Sizceee??

Sorun etmem, feysbuk ve mail şifresini vs biliyorum ama o da benimkileri biliyordu öyle kontrol etmeyiz.

instagramı bilmiyorum. çok da umrumda değil. güveniyorum. güvenmiyorsanız, sorun olabilir.

Sorun ederdim
Şeffaf değil sevgilin
Konuşma inst da olmaz whatsapta olur

İnsanların özel alanı olabileceğini kabul etmek neden bu kadar zor? Kimseye şifremi vermedim vermem karşı taraftan da istemem asla. Bu saygısızlık bana göre. Gerçekten şifreyi alınca elinize ne geçecek? Dmden olur da kızlara mesaj atar onu mu takip edeceksiniz? Benim bir arkadaşım vardı sevgilisinin watsabı telefonunda açıktı, sevgilisi yine de buldu bir yolunu kızı aldattı. Böylesine bir insanı zaptetmeye çalışmak bana yanlış geliyor. Sırf ilişki yaşanıyor diye insanlar kendi hayatlarını kenara bırakmamalı

Başta acaba utangaç biri mi dedim ama foto atmak konusunda çekinip arkadaşlrı için sürekli kız ekleyem bir tip şu an oturdu kafamda uzak dur bacım
Haklısınız şimdi şifremi istiyor bende veremem dedim ısrar ediyor ben saygı duydum dedim

Haklısınızda rahat olamıyoruz ki elimizde değil

Kız eklemiş sebebi ne biliyor musun arkadaşım ekledi kızı merak etmiş böyle saçma bişey olur mu

Evet çok saçma. Büyük ihtimalle de yalan söylüyor.
Bir işler çevirdiği için yalan söylüyor olabilir. Ama belki eklediği kızı tanıyordur ve siz olay çıkarmayın diye yalan söylüyordur.
Normalde çok kıskanç olduğunuz için neden yalan söylediğini bilemeyeceksiniz. Kıskançlık böyle sorunlara da yol açar.

Mesela ben olsam bilirdim.
Sevgilimin yalanını yakalasam benden korkusuna değil, bir işler çevirdiği için yalan söylediğine emin olurum. Çünkü gereksiz kıskançlıklar yapan bir insan değilim, çok rahatımdır.
Ama siz emin olamıyorsunuz. Böyle giderseniz her ilişkinizde aynı sorunu yaşarsınız.

Haklısınızda rahat olamıyoruz ki elimizde değil

Yapmayın lütfen tabi ki elinizde eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa profesyonel yardım da alabilirsiniz insan psikolojisinden kaynaklanan her durum için kişi yardım almalı. Elimde değil demek bir bahanenin arkasına saklanmak. İnanın sürekli acaba nerde ne yapıyor diye düşünmek sadece sizi yorar karşınızdakinden önce kendinize zarar vermiş oluyorsunuz

Sorun etmem, feysbuk ve mail şifresini vs biliyorum ama o da benimkileri biliyordu öyle kontrol etmeyiz.

instagramı bilmiyorum. çok da umrumda değil. güveniyorum. güvenmiyorsanız, sorun olabilir.
Kızları eklemesi peki sorun mu

Ben söyledikten sonra çıkardı ama şimdide başka eklemiş sormadım bile bende ekledim

Haklısınız ama kız eklemesi şifre vermemesi bunlar çok tuhaf hadi şifre vermiyor neden ekliyor saygı mı bu b

Eşimde küfür müfür diyordu nişanlı iken meğer aldatıyormuş. Telefonunu vermezdi. Şimdi yakalanınca her şeyi ortada. O zaman küfür eden adamlar şimdi etmiyor sanırım

Eşimde küfür müfür diyordu nişanlı iken meğer aldatıyormuş. Telefonunu vermezdi. Şimdi yakalanınca her şeyi ortada. O zaman küfür eden adamlar şimdi etmiyor sanırım
Buda sürekli kız ekliyor bahane kesin küfürlü konuşuyoruz diye

Ayrilin.
Bu arada ben istemem ve vermem de.
İnsanın özel bir alanı olmalı.
Nedir bu şifre isteme anlamadım. Guvenmediginiz insanla birlikte olmayın.
Sanki sosyal medya yokken adamlar aldatmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…