Sizceee??

İstememde vermemde o kim kocam mı hayır !!! Yarın birgün ayrılmajk istersen senin instagramına girip rezil etme durumu var, bu yeni nesil ne anlmıyorum

Bende eşime şifremi vermem, oda bana vermesin istemem. Bir şey sakladığım da yok gereksiz yani özel alanlara biraz saygı lütfen.

esimin sifreleri eskiden bende vardi,
internetin bu kadar yaygin olmadigi zamanlarda, bazen bir is yapmasi gerekiyordu da internet erisimi olmuyordu,
o bana telefonda tarif ediyordu, ben yapiyordum onun sifresi ile.

su an esimin sifreleri bile bende yok, ihtiyac yok cunku,
ne diye gidip onun arkadaslarinin ozelini okuyayim ki hem,
tamam esimin benden gizlisi saklisi yoktur da arkadaslarinin ozelinden bana ne.

İstememde vermemde o kim kocam mı hayır !!! Yarın birgün ayrılmajk istersen senin instagramına girip rezil etme durumu var, bu yeni nesil ne anlmıyorum

yani kocaya vermek normal?
ki kocan da rezil edebilir öyle pis bir herifse.
koca olunca bu adamlar bir anda düzelmiyor ahlaksızsa gene ahlaksız...

Kız eklese yine saygı duyar mısın
Kız ekliyor, beni de erkek ekliyor sorun farklı cinsin eklemesi değil bence. Güveniyorum eşime zaten telefonu hep ortada şarja takar duşa girer,uyurken benim tarafımdaki prize şarja takar, eve gelince ikimizin telefonu da aynı sehpada durur. Yani bir şey gizlese böyle olmaz diye düşünüğümden kimin eklediği umrumda değil. Ayrıca eklesin görsün beraber bir sürü fotoğrafımız var sosyal medya hesaplarında :)))

Sevgiliniz neden size kendi hesabının şifresini versin ki?

evliyim eşim şifresini gizlerse sorun çıkartırım.hiçbir bahane kabul edemem sanırım.biz evde birbirimizin telini rahatlıkla kullanıyoruz.

istediğiniz zaman alıp kontrol edebiliyorsanız, kurcalamanıza izin veriyorsa çok da sallamayın. zaten aldatacak olan insan her türlü aldatır. ama bence siz de vermeyin şifrenizi. siz neden ipleri ele veriyorsunuz. kızlarla özel şeyler konuşuyoruz dersiniz. her şey karşılıklı

Benim şifremde yok onda o vermedi bende vermedim zamana bıraktım bakalım napacaj şimdi sürekli kız ekliyor tanıdık diyor

Kız eklemesine madem bu kadar taktınız neden ayrılmıyorsunuz? Şifresini alınca sorun çözülecek mi, kontrol altına almış mı olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…