Aynen hep tanıdıklar burdan diyorlarBence konusmani kes belli ki arkadas fazla ozgur kalmak istiyor
Kızları eklemesine de mi saygı duyarsınİstememde vermemde o kim kocam mı hayır !!! Yarın birgün ayrılmajk istersen senin instagramına girip rezil etme durumu var, bu yeni nesil ne anlmıyorum
Kız eklese yine saygı duyar mısınBende eşime şifremi vermem, oda bana vermesin istemem. Bir şey sakladığım da yok gereksiz yani özel alanlara biraz saygı lütfen.
İstememde vermemde o kim kocam mı hayır !!! Yarın birgün ayrılmajk istersen senin instagramına girip rezil etme durumu var, bu yeni nesil ne anlmıyorum
Kendi bilir tanımadıklarını ekliyorsa ayrılırım??! Bu adam kocam değil bağlayan bişey yok ülkede adam kıtlığıda yokKızları eklemesine de mi saygı duyarsın
Kocanın bağlayıcılığı var o farklı birşey ben biliyorum eşimi o da benimkini bilir neleri karşılaştırmışsınyani kocaya vermek normal?
ki kocan da rezil edebilir öyle pis bir herifse.
koca olunca bu adamlar bir anda düzelmiyor ahlaksızsa gene ahlaksız...
Kız ekliyor, beni de erkek ekliyor sorun farklı cinsin eklemesi değil bence. Güveniyorum eşime zaten telefonu hep ortada şarja takar duşa girer,uyurken benim tarafımdaki prize şarja takar, eve gelince ikimizin telefonu da aynı sehpada durur. Yani bir şey gizlese böyle olmaz diye düşünüğümden kimin eklediği umrumda değil. Ayrıca eklesin görsün beraber bir sürü fotoğrafımız var sosyal medya hesaplarında :)))Kız eklese yine saygı duyar mısın
Sevgiliniz neden size kendi hesabının şifresini versin ki?Sevgiliniz size instagram şifresini vermese sorun eder misiniz. Arkadaşlarımla rahat konuşamıyoruz onlar küfür falan ediyor görmeni istemiyorum diyor ayrılmalı mıyım hadi biriyle konuşursa ben direk veriyorum o vermiyor
evliyim eşim şifresini gizlerse sorun çıkartırım.hiçbir bahane kabul edemem sanırım.biz evde birbirimizin telini rahatlıkla kullanıyoruz.Sevgiliniz size instagram şifresini vermese sorun eder misiniz. Arkadaşlarımla rahat konuşamıyoruz onlar küfür falan ediyor görmeni istemiyorum diyor ayrılmalı mıyım hadi biriyle konuşursa ben direk veriyorum o vermiyor
Saklasın mo kız ekliyor sürekli budamı normalSevgiliniz neden size kendi hesabının şifresini versin ki?
Aynen öyle kızda ekliyorsa bideNeden veremiyor ki diye aklı karışır insanın.
Benim şifremde yok onda o vermedi bende vermedim zamana bıraktım bakalım napacaj şimdi sürekli kız ekliyor tanıdık diyoristediğiniz zaman alıp kontrol edebiliyorsanız, kurcalamanıza izin veriyorsa çok da sallamayın. zaten aldatacak olan insan her türlü aldatır. ama bence siz de vermeyin şifrenizi. siz neden ipleri ele veriyorsunuz. kızlarla özel şeyler konuşuyoruz dersiniz. her şey karşılıklı
Bosver canim sevgilisi yokmus gibi davraniyor belli kiAynen hep tanıdıklar burdan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?