Sizde benim gibi misiniz

Sevgilim ne yapsa fazlasını istiyorum yani beklentiye giriyorum, ama yapacakları sınır belliyse fazlası olmuyor sanırım :))

Heralde cnm.baksana.artik uzulmem.bi benimki boyle herkesinki degisik diye.oooolaeeeey:halay::KK76:

Sevgilim öküz değildir telefonda mesajda ya da birlikteyken güzel şeyler söyler beni hoş tutar ama bana romantik sürprizler yapmasını istiyorum bunu onada dile getirdiğimde bana elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sen daha fazlasını bekliyorsun dedi.tabi bundan sonra bir iki kez sürpriz yaptı ama bilmiyorum acaba ben mi çok beklentiye giriyorum gerçekten hep fazlasını mı istiyorum ya da sizlerde böylemisiniz merak ettim?
Ne beklediğine, istediğine bağlı. Ben öyle aman aman bişey beklemem, pek de umrumda değil açıkçası ama özel günlerde şatafatlı sürprizler yapar sağolsun
Onun dışında eve gelirken iki oje alırsa çok mutlu olurum mesela, yada markete göndermişimdir, en sevdiğim çikolataları alır gelir falan yine mutlu olurum. Bir dediğimi ikiletmez, bu yüzden de varsın confettisiz olsun sürprizleri, yetiyor bana :)

Ne beklediğine, istediğine bağlı. Ben öyle aman aman bişey beklemem, pek de umrumda değil açıkçası ama özel günlerde şatafatlı sürprizler yapar sağolsun
Onun dışında eve gelirken iki oje alırsa çok mutlu olurum mesela, yada markete göndermişimdir, en sevdiğim çikolataları alır gelir falan yine mutlu olurum. Bir dediğimi ikiletmez, bu yüzden de varsın confettisiz olsun sürprizleri, yetiyor bana :)
İşte bende ufak şeyler bekliyorum ama yok yani onlarda yokk hediye falan almasınıda istemiyorum kendi bir şeyler yapsın ama o da yok :KK43:

Back
X