Sizde ben mi haksızım?

Aynen kadının hoşuna gidiyo bi kaç kişide gördüm bu şekil
Ortada olan kocanızın yılışık tavırlarına kadının karşılık verir gibi durması.
Her evliliği iyi gitmeyen kadına genelleme yapamazsın.
Çok çirkin düşünce sistemi. Acil değiştirmelisin

Merhaba hanımlar.ben 7 aylık evliyim.eşim çok iyi biri bana karşı ilgi alaka herşeyiyle.ama gelgelelim bi akraba bi yakın bayan geldimi sürekli sanki dirseğiyle hareketleriyle o kişilere yakınlık kurup flörtleşiyo her zaman böyle özellikle takip etttim bildiğin akrabalarım akrabalara bize geldiklerinde biz gittiğimzde yakın olmaya çalışıyo ben artık fark ettim söyledim ben robotmuyum kimseyle konuşmiyim mi diyo ama bu normlal muhabbet değilki.bu arada ikimizin ikinci evliliği ve önceki eşi kontrol edermiş kıskanırmış gerekli gereksiz diye anlatıyodu eski eşiyle sıkıntısından bahsedince.şindi acaba eşim gerçekten başka kadınlara eş dost akraba demeden meyillenen biriydide ömceki evliliğide bundan mı bitti kadını suçluyo ama asıl suçlu kendisi olmabikirmi?şu anki hareketlerinede bakınca sanki bişeyler kadını haklı gösteriyo gibi.tamam muhabbet ediceksin bende o kadar yobaz değğlim ama iş flörleşme boyutlarınfa olunca çok kötü oluyorum.bi defa yanlış evlilik yaptım ikinci de mi öyle olucak çocuk yapma fikrinden bile uzaklaşıyorum beklemeye alıyorum.sizce kiben mi kuruyorum biz bayanlar az çok anlıyoruz neyin ne olduğunu dışardan.yorumlarınız için teşekkürler
Biraz daha takip et bence de.Çocuk fikrini de ertele.Daha çok yeni evlisin.Bir süre sonra zaten anlarsın neyin ne olduğunu.Ayrica bazı insanlar iletişim kurarken dokunma ihtiyacı hissediyorlar ya da farkında olmadan el ya da kolla hareket yapabiliyorlar.Ama eşiniz ozellikle bayan akrabalara bunu yapıyorsa zaten anlarsınız bunun normal olmadığını.Ay bizim bir yaşlı teyze vardı tanıdık,yakaladı mi iki saat lafa tutardi bir de bak hele bak hele deyip elimi durtukleye durtukleye bir şey anlatırdı sürekli,çok gıcık olurdum.Ama o yaşlı teyze napalim 😄ama esinizinki biraz daha tuhaf ve gözlemlenmesi gerek

Şimdi bi komşu var ikinci evliliği şuan evli olduğu kişiyi önceki eşinden ayırmış adamla bir yıl dost hayatı yaşamış.bu kadın evimize geliyo çok yılışık rahat eşiyle hiç mutlu olmadığını anlatıyo bizim yanımızda eşim bira açıyo oda ona eşlik ediyo flan ben uzak durmaya çalışıyorım kadından ne olduğu belli bu flörtleşmeye çalışyo
Valla memleketin en geniş en bohem çevrelerinde yaşıyorum, komşu gelecek de kocasıyla derdini anlatacak eşim de elde bira eşlik edecek. Direkt olay çıkarırım bi daha olursa da boşarım. Siz de yolun başındayken iyi düşünün gerekirse kestirip atın. Madem çocuk da istiyorsunuz, bu adamla olmayacaksa ki olcak gibi görünmedi bile, boşa zaman kaybetmeyin

Biraz daha takip et bence de.Çocuk fikrini de ertele.Daha çok yeni evlisin.Bir süre sonra zaten anlarsın neyin ne olduğunu.Ayrica bazı insanlar iletişim kurarken dokunma ihtiyacı hissediyorlar ya da farkında olmadan el ya da kolla hareket yapabiliyorlar.Ama eşiniz ozellikle bayan akrabalara bunu yapıyorsa zaten anlarsınız bunun normal olmadığını.Ay bizim bir yaşlı teyze vardı tanıdık,yakaladı mi iki saat lafa tutardi bir de bak hele bak hele deyip elimi durtukleye durtukleye bir şey anlatırdı sürekli,çok gıcık olurdum.Ama o yaşlı teyze napalim 😄ama esinizinki biraz daha tuhaf ve gözlemlenmesi gerek
Ya bunun dokunması dirseğini kadının dirseğine değdiriyo kadınnın yanında oturuyo dirseğine dokunuyo

Valla memleketin en geniş en bohem çevrelerinde yaşıyorum, komşu gelecek de kocasıyla derdini anlatacak eşim de elde bira eşlik edecek. Direkt olay çıkarırım bi daha olursa da boşarım. Siz de yolun başındayken iyi düşünün gerekirse kestirip atın. Madem çocuk da istiyorsunuz, bu adamla olmayacaksa ki olcak gibi görünmedi bile, boşa zaman kaybetmeyin
İkinci evlilik olunca malesef kestirip atılmıyo keşke önceden bitirseydim diyorum

İkinci evlilik olunca malesef kestirip atılmıyo keşke önceden bitirseydim diyorum
Muhtemelen yaşınız genç. Bu adam daha balayı sayılabilecek zamanlarda böyle saygısızlaşıyorsa ömür boyu nasıl çekeceksiniz. 5 ya da 10 yol sonra ayrılmaktansa şimdi çabucak bitirmek daha mantıklı değil mi. Ayrıca emin olun ikinci evlilik öyle kader gibi bi şey değil kime ne ha ikinci ha üçüncü

Aynen. Acaba bizdemi bir sorun var? Benim eşim erkek olmayan eve hayatta girmez, oldu ya girmesi gerek benimle birlikte girer.

Eşi evdeyse komşularımın evine gitmem
Bana gelen komşum ya da arkadaşım olursa eşim müsade isteyip mutlaka dışarı çıkar

Ha belki biz yabaniyiz, olsun iyiki yabaniyiz.
Böyle olmaktan iyidir
Olması gereken o zatende artık değişti herşey

Muhtemelen yaşınız genç. Bu adam daha balayı sayılabilecek zamanlarda böyle saygısızlaşıyorsa ömür boyu nasıl çekeceksiniz. 5 ya da 10 yol sonra ayrılmaktansa şimdi çabucak bitirmek daha mantıklı değil mi. Ayrıca emin olun ikinci evlilik öyle kader gibi bi şey değil kime ne ha ikinci ha üçüncü
Onu bende çok düşünüyorum daha yeniyken böyleyse ilerisi nolucak

9 yaş büyük benden

Beni memlekete göndermeye çalışıyo annemin yanına git istediğin kadar kal diyo benim iznim yok falan diyo
Rahat rahat takılacak tabii 😒 Ay evlilik beni çok korkutuyor ya. Hep tetikte olmak, antenleri açık tutmak zorundayız. Çok yorucu... Ben böyle devamke 👍😂 Hiç sevmem böyle şeyleri. Adam da değişecek değil, bırakın bence. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️

Rahat rahat takılacak tabii 😒 Ay evlilik beni çok korkutuyor ya. Hep tetikte olmak, antenleri açık tutmak zorundayız. Çok yorucu... Ben böyle devamke 👍😂 Hiç sevmem böyle şeyleri. Adam da değişecek değil, bırakın bence. Hayırlısı olsun 🤷‍♀️
Tabi canım sen git istediğin kadar dur bende keyfime bakim biraz havam değişsin diyo bir yapar iki yapar üçüncüde ayağına dolanır.

İlk evliliği kötü bitenlerin ikincisi için 50000 defa düşünmesi araştırması gerekir .bu kadar göz önünce yapan bir adam flört döneminde de illa kendini belli etmiştir .siz görmek istememişsiniz, ya da görmezden gelmişsinizdir ..
Önünüzde iki yol var ya yol yakınken ayrılın , ya da ayrılmak istemiyorsanız bu pisliğe alışacaksınız ,çünkü düzelmez..ayrılacaksanız da 3, evlilik için bu sefer 100000 def düşünün .illa evlenmek zorunda da değilsiniz ayrıca .

İlk evliliği kötü bitenlerin ikincisi için 50000 defa düşünmesi araştırması gerekir .bu kadar göz önünce yapan bir adam flört döneminde de illa kendini belli etmiştir .siz görmek istememişsiniz, ya da görmezden gelmişsinizdir ..
Önünüzde iki yol var ya yol yakınken ayrılın , ya da ayrılmak istemiyorsanız bu pisliğe alışacaksınız ,çünkü düzelmez..ayrılacaksanız da 3, evlilik için bu sefer 100000 def düşünün .illa evlenmek zorunda da değilsiniz ayrıca .
Farklı şehirlerdeydik fazla görüşmedik.haklısınız eski karısı aldatmış ama bende diyorum ki önce bu soğuk davranıp başka kadınlara gittide ondan mı eski eşide öyle bişey yaptı?aynen çok düşünmek lazım akraba diye herkez çok iyi biri dedi diye evlendim.bilemiyosun insan oğlunu

Back
X