Herşeyi hazır değil ki çok fazla eksiği var
Bugün çcouga 0-6 ay eğitici bir oyuncak almak istesen en dandiği 100 tl
bir tane mi alacağız .
çocuk gelişimi ile ilgili araç ve gereçler de alıyorum
kastım sadece biberon emzik kıyafet yatak falan değil.
acele oldugunu düşünmuyorum cunku hersey gercekten cok pahalı
10 metrekare odasına fon perde aldım çocuk için o sadece iki kanat 300 tl
içine annem tül aldı işte basit düz birşey istedim 500 tl de o tuttu, bir de çekince güneş geçirmeyen filmli storlardan yaptırdım ona da 800 tl verdik bir cam olayı sadece 1600 tl ye patladı.
hepsi bir anda yapılacak seyler değil
ayrıca dediğim gibi çalışıyorum
şuanda bebeğin odası olacak odada eşyalar var onlar dısarı cıkacak verilecek yerlere verilecek.
evde bazı esyalar yer değişecek
odası boyanacak sımdı halım yerınde iken yapıyoruz 7.8. aydan sonra koca karnımla sıcakta nasıl ugrasacagım bununla
bebeğin kıtafetlerı yıkanacak ütülenecek , gelen mobilyalar silinecek teözilenecek esyalar içine yerlesecek bunlar kolay mı sizce hepsi zaman alan ve yoran seyler
e bu kosturma ve iş temposunun içinde son aylarda alısverısle mı ugrasacagım yoksa bunlarla mı
bence kafanizda cok buyutuyorsunuz.
ben 6. aydan sonra alisverise basladim,
8. ayda izne ayrildim, 9 aylikken dogum yaptim, son ay sikilmaya bile vaktim oldu,
ki iki aileden de farkli bir sehirde yasiyordum,
tum bu dediklerinizi esimle ikimiz yaptik yani.
yetismeyecek bir sey yok.
bir de mesela, kayinvalidem besigini ben alicam secin diye haber gonderdi, ben kisa surede secemedim, sectigim esime pahali geldi, ben anneme bunu al diyemem dedi, cekindi, en sonunda kayinvalidem, ben size x kadar para vereyim, siz artik kendi butcenizi de dusunup besigi alin, kalirsa da baska sey alin dedi.
yine kendi annem haber gonderdi, ben de sunu alicam secin diye, sectim bir sey ama yine de cekindik soylemeye, sonucta biz kendi butcemize uygun seciyoruz ama onlarin butcesinden cikacagi icin de stres oluyoruz.
kimse bir sey alayim demese daha rahat ederdim eminim ki :)
bir de ceyiz duzen arkadaslara da aynisini soyluyorum, tamamini hazir edicem diye ugrasmayin, sonra insan sikiliyor,
bunlar guzel heyecanlar, dugunden sonra alin bir kimini, hem ev duzeniniz otursun, hem birlikte gezerek alin falan diye.
siz de bazi seyleri simdiden almayin, bebeginizle birlikte alirsiniz,
mesela oyuncak kismi cok asiri geldi bana, bebeginizle birlikte gidip, onun gozunun takilacagi, elini uzatacagi oyuncagi alabilirsiniz.