• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee??

Şifre paylasmak cok sacma değil mi yahu? Yasınız küçük Die tahmin ediyorum. Güvenmiyorsanız devam etmezsiniz. Şüphe ile yol alınmaz bana göre. Sizden istediğinde sizde veriyor musunuz? Özel hayata müdahaleye girer bu.
25 yaşındayım ama insan sakladığı bişey olmasa severek verir yada ne bilim sevgilisi olduğunu bilsinler diye tarih falan koyar

Napıyor seni instagramında gizliyor mu?
Sevgilisi yok gibi mi davranıyor?
Neden sen bu kadar işkillendin yani durduk yere gibi anlatmışsın ondan böyle yorumladık
Varsa bir falsosu söyle yatıralım vuralım kırbacı
Fotoğraf paylaşmıyor sevmiyorum çekiniyorum diyor erkekler görmesin diyor kızlarda hep tanıdık çekiniyorum diyor sevgilisi yok gibi sayfası yani

Bu sebepten ayrılmak mı? Güven sorununuzu başka şekilde sorgulayın bence merak ettiğinizde göstermiyorsa sorun vardır ama şifresini vermemesi gayet normal

Güvenenler sonra görüyor ama aldatılıyor tv de sürekli çıkıyor
Ne alaka tüm erkekler aldatır diye bir kural mı var biz 8 senedir birlikteyiz 7 senedir evliyiz ve kendisini 9 senedir tanıyorum o yüzden de güveniyorum ömrümün yarısı neredeyse anladın mı güvenmek tanımaktan geçiyor önce tanı sen sevgilini sonra güven o tanımakta şifreyi almakla olmaz çevresi konuşması hareketleri önemli dışarıda bir izle bakalım nasıl hareket ediyor şifreyi almakla hiçbirşey değişmez dediğim yapacak kişi hertürlü yapar yapmayı istedikten sonra

Sevgilimin birini bu sebepten terk etmiştim.
Face şifremi istemişti, hayır demiştim. "Bi şeyler mi gizliyorsun da vermek istemiyorsun?" şeklinde sormuştu, tıpkı sizin düşündüğünüz gibi, ben de "Didik didik kontrol ve takip edildiğim ilişkiler tarzım değil, güvenmiyorsan babay" deyip terk etmiştim.

Bu sebepten ayrılmak mı? Güven sorununuzu başka şekilde sorgulayın bence merak ettiğinizde göstermiyorsa sorun vardır ama şifresini vermemesi gayet normal
Ama sevgilisi yok gibi sayfasında ne fotoğraf paylaşıyor ne tarih atıyor

Bunu sevgiyle de ölçmek ne alaka ya adamın özel bir hayatı olsun tabi erkek muhabbetleri sonucta küfürlü oluyor gerçekten de genelde gereksiz kuruntu yapmayın varsa guven sorununuz devam etmeyin ilişkinize ama bu ayrılmak için bir sebep olmamalı

Bende şifresini istemeniz çok yanlış, herkesin özeli sonuçta , bende istemem de vermem de. Yalnız sevgiliniz de benim özelim veremem dese hak verirdim ama söyledikleri bahane gibi geldi. Güvenmiyorsanız, başka hareketleri de varsa bırakın. Güveniyorsanız da istemeyin şifre falan bi hatası olursa er ya da geç çıkar ortaya

Sevgilimin birini bu sebepten terk etmiştim.
Face şifremi istemişti, hayır demiştim. "Bi şeyler mi gizliyorsun da vermek istemiyorsun?" şeklinde sormuştu, tıpkı sizin düşündüğünüz gibi, ben de "Didik didik kontrol ve takip edildiğim ilişkiler tarzım değil, güvenmiyorsan babay" deyip terk etmiştim.
Yani abartan ben miyim o zaman

Bende şifresini istemeniz çok yanlış, herkesin özeli sonuçta , bende istemem de vermem de. Yalnız sevgiliniz de benim özelim veremem dese hak verirdim ama söyledikleri bahane gibi geldi. Güvenmiyorsanız, başka hareketleri de varsa bırakın. Güveniyorsanız da istemeyin şifre falan bi hatası olursa er ya da geç çıkar ortaya
Kesin çıkar mı ortaya ya bilmiyorum çok kararsızım fotoğraf paylaşmıyor tarih atmıyor milletin sevglisi neler yapıyor

Sevgilim instagram şifremi istese sorun ederdim. Güveni yoksa çekip gidebilir.

Birden çok hesap açabiliyorsunuz instagramda. Kaç üyeliği var nereden bileceksiniz de hangi birini takip edeceksiniz?

4 ay için bu kadar fazla takılma bence fotoğraf şifre olayına sen paylaşıyorsan o paylaşmıyorsa sıkıntı vardır belki gizlemek istiyodud ama şifresini vermek zorunda değil 4 ay için guvenin oturması da erken bir zaman biraz daha zaman geçirp önce güvenip güvenmediğinin kararını ver ama bu sosyal medya saçmalığı olmasın

Ben sosyal medya olarak yalnızca instagram kullanırım. Hesaplarımızı verdik. Ama güvensizlikten değil. Mesela attığımız gönderiler gizli oluyo. Takip isteği atmaktansa birbirimizin hesabına girip bakıyoruz. Ben birisini merak edip sorarsam söylüyor. Sizde birşeyler açık konuşulmuyor mu? Neden siz şüphe halindesiniz?

Back
X