Eşimin aileside dahil kadıno suçluyo ama ben oarçaları birleştirince farklı geliyo durumBu ikinci evliliklerde bence ilk esin niye boşandığı erkekten değil de kadından dinlenmeli. Erkek genellikle o melekmis kadın şeytan gibi anlatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin aileside dahil kadıno suçluyo ama ben oarçaları birleştirince farklı geliyo durumBu ikinci evliliklerde bence ilk esin niye boşandığı erkekten değil de kadından dinlenmeli. Erkek genellikle o melekmis kadın şeytan gibi anlatıyor.
Ablaniz geçti şimdi de eve gelen akraba, es, dosta asılıyor eşiniz demek ki.Evet vardı ben kötü düşünüyorum dedim atmaya çalıştım iyi baktım
Ya bi kadının düşmanı yine bi kadın uzak tutsanda iş yeri dolu kadın yapan yapar ama böyle eş dost akraba olunca soğumaya başladım inanki
Çok uzaktan akraba bide aynı binadayızAblaniz geçti şimdi de eve gelen akraba, es, dosta asılıyor eşiniz demek ki.
Bana çok normal gelmedi.
Hayır böyleyse basindan beri gözü en yakınlarınizda olan adamla evlenmeyecektiniz. Bunun iyi düşünmesi olmaz, idare etmesi olmaz.
7 Aylık evlisiniz daha ne ara komşularla içli dışlı olup, bira açıp sohbet eder hale geldiniz mesela? Kim çağırıyor o kadını eve, eşiniz mi?
Ay bana fazla fazla bunlar.
Komşu o yüzü kimden aldi? Eş evdeyken rahat rahat evinize gelmeyiWalla etrafıma bakıyorum evliliği kötü giden kadınlar meyilli oluyo gibi
Güya uzaktan akramız hal hatır soruyo bide ben şehir değiştirdim burda yanlızlık çekmiyim diyeKomşu o yüzü kimden aldi? Eş evdeyken rahat rahat evinize gelmeyi
Yazık wallahi kendine güvenmiyosan uçkurunu tutamıyosan karının günahı ne evlnemesin böylesi ama aşkı memnu gibi cezbediyoÇok geçmiş olsun. Pek içime sinmedi eşiniz.
Bı akrabam, adam yaşlı bu arada, eve gelen temizlikçiyi taciz ederken karısı görmüş, kalçasına dokunuyormuş. Kadında yapma .... Amca diyormuş cilveli cilveli.
Kadın ikinci evliliğini yapmıştı amcayla. Kimsesi yoktu. Bosanamadı. İlk eşi de zaten öyle bı tipmiş. Kabullenmeşti.
Siz buna izin vermeyin, bedel ödetin
Onlarda insanlık belirtisi olan hareketler olmaz. İnsan evladı kendini her ortamda belli ediyor.Yazık wallahi kendine güvenmiyosan uçkurunu tutamıyosan karının günahı ne evlnemesin böylesi ama aşkı memnu gibi cezbediyo
Elimden bişey gelmiyo söylüyosun rahatsızmısın diyo öbür türlü gözüm kör değil görüyorum neyin nolduğunu evliliğinde mutsuz olan bekar şu bu herşeye açık olmuş bilemedim bende önceki aklım olsa evlenmezdim wallahi ki çocuk bile düşünmüyorumOnlarda insanlık belirtisi olan hareketler olmaz. İnsan evladı kendini her ortamda belli ediyor.
Bunların ana babalarından bozukluk olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ben ailemin her defosunu hayatımın bazı yerlerinde, hata olarak gördüm. Yanlışlarım elbette benim tercihimdi ama ailemin belirleyici unsur olduğu gerçeği hep devam etti.
Neyse şimdi sorun belli ama çözüm için planınız nedir?
Kesinlikle katılıyorum ben şiddet küfür hakaret yüzünden boşandım kaynana herkese iş yapmıyordu eşinin iç çamaşırlarını ütülemiyordu diye anlatıyormuş :) kendisi de şey diyordu çok kaygılı biri yapamıyordum diyormuş :) boşanmış bir erkekle evlenilecekse kesinlikle karşı taraftanda biriler dinlenmeli huylu huyundan vazgeçmezBu ikinci evliliklerde bence ilk esin niye boşandığı erkekten değil de kadından dinlenmeli. Erkek genellikle o melekmis kadın şeytan gibi anlatıyor.
Kibarlığı beyefendiliği öyle bişey sanıyor olabilir mi ?Merhaba hanımlar.ben 7 aylık evliyim.eşim çok iyi biri bana karşı ilgi alaka herşeyiyle.ama gelgelelim bi akraba bi yakın bayan geldimi sürekli sanki dirseğiyle hareketleriyle o kişilere yakınlık kurup flörtleşiyo her zaman böyle özellikle takip etttim bildiğin akrabalarım akrabalara bize geldiklerinde biz gittiğimzde yakın olmaya çalışıyo ben artık fark ettim söyledim ben robotmuyum kimseyle konuşmiyim mi diyo ama bu normlal muhabbet değilki.bu arada ikimizin ikinci evliliği ve önceki eşi kontrol edermiş kıskanırmış gerekli gereksiz diye anlatıyodu eski eşiyle sıkıntısından bahsedince.şindi acaba eşim gerçekten başka kadınlara eş dost akraba demeden meyillenen biriydide ömceki evliliğide bundan mı bitti kadını suçluyo ama asıl suçlu kendisi olmabikirmi?şu anki hareketlerinede bakınca sanki bişeyler kadını haklı gösteriyo gibi.tamam muhabbet ediceksin bende o kadar yobaz değğlim ama iş flörleşme boyutlarınfa olunca çok kötü oluyorum.bi defa yanlış evlilik yaptım ikinci de mi öyle olucak çocuk yapma fikrinden bile uzaklaşıyorum beklemeye alıyorum.sizce kiben mi kuruyorum biz bayanlar az çok anlıyoruz neyin ne olduğunu dışardan.yorumlarınız için teşekkürler
Eğer adı değişmişse benim haberim yok demekkiKibarlığı beyefendiliği öyle bişey sanıyor olabilir mi ?
Eğer adı değişmişse benim haberim yok demekki
Benim içim vicdanım rahat sen kötü düşüyosun bırak kötü düşünmeyi kendinden uzaklaşırıyosun diyo bide üstübe üstelik tehdit ediyo adamGerçekten flört ettiklerini düşünüyorsanız neden kafalarını birbirine vurup kıvılcım cikarmiyorsunuz ?
Aslında avukatım dosyasına baksaydın boşanma sebevine diye uyarmıştı kadın biliyo wallaKesinlikle katılıyorum ben şiddet küfür hakaret yüzünden boşandım kaynana herkese iş yapmıyordu eşinin iç çamaşırlarını ütülemiyordu diye anlatıyormuş :) kendisi de şey diyordu çok kaygılı biri yapamıyordum diyormuş :) boşanmış bir erkekle evlenilecekse kesinlikle karşı taraftanda biriler dinlenmeli huylu huyundan vazgeçmez
Herkes senin gbi olmuyo tatlım bi kıvılcım alınca devam ediyoSizi kötü düşünmeye sevk eden insanları hayatınızdan uzaklaştırın. Mesafe koyun. Eşiniz yokken gelsinler öyle davet edin.
Evlenmeden önce de sonrada temasa hep dikkat ettim. Eşiniz gibi birisi bana öyle temasta bulunsa abi iyi misin derdim ikinci temasında. Sonra hoşlanmadığımı dikkat etmesini söylerdim. Bu mesafeye dikkat edemeyen insanları evinizden uzak tutun. İçkiden de cesaret alıyorlar sanırım.
Sana diyo zarar verecek bişey yapmam diyo kendileriGerçekten flört ettiklerini düşünüyorsanız neden kafalarını birbirine vurup kıvılcım cikarmiyorsunuz ?
Çirkin düşünceleriniz var; sizinde evliliğiniz kötü gidiyor başkalarının kocalarına mı meyillisiniz? Adam eş, dost, akraba, komşu önüne gelene yürüyor herkesde buna izin mi veriyor , kocanız çok karşı konulmaz biri sanırım kimse ses çıkarmadığına göre..... Bence düşünceleriniz çok aşırı ama dikkat edin bunları sağda solda dillendirmeyin, birinin kocası duyar gelir tepenize çöker, başınıza iş açarsınız.Walla etrafıma bakıyorum evliliği kötü giden kadınlar meyilli oluyo gibi