- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
herşey bir günde o kadar kolay alınmıyorHayirli olsun
Simdi ben olaya soyle bakiyorum. Erkek aileleri gelinlere karismak istemiyor bence. Sizin anneniz sizin zevkinizi bilir,alirlar laf etmezsiniz begenirsiniz. Ama sahsen ben kaynanam bir sey alsa begenmem. Zevkime uymaz. Bana sormadan gidip bir sey de alamaz korkusundanbenimle beraber gitmek istese de ben gtmem mesela. Olay bundan ibaret. Herkes kendi annesiyle yapar bu alisverisi ki gayet normal. Benim de oglum var,gelin hamileyken kalkip de surpriz bir sey almam. Sorarim ne begeniyorsun ne alalim derim. Tavrina gore hareket ederim.
Ve evet ben de 8. Aya kadar bir sey almama taraftariyim. Gerek yok,zaten her sey bir gunde aliniyor. Alip alip yigmak manasiz,daha iyisi cikar,baska begenir insan vs vs
bunun için ciddi bütçe gerekli
odası, bebek arabası, pusetı, araba koltugu, ana kucagı, mama sandalyesi, bebek telsizi, üstü başı , yatagı, oda takımı ,nevresimi daha aklıma gelmeyen dolu şey var ki ben sadece kullanabileceğim şeyleri aldım . durumum iyi olmasına rağmen bunun için ciddi bütçe gerek.
ayrıca 8.aydan sonra pek enerjimin kalacağını düşünmüyorum bu işler ile koşturmak için.