Merhaba hanımlar.ben 7 aylık evliyim.eşim çok iyi biri bana karşı ilgi alaka herşeyiyle.ama gelgelelim bi akraba bi yakın bayan geldimi sürekli sanki dirseğiyle hareketleriyle o kişilere yakınlık kurup flörtleşiyo her zaman böyle özellikle takip etttim bildiğin akrabalarım akrabalara bize geldiklerinde biz gittiğimzde yakın olmaya çalışıyo ben artık fark ettim söyledim ben robotmuyum kimseyle konuşmiyim mi diyo ama bu normlal muhabbet değilki.bu arada ikimizin ikinci evliliği ve önceki eşi kontrol edermiş kıskanırmış gerekli gereksiz diye anlatıyodu eski eşiyle sıkıntısından bahsedince.şindi acaba eşim gerçekten başka kadınlara eş dost akraba demeden meyillenen biriydide ömceki evliliğide bundan mı bitti kadını suçluyo ama asıl suçlu kendisi olmabikirmi?şu anki hareketlerinede bakınca sanki bişeyler kadını haklı gösteriyo gibi.tamam muhabbet ediceksin bende o kadar yobaz değğlim ama iş flörleşme boyutlarınfa olunca çok kötü oluyorum.bi defa yanlış evlilik yaptım ikinci de mi öyle olucak çocuk yapma fikrinden bile uzaklaşıyorum beklemeye alıyorum.sizce kiben mi kuruyorum biz bayanlar az çok anlıyoruz neyin ne olduğunu dışardan.yorumlarınız için teşekkürler