Sizde böyle misiniz?

Deniz3486

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
284
9
13
39
Uzun zamandır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta eşimle birlikte hatta sorun onda mı bende mi bizde mi bilmiyorum. İstdan taşındık şükür ortak karardı ama istda da aynıydı böyleydim. Mesela yarın denize gidelim dedim eşime tamam dedi ama sırf ve istiyorum diye sanki eskiden kendi derdi şunu yapalım bnu yapalım ama şimdi yok söylüyorum diyor ki işe şehre yeni adapte oluyorum eyw ama dayısının oğlu ile balık tutma planları yapılıyor. Sanki benim yanımda keyif almıyor gibi 1yıl 3 aylık Evliyiz. Dolayısıyla da içimden bir şey yapmak gelmiyor enerjim hevesim keyfim bitmiş gibi. Denize gidicez güya ama sanki gelse de gitmeyelim boşver diyesim de var. Üzerimde bi üşenmişlik off hazırlan erken kalk vs vs su yoracak yol fln gözümde büyüyor. Sizde böyle misiniz yada benm ne yapmam gerek . Annem yanımda her aksam yürüyüşler yapıyoruz vs eşim 4,12 vardiye sistemi de çalışıyor. Çocuk yapalım diyor genel olarak iyiyiz ama bende korku var endişe. Bu adam normalde zaten benm yanımda keyif almıyor diyorum beni yalnız bırakıyor çocuğu tek başımamı büyüyeceğim. Herkes değişir diyor çocuk olunca ama bende korku doğuyor. Bilmiyorum endişelerim var sizce ne yapmam gerek ? Defalarca konustuk tartıştık hatta 3. Kişilerin yanında da . Objektif olabilsinler diye.

Dünyaca ve ülkece başımıza gelmeyen kalmadı. Pandemisi, korkusu, paniği, yakınların ölümleri, işsizliği, ekonomik krizi, yangını, seli, mültecisi derken duvara döndük. Şahsen üzüntü veya sevinç asla hissedemiyorum. Duygularım yok oldu. Etrafımdaki çoğu insan tatsız, isteksiz, hevessiz. Bireysel hayatlarınızda değil sadece, şu an çoğu insan böyle hissediyor. Ama daha çok gençsiniz. Her şey geçince daha iyi hissedersiniz.

Uzun zamandır içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor hatta eşimle birlikte hatta sorun onda mı bende mi bizde mi bilmiyorum. İstdan taşındık şükür ortak karardı ama istda da aynıydı böyleydim. Mesela yarın denize gidelim dedim eşime tamam dedi ama sırf ve istiyorum diye sanki eskiden kendi derdi şunu yapalım bnu yapalım ama şimdi yok söylüyorum diyor ki işe şehre yeni adapte oluyorum eyw ama dayısının oğlu ile balık tutma planları yapılıyor. Sanki benim yanımda keyif almıyor gibi 1yıl 3 aylık Evliyiz. Dolayısıyla da içimden bir şey yapmak gelmiyor enerjim hevesim keyfim bitmiş gibi. Denize gidicez güya ama sanki gelse de gitmeyelim boşver diyesim de var. Üzerimde bi üşenmişlik off hazırlan erken kalk vs vs su yoracak yol fln gözümde büyüyor. Sizde böyle misiniz yada benm ne yapmam gerek . Annem yanımda her aksam yürüyüşler yapıyoruz vs eşim 4,12 vardiye sistemi de çalışıyor. Çocuk yapalım diyor genel olarak iyiyiz ama bende korku var endişe. Bu adam normalde zaten benm yanımda keyif almıyor diyorum beni yalnız bırakıyor çocuğu tek başımamı büyüyeceğim. Herkes değişir diyor çocuk olunca ama bende korku doğuyor. Bilmiyorum endişelerim var sizce ne yapmam gerek ? Defalarca konustuk tartıştık hatta 3. Kişilerin yanında da . Objektif olabilsinler diye.
Cocuk yapmayin bence daha kotu.oluyor cünkü

Cocugu biseyleri aşmak için yapmayin ama çocuğun size iyi gelecegni dusunuyorum cunku konusacak cok seyiniz olacak.benimde eşimle bayagi iletişim problemmiz vardi cocuktan dolayi bayagi yol aldik.hadda simdi kizimiz buyudu o istiyor biryerlere gitmeyi babasi kiramiyor ve hep birlikte yaptigimiz seylerden keyif aliyor.cocuk olmadan once inanın 1 yilda belkide 1 ya da 2kez ancak yemege cikmisizdir.

Siz tüm enerjinizi eşinize bağlamışsınız ki. Bence önce kendiniz için bişeyler yapın. Sizde enerji olmayınca adam elbette sıkılır. Eşinizle olan problemden önce kendinizdekileri çözün sonra eşinizle olana sıra gelir. Okurken inanın benim bile içim baydı. Çocuk meselesini şimdilik düşünmeyin derim

Arkadaşın yazdığı gibi.maddi olarak çok iyi değilse durum her evde aynı bu şekil.adamların gel gidip bişeler yapalım diyecek halimi kaldı.hastalık kol geziyor herşey pahalandı.balık tutmak beleş en azından😒ülkece bu psikolojideyiz.eşim bana cıkalım diyor ama cnm hiç istemıyor aylardır.ama bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor

Geçici bir süreç olabilir daha yenisiniz.Benim gözlemdigim kendi evliligimde dahil erkekler evlilige zor adepte oluyorlar bianda artan sorumluluklar varsa dugun masraflari adina odenen krediler vs birde süreç olarakta zaten stresli yorucu bir zamandan geciyoruz bunlar bir etken olabilir ama tavsiyem cocuk olunca düzelir diyenlere asla kulak asmayin ne zaman evliliginiz oturur kendinizi huzurlu mutlu ve yaninizda esinizi daha sık gormeye baslarsaniz ( yani arkadaslariyla degilde sizinle daha cok plan yapmasi) ozaman cocuk yapma karari alin suan tek yaoabileceginiz bana gore zamana birakip gozlemlemek bu zaman icinde siz plan yapmayin bekleyin o gelsin size şöyle birsey yapalim mi diye kendisi program yapsin nacizane tavsiyem .umarim hersey isteginiz gibi olur kisa zamanda

Geçmiyor. Tecrübeyle sabit. Kız kardeşimin eşi, asla karısı ve çocuğuyla gezmek tozmak istemez. Zaman kaybı olarak görür, eşi ve çocuğuyla bir yere gidince sürekli şikayet eder oflar puflar. Amaaa iş kendi arkadaşlarına ortamına gelince gırla kahkaha eğlence konuşur güler, ortamın favori kişisi olur. Ama ailesine bir hiç.

buradada lütfen kendinizi salmayin hayata karisin arkadasliklar edinin varsa hir hobinix onla ilgilenin yeni sehir yeni cevre gezilecek gorulecek yerleri vs bu sekilde kafanizida dagitip kendinizi mutlu edip surekli esinden beklentiye girip kendinizi daralmamiş olursunuz

cocuk olunca değişmez, cunku cocuk evliliği daha stresli yapan bir sey. hatta evlilikten en az zevk alinan yıllar cocuk yetiştirilen yillarmis. ama hayatin gercekleri bunlar. hepimiz yasayacağız. evlilikte ilk zamanlardaki heyecanın olmaması normal, kendinizi çok yıpratmayın. iliski icin cocuk dusunmeyin, ama cocuk dusunuyorsaniz esinizle beraber planlamasını da yapın. kendinize bir meşgale bulun, sizin de kendinize ait hayatiniz, hobileriniz olsun

Ben eşimin varlığını bile unuttum. Sabah olunca "eyvah yeni bir gün" diye uyanıyorum, sıfır enerjiyle akşamı ediyorum ve uyuyorum. Ertesi gün aynı şeyler, bir ertesi gün yine aynı..
Kendimi çok bitik hissediyorum :(

Degisir diye cocuk yapacaksaniz yapmayin. Neden bu millet insanlari boyle kandiriyor anlamam sirf cocuk yapsin diye, hayir baskasinin cocuk yapip mutsuz olmasindan ne cikarlari var anlamiş degilim yahu. 🙄

Duzelmeden yapmayin bence. Benimle gezmek istemeyen, yanimda keyifli olmayan biriyle ben evlilik yurutemezdim. Baskalarini bilmem ama biz birlikte olmayi seviyorduk, daha fazla birlikte olmak icin evlendik. Bu birliktelikten keyif alinmayacaksa anlamsiz herşey "benim, bizim için"

Öncelikle bencede çocuk fikrini rafa kaldırmalısınız.
Ve siz mutluluğu eşinizden önce kendinizde arayın önce kendi kendinize enerji yüklemeye çalışın inanın sonrasında eşinizede yansıyacak. :)

Dünyaca ve ülkece başımıza gelmeyen kalmadı. Pandemisi, korkusu, paniği, yakınların ölümleri, işsizliği, ekonomik krizi, yangını, seli, mültecisi derken duvara döndük. Şahsen üzüntü veya sevinç asla hissedemiyorum. Duygularım yok oldu. Etrafımdaki çoğu insan tatsız, isteksiz, hevessiz. Bireysel hayatlarınızda değil sadece, şu an çoğu insan böyle hissediyor. Ama daha çok gençsiniz. Her şey geçince daha iyi hissedersiniz.
Sanırım muhtemelen ruh halim bundan garibim. Belkide adama enerjim gitmiyor adamda öyle davranıyor..

Cocugu biseyleri aşmak için yapmayin ama çocuğun size iyi gelecegni dusunuyorum cunku konusacak cok seyiniz olacak.benimde eşimle bayagi iletişim problemmiz vardi cocuktan dolayi bayagi yol aldik.hadda simdi kizimiz buyudu o istiyor biryerlere gitmeyi babasi kiramiyor ve hep birlikte yaptigimiz seylerden keyif aliyor.cocuk olmadan once inanın 1 yilda belkide 1 ya da 2kez ancak yemege cikmisizdir.
Kendisi 42 yaşında ve çocuklara deli oluyor sürekli istiyor benden bende istiyorum tabi ama bazen ona ben çocuğu tek başımamı büyüteceğim dedim yoo ne alaka dedi çocuğumuz olsa ben sizi Zl yalnız bırakmam her yere gideriz dedi bilmiyorum..

Degisir diye cocuk yapacaksaniz yapmayin. Neden bu millet insanlari boyle kandiriyor anlamam sirf cocuk yapsin diye, hayir baskasinin cocuk yapip mutsuz olmasindan ne cikarlari var anlamiş degilim yahu. 🙄

Duzelmeden yapmayin bence. Benimle gezmek istemeyen, yanimda keyifli olmayan biriyle ben evlilik yurutemezdim. Baskalarini bilmem ama biz birlikte olmayi seviyorduk, daha fazla birlikte olmak icin evlendik. Bu birliktelikten keyif alinmayacaksa anlamsiz herşey "benim, bizim için"
Değişir diye değil asla o çok istiyor bende öyle benm korkularum var sadece hepsi o . O değişse de değişmese de sıkıntı yok ger şeyden önce ben istiyorum

Asla düzeltmez çocuk hatta daha da kötüye gidebilirsiniz.
Valla benim de içimden bir şey yapasım gelmiyor. Pandemiden sonra herkesin hayatı çok etkilendi. Şeyma Subaşı hariç tabi 😂 O hala dans ede ede geziyor.

Aman benim eşimde ailecek bi yere gitmeyi hiç sevmez.2 çocuk var.onları şuraya goturelim mutlu olsunlar hiç demez.aman napim bunlara üzülmeyi çoktan geçtim. Ancak oturur evde.yaslaninca umarım çok pişman olacak.benide kendine benzetti bi yere cikasimgelmiyor.ama çocuklar az daha büyüsün onlarla gezecem. Oda otursun evde

Back
X