Sizceee???

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
Sizlere sormak istiyorum
3yıllık bir ilişkiniz var isteme söz için günler alınmış.
Sevgiliniz erkek arkadaslarıyla akşam yemeğe çıkmış burda bir sorun yok . Saat 12 olmus bi ses bi haber yok. Mesaj atıyorsunuz size cvp olarak yemekte evde cekilmiş erkek erkeğe bir foto geliyor.
10dk Sonra tesadüfen ınstgramda dolaşırken beraber olduğu arkadaslarından birinin paylasımında türkü bar tarzı bi yerde olduklarını görüyorsunuz.
Arayıp mesaj atıyorsunuz sen nerdesin bana niye yalan söyledin diye ama cevap yok.
İlerleyen saatlerde clup tarzı başka mekana gecıyorlar sonra başka bir mekan daha ve size hiç bir açıklama yada bişi yazmıyor ve sizde sinirlenip sizi umursamıyor diye ve de yalan söyledi diye delirip agzınıza gelen en ağır küfürleri yazıyorsunuz.
Ertesi sabah oda size cvp olarak ; sensin o, terbiyesiz. Sen nasıl bana bu lafları edersin bu ilişki bitmiştir beni bi daha arama yazıyor .
Ve bir haftadır ayrı konuşmuyorsunuz
Sizce burda suçlu kim ?

Sizlere sormak istiyorum
Sevgiliniz erkek arkadaslarıyla akşam yemeğe çıkmış burda bir sorun yok . Saat 12 olmus bi ses bi haber yok. Mesaj atıyorsunuz size cvp olarak yemekte evde cekilmiş erkek erkeğe bir foto geliyor.
10dk Sonra tesadüfen ınstgramda dolaşırken beraber olduğu arkadaslarından birinin paylasımında türkü bar tarzı bi yerde olduklarını görüyorsunuz.
Arayıp mesaj atıyorsunuz sen nerdesin bana niye yalan söyledin diye ama cevap yok.
İlerleyen saatlerde clup tarzı başka mekana gecıyorlar sonra başka bir mekan daha ve size hiç bir açıklama yada bişi yazmıyor ve sizde sinirlenip sizi umursamıyor diye ve de yalan söyledi diye delirip agzınıza gelen en ağır küfürleri yazıyorsunuz.
Ertesi sabah oda size cvp olarak ; sensin o, terbiyesiz. Sen nasıl bana bu lafları edersin bu ilişki bitmiştir beni bi daha arama yazıyor .
Sizce burda suçlu kim ?
olan olmus biten bitmis artik kim suclu ne onemi var ki

Bitmiş boşver. Evlenince de aynısını yapardı emin ol. Hayırlı değilmiş Allah ta bir şekilde önüne çıkarmış senin.
Yalan söylemesi yanlış senin de küfür etmen yanlış ama hak etmiş bence.

Balık baştan kokmuş. Kokması da iyi olmuş.

İkiniz de birbirinizin gerçek tavrini ve huyunu görmüş olduduz bu sayede :tokat:

Yalan söyleme kısmı kesin değil ama sizin küfürbaz olduğunuz bariz kesin.
Adam belki o fotoğrafı halen arkadaşlarımlayım babında attı, nereden biliyorsunuz aksini? Biz buradayız ve burada kalacağız diye taahhütmü verdi size?
Küfür nedir ya??? Basitlik...
Hadi adam cidden yalancı, ama buda durumu bir yalancı ve bir küfürbazın ilişkisi haline getirir, yani çokda değişen bir şey yok.

Sizlere sormak istiyorum
Sizce burda suçlu kim ?
Eşeğin şeyine kadar yolu var öyle adamın.
Yalancı mahluk. Adam gibi söylese ne halt edeceğini bu kadar uzamazdı,
Defolsun sorumluluk bile hissetmiyor size karşı. Suç falan yok, adam henüz olmamış olay bu.
Niye bu kadar yükseldiysem artık ben de :olamaz:

bu tür durumlarda sakin kalmak en güzeli

ayrılması iyi olmuş ayrıca bence sevinin
Sakin kalmayı denedim ama o an başaramadım. Evlilik yolunda giden bir ilişkydi aileler tanısmıstı falan nedense su an çok acı cekıyorm bitmesine sevınemıyorum :KK43:

Daha Evlenmeden arkadaşlarının yanında arayıp hesap sormuşsan oda belki o an cevap vermek istememiş olabilir . Bazı erkekler bu konularda hassas olabilir . Eşinden İzin alır gibi bir yere gitmek istemez . Bende istemem şahsen . Bence abartmışsınız gibi biraz. Aramalarınızda Merak etmekten öte hesap sormuşsunuz sanki .

Eşeğin şeyine kadar yolu var öyle adamın.
Yalancı mahluk. Adam gibi söylese ne halt edeceğini bu kadar uzamazdı,
Defolsun sorumluluk bile hissetmiyor size karşı. Suç falan yok, adam henüz olmamış olay bu.
Niye bu kadar yükseldiysem artık ben de :olamaz:
Aynen bnde o an sizin gibi yükseldim ama şimdi bir hafta gectı üstünden kendimi sorgulamaya başladım niye büyütttm falan demeye başladım ona Msj atasım arayasım geliyor birden damdan düşer gibi bitince çok kötü oldum

Sakin kalmayı denedim ama o an başaramadım. Evlilik yolunda giden bir ilişkydi aileler tanısmıstı falan nedense su an çok acı cekıyorm bitmesine sevınemıyorum :KK43:

kuzum adam sana tek ayak üstünde kırk yalan söylemiş

o laf öylemiydi ya
neyse
böyle birşey olamaz eger küfürleri saydırmasaydın mekan mekan dolaşan adam şimdi suçlu suçlu oturuyodu

ama eline koz vermişsin

bana bunu yapan adama tek şey yazardım

‘ eğlenmek takılmak hakkın ben senin karın değilim ama eger beni gelecegini paylaşacagın kadın olarak görseydin yalan söyleyerek yapmazdın..numaranı siliyorum iyi eğlenceler..’
finitoo

Back
X