmalı bence

Haklsıın sinir bozucu ama idare edebilirsin onu .Bırak o da fikrini söylesin ama sen istediğini al ..Benim babam aynı eşin gibidir sever konuşmayı .Annem çareyi bu şekilde bulmuş

ikimizde beğendiklerimiz konusunda pek taviz vermiyoruz işte böyle oluncada durum zorlaşıyor.. ama kadın zevki kadın bilgisi gerektiren şeylerde bari geride durmalı bence

yani aslinda oyle olmali kadin isinde uzak durmali..
benimde nisanlim cok meraklidir mesela herseyde yanimda olsun... baksin gorsun felan , fikrini soyler ben begenmedigimde bende soylerim usteler , ama sonra surat asarim felan ozaman hic almiyalim derim... tamam ben karismiyorum der hemen:)
bazen benimde sinirlerim tepeme cikiyor valla .. ama ustu kapali tehtit benimkiside ozaman hic almam diyince sus pus oluyo ...
ama kimide var almam diyince , almasan alma der.

tamam arkadaşım eşin biraz fazla abartmış, sende beğendiğin için yorum yapmasına kızmış olabilirsin ama belki de söylediği şeyler mantıklıdır. Gerçekten de çok kullanışlı değildir baktığın modeller.
Bir de demişsin ya ben arabaya teknolojik alete karışıyor muyum, sen bu ürünler hakkında model özellik vs. bilgi sahibi misin. Değilsen zaten yorum yapamazsın bilmediğin birşey hakkında. Ha bilgi sahibiysende ona bırakıyorsan hiç fikrini söylemeden o başka..

bendeaz cok bilgi sahibiyim artık 5 yıllık evliyim ve evde neler nekdr kullanışlı bilebiliyorum ama mevzu sadece koltuk takımı değilki herşey :)
diğer konudada arabalara karşıda teknolojjik ürünlere karşıdaa oldukça ilgili ve yeterince bilgiliyim aama özellikle susarımki aynı şekilde oda bana davransın söylediğimdde anlamıyor en azından yaptığımda anlar diye ama henüz faydasını görmedim

Benim eşimde öyle hatta, kayınvalidem bazen der ki kızım senin kayınvaliden ben değilim kocan der hakkaten de öyle kaynana olsa gelinin çekeceği varmış Bazen sinir bozucu oluyor bi çorap bile alsam onun istediğini alayım istiyor bende tepkimi koyuyorum karışma sen diyorum ama öyle de içime sinmiyor, karışsın ne olcak ki

Bende beraber alalım beraber karar verelim isterim..Alacağımız ürün konusunda kimin bilgisi fazla ise, onun kararı daha etkili olmalı..Benim eşimde hemencecik alır. araştırıp soruşturmaz, ben de tam tersi..

ben de fikir paylaşımından yanayım ama bu kadarı da bayar gerçekten. bunaltır. insanın içinde heves bırakmaz..
eşin maddiyatı fazla mı düşünüyor da kulp bulmaya çalışıyor. yoksa en azından senin hevesini kırmamak için dozunda yorum yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…