Sizde ben mi haksızım?

Çirkin düşünceleriniz var; sizinde evliliğiniz kötü gidiyor başkalarının kocalarına mı meyillisiniz? Adam eş, dost, akraba, komşu önüne gelene yürüyor herkesde buna izin mi veriyor , kocanız çok karşı konulmaz biri sanırım kimse ses çıkarmadığına göre..... Bence düşünceleriniz çok aşırı ama dikkat edin bunları sağda solda dillendirmeyin, birinin kocası duyar gelir tepenize çöker, başınıza iş açarsınız.
Bilmeden yargı yaptığınız için bişey demiyorum

Şimdi bi komşu var ikinci evliliği şuan evli olduğu kişiyi önceki eşinden ayırmış adamla bir yıl dost hayatı yaşamış.bu kadın evimize geliyo çok yılışık rahat eşiyle hiç mutlu olmadığını anlatıyo bizim yanımızda eşim bira açıyo oda ona eşlik ediyo flan ben uzak durmaya çalışıyorım kadından ne olduğu belli bu flörtleşmeye çalışyo
Kadin niye size geliyor? Esiniz niye bira aciyor? Cok garip iliskiler. Elin adamina da esiyle mutsuz oldugunu anlatmasi mide bulandirici. Bence de cocuk yapmayin bu adamdan.

Kadin niye size geliyor? Esiniz niye bira aciyor? Cok garip iliskiler. Elin adamina da esiyle mutsuz oldugunu anlatmasi mide bulandirici. Bence de cocuk yapmayin bu adamdan.
Evet aynen aynı evin içinde bazı şeyler anlaşılıyobide önceki evliliğinden oğlu var çocuk fikrinede sıcak bakmıyo ben zaten tattım o duyguyu gbisibden konuşuyo

En sevmedigim tip. Yilisik El kol hareketiyle konusan insanlar. Oyle insanla ben görüsmem demekki karsi taraf rahatsiz olmuyorsa oda ayni.

Bide kadnda bi kahkalar bi hareketler sanki pavyonda müşteri geziyo tövbe yarabbim

Kocanız evdeyken komşuyu kim çağırıyor? Komşular çekinir normalde eş evdeyken girmezler
Aynen. Acaba bizdemi bir sorun var? Benim eşim erkek olmayan eve hayatta girmez, oldu ya girmesi gerek benimle birlikte girer.

Eşi evdeyse komşularımın evine gitmem
Bana gelen komşum ya da arkadaşım olursa eşim müsade isteyip mutlaka dışarı çıkar

Ha belki biz yabaniyiz, olsun iyiki yabaniyiz.
Böyle olmaktan iyidir

Şimdi bi komşu var ikinci evliliği şuan evli olduğu kişiyi önceki eşinden ayırmış adamla bir yıl dost hayatı yaşamış.bu kadın evimize geliyo çok yılışık rahat eşiyle hiç mutlu olmadığını anlatıyo bizim yanımızda eşim bira açıyo oda ona eşlik ediyo flan ben uzak durmaya çalışıyorım kadından ne olduğu belli bu flörtleşmeye çalışyo
tepki göstermediğiniz sürece bu böyle gidecektir. Kimisine abartı gelebilir, ancak ben eşimin kimseyle kasıtlı temasa girmesini istemem. Bir eğlencede horon teperken, yanına bir kız gelmiş horon tepicem diye, ' parmağından değil ' gayet benim elini tuttuğum şekilde elini tutmuş. Sadece o an suratıma baktı, bende ona baktım, saniyelik horondan ayrıldı. Birazcık şu erkekleri korkutmak gerekiyor gerçekten. Neden gözdağı vermiyorsunuz neden eline patlatamıyosunuz bir tane ? ne demek evli bir kadına bira açmak vs ne bu terbiyesizlik yani

Sende gelen amca oğullarına kuzenlere kocanın kardeşine falan direginle omzunla elinle gözünle cilve yapta anlasin yavsak adam 😆

Siz komşunun kocasıyla bira içmiyorsanız o da içemez. Çocuk yapmayın bence. Ortak arkadaşınızla ortak bir muhabbet olsa neyse yani.

Siz komşunun kocasıyla bira içmiyorsanız o da içemez. Çocuk yapmayın bence. Ortak arkadaşınızla ortak bir muhabbet olsa neyse yani.
Ne sacma bir çıkarım!
Sizin evliliğinizde kötü, bu durumda siz de mi öylesiniz?
Görünen köy kılavuz istemiyo ben öyle bişeyi kendime yakıştırmam düşük değilim

Aynen. Acaba bizdemi bir sorun var? Benim eşim erkek olmayan eve hayatta girmez, oldu ya girmesi gerek benimle birlikte girer.

Eşi evdeyse komşularımın evine gitmem
Bana gelen komşum ya da arkadaşım olursa eşim müsade isteyip mutlaka dışarı çıkar

Ha belki biz yabaniyiz, olsun iyiki yabaniyiz.
Böyle olmaktan iyidir
Aynen, bizdede durum aynı, demek biz yabani insanlariz

Back
X