• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

Bir kızı eklemiş sebebine de arkadaşım eklemiş kızı merak etmiş diyor nasıl bişey bu
Hahahahha yüzyılın en geçerli erkek yalanı yok arkdaşı merak etmiş de eklemiş.Çok gördük bunları.Zaten sizin ilişkinize azıcık saygısı olsaydı arkadaşına ben ekleyemem derdi.Sevgilinin gözü dışarda canım geçmiş olsun.

Hahahahha yüzyılın en geçerli erkek yalanı yok arkdaşı merak etmiş de eklemiş.Çok gördük bunları.Zaten sizin ilişkinize azıcık saygısı olsaydı arkadaşına ben ekleyemem derdi.Sevgilinin gözü dışarda canım geçmiş olsun.
Ayrılmalı mıyım

Ona ben karar veremem tabiki ama bariz yalan söylüyor takipte ol.Çakma kız instagramın varsa ekle bakalım kabul edecek mi? Mesaj at ne tepki verecek.
İçim içimi yiyor rahat bırakayım diyorum yine kız eklemiş

Ya bu erkeklerın kendı aralarında ki muhabbet gerçekten cok değişik oluyo.. birbirlerine müstehcen fotolar bulup atıyor olabilirler sakadan anlayısları bu cünkü.. görmemeni gerçekten istemıyor olabilir. Sende verme oda sana bakmasın..

Aynen aldatan aldatıyorrrr
Yani adam instagram şifresini verir, gider ikinci instagramı açar konu sahibinin ruhu duymadan istediğini yapar.

Ki adamların profilinde sevgilim aşkım karıcım fotoğrafları olması bile aldatmalarına engel olmuyor.

Sevgiliniz size instagram şifresini vermese sorun eder misiniz. Arkadaşlarımla rahat konuşamıyoruz onlar küfür falan ediyor görmeni istemiyorum diyor ayrılmalı mıyım hadi biriyle konuşursa ben direk veriyorum o vermiyor 😔😔
Şifreyi vermiyorsa değil ama guvenmiyorsaniz ayrılın . Ben erkek arkadaşıma vermezdim aynı kişiyle şuan evliyim birbirimizin her şifresini biliriz.

Ya bu erkeklerın kendı aralarında ki muhabbet gerçekten cok değişik oluyo.. birbirlerine müstehcen fotolar bulup atıyor olabilirler sakadan anlayısları bu cünkü.. görmemeni gerçekten istemıyor olabilir. Sende verme oda sana bakmasın..
Kız eklemesine ne diyorsunuz peki

Yani adam instagram şifresini verir, gider ikinci instagramı açar konu sahibinin ruhu duymadan istediğini yapar.

Ki adamların profilinde sevgilim aşkım karıcım fotoğrafları olması bile aldatmalarına engel olmuyor.
Peki kız eklemesi sürekli buna ne diyorsunuz

Şifreyi vermiyorsa değil ama guvenmiyorsaniz ayrılın . Ben erkek arkadaşıma vermezdim aynı kişiyle şuan evliyim birbirimizin her şifresini biliriz.
Peki herkesi ekler miydi

Ama aldatsa hareketlerinden anlarım herhalde dimi

Ama aldatsa hareketlerinden anlarım herhalde dimi
Eğer sürekli biseylerin kurcalarsaniz hiç bişey olamasa bile sürekli aklınızda şüpheyle yaşarsınız . Aldatma olduğunda ben kadınların her zaman hissedeceğini düşünürüm. Ayrıca şuan şifrelerini bilmeme rağmen bi kere açıp da bakmadım .suphelenmemisim niye durduk yere kurcaliyim bu adam arkadaşlarıyla ne konusuyo kimle konuşuyo diye. Eğer bi gün merak edersem Allah o noktaya getirmesin ama bakarım yoksa kontrol etmek vs hiç bana göre şeyler değil ve mantıklı gelmiyor.
Belli ki yaşınız çok küçük zamanla ne demek istediğimi anlarsınız

Back
X