Anladım canımYok okumuyorm ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımYok okumuyorm ben
Bitir canım bencede ünide düşün bence evliliğin engel gibi düşünmeAma aciktan bitirmayi dusunuyorum liseyi
Ne güzel işte canım eşinde sana anlayışlı davranıyormuş :)Insallh bkalim esim okuyabilirsin dedi.yanimda sagolsun
Ama işte insan özel günler dışındada sürpriz bekliyorum canımCanım sen çokfazla sey bekliyorsun supriz yapan erkeği bulmussun daha ne istiyorsunuz ne bekliyon adam elinden geleni yapiyomus işte bacım
Evt sagolsn askitom bnmNe güzel işte canım eşinde sana anlayışlı davranıyormuş :)
Rica ederim canım :)Evt
Evt sagolsn askitom bnm
İnşallah canım yaAllah başka dert vermesin düzelir bacım herşey
Kiz sana dmdim askitom diyo kocime diyeRica ederim canım :)
Bende diyorum niye sağol diyo banaKiz sana dmdim askitom diyo kocime diye
Aynen diretmeyle anlamıda kalmıyor ama yinede bir umut bekliyorum işteGüzel şeyler söylüyorsa bu şekilde mutlu olmaya bak. Romantik sürprizler yapacaksa da içinden gelince yapsın. Zoraki olması söyleyince olması bence güzel değil
Arada insan ufak sürprizler bekliyor ama canım ya çok sık olmasına gerekte yokBana beni sevdiğini, sahiplendiğini hissettirip güven verdiği sürece yemişim süprizi..![]()